Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(15-03-2025, 11:20 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Шта и да прикажу? Или да не прикажу? Шта се мења? У чему је разлика?

Медији, односно, серије и филмови имају велики утицај на народ. Најмање 10 - ак људи сам срео који су у току расправе препричавали "Сенке над Балканом", "Корени", Мисија Халијард", "Чизмаши", итд. Или неке документарце о "два антифа покрета" и сл. Јер људи данас најмање читају књиге. Уосталом, сетимо се важности "Националне фреквенције".

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-03-2025, 11:32 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Пратио му Трамп.
https://www.facebook.com/share/v/18rSR51Zhp/
То је купљено за време Бајдена, а не Трампа
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-03-2025, 11:35 PM)Луизит Пише:  

Тако е.
Како би неко разуман могао да објасни ту шизофрену комбинацију Вучића и Бајдена?
Вучић се бори против Бајденове "обојене револуције" забањеним оружјем за борбу против обојених револуција које му је продао Бајден ?!
Никако друкчије не може да се објасни него да је Вучић амерички слуга коме су Американци дали забрањено оружје против свог народа да га држи у покорности.
Е, ајд сад пробај то да објасниш Кизи? Ај чик?
За Самарџића није питање, он се не меша у та неважна питања.
Одговори

(15-03-2025, 11:51 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
(15-03-2025, 11:35 PM)Луизит Пише:  

Тако е.
Како би неко разуман могао да објасни ту шизофрену комбинацију Вучића и Бајдена?
Вучић се бори против Бајденове "обојене револуције" забањеним оружјем за борбу против обојених револуција које му је продао Бајден ?!
Никако друкчије не може да се објасни него да је Вучић амерички слуга коме су Американци дали забрањено оружје против свог народа да га држи у покорности.
Е, ајд сад пробај то да објасниш Кизи? Ај чик?
За Самарџића није питање, он се не меша у та неважна питања.
Бизнис је бизнис

Па очито није смео то оружје искористи док је Бајден био на власти, а није да није било прилика да се користи. Сада се кладио на правог коња па је мало пустио срцепарајуће звуке. Можда је добио зелено светло од нових партнера да се тестира оружје

Свакако колико год већина мислила да ово није добра одлука, ја нисам сагласан. Одлична прилика да се пошаље поруке хипнотисаној маси као и непријатељима из окружења

Свакако мислим да је била боља опција да се искористи неки звук најезде инсеката
Одговори

Опет *ереш.
Кад је "бизнис бизнис", дал би исто оружје Бајден продао Лукашенку или Путину?
А и мимо тога, употреба тако нечега штетног да је званично забрањено, без икакве потребе, против "свог" народа, необорив је доказ да је он луд и да мрзи српски народ.
И сад, опет питање, какве ће санкције према Вучићу због злочиначког поступања применити САД и ЕУ? Мени се јавља да да ће рећи "но, но...!" исто као и Куртију кад терорише и убија Србе.
Одговори

(16-03-2025, 12:03 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Опет *ереш.
Опет хоћете да ме подсетите да ме чека место у логору? Опет да лечите своје личне фрустрације зато што не смете да се супроставите локалном страначком кабадахији?

Иначе вечерас су ови ваши студенти остварили велику победу па видим да сте видно расположени!

Цитат:
(16-03-2025, 12:03 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Кад је "бизнис бизнис", дал би исто оружје Бајден продао Лукашенку или Путину?
А и мимо тога, употреба тако нечега штетног да је званично забрањено, без икакве потребе, против "свог" народа, необорив је доказ да је он луд и да мрзи српски народ.
И сад, опет питање, какве ће санкције према Вучићу због злочиначког поступања применити САД и ЕУ? Мени се јавља да да ће рећи "но, но...!" исто као и Куртију кад терорише и убија Србе
Па тад Путин и Лукашенко нису били баш пожљени партнери америчкој администрацији као рецимо данас Трампу, али свакако бизнис је бизнис

Забрањена је званично, али незванично може свашта. И немојте да се правите да не знате да се ко зна какве операције и акције догађају иза кулиса. Обични смртници попут Вас и мене не знају о томе нити треба да знају.

Тужите га Стразбуру када имате тако необориве доказе

Штетно је исто тако да какав год био тај владар, да тај народ иде и трчи над RTL и код разноразних да пљује по својој држави мислећи да тако пљује по лику и делу председника. Такође Вучићевом кривицом је део студената утриповао да је јачи од државе па је био потребан подсетник да ипак нису

ЕУ и да хоће да га казни не може више. Зваће његове партнере Трампа и Путина па ће они да кажу НО, НО, не дирајте нам Ацу Србина.
Одговори

Важно је да си нешто укуцао.
Знаш одлично да Вучић неће трпети никакве последице, али да зато редом иду Јадар, РС, Војводина (Косово и Метохију је већ одрадио)...
Јасно је теби, али ти се *ебе за све то. Ти си овде на задатку, па куцкаш коешта.
Одговори

(16-03-2025, 12:24 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Важно је да си нешто укуцао.
Знаш одлично да Вучић неће трпети никакве последице, али да зато редом иду Јадар, РС, Војводина (Косово и Метохију је већ одрадио)...
Јасно је теби, али ти се *ебе за све то. Ти си овде на задатку, па куцкаш коешта.
Кидање Ваистину! Баја
Одговори

https://www.facebook.com/reel/2003288970162637

Чисто ФБ стручњаке.
Видело би се ово возило.
Дрво је заљуљао неко, не може звук оно да уради.
Занима ме шта је оно било, па ако неко зна, нека напише.
Одговори

(15-03-2025, 11:20 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Није звучни топ ал дрвеће савија.
Лепо је да се правимо немушти и не сметамо никоме.

Имамо ми шта данас да бранимо, али много мање него пре 35 година. Па ето мало времена још мање.
Лепо је и позитивно размишљати. Трпен-спасен. Снимај ти филмове колико те воља, не сметаш тако никоме.

Цитат:Докле год буде Овај и његови кримоси на челу државе (у то свакако убрајам и Његову опозицију) ниједан играни филм или документарац у продукцији "Погледи" неће бити приказан на државним медијима.
Шта и да прикажу? Или да не прикажу? Шта се мења? У чему је разлика?

Шта филм?
Онда и шта пола милиона књига? Шта милиони новина? Шта Јутјуб (десетине милиона)?
Шта је ова фирма радила 36 година? Ништа? Не бих рекао.
Одговори

Цитат:Шта филм?
Онда и шта пола милиона књига? Шта милиони новина? Шта Јутјуб (десетине милиона)?
Шта је ова фирма радила 36 година? Ништа? Не бих рекао.
Џаба све кад останемо без државе.
А, хтео ти да видиш или не (и нећу се настављати око тога), Срби више не постоје као јединствен народ.
Ја не разумем у опште како неко, ко се декларише као Србин, од данас може мирно да живи у овом јасеновцу од државе. Али, пошто је очигледно да има доста таких, што да се лажемо и братимо?
Одговори

(16-03-2025, 12:46 AM)Милослав Самарџић Пише:  

https://www.facebook.com/reel/2003288970162637

Чисто ФБ стручњаке.
Видело би се ово возило.
Дрво је заљуљао неко, не може звук оно да уради.
Занима ме шта је оно било, па ако неко зна, нека напише.
Био сам баш у улици Краља Милана када се то догодило. Стајао сам мало испред "Београђанке".
Тишину која је почела око 19 часова после дестак минута прекинуо је јак звук налик некој јакој експлозији у даљини. У том тренутку сам се окренуо и видео како се непрегледна колона људи иза мене склања брзином светлости на леву и десну страну улице и буквално су се људи бацали једни на друге, као што се може видети на снимцима које сте поделили. 
Шта год да је било. било је јако гласно када је одјекнуло кроз целу улицу и када су људи почели да се бацају као да је нешто улетело међу нас.
Одговори

(15-03-2025, 11:34 PM)Шумадинац Пише:  
(15-03-2025, 11:20 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Шта и да прикажу? Или да не прикажу? Шта се мења? У чему је разлика?

Медији, односно, серије и филмови имају велики утицај на народ. Најмање 10 - ак људи сам срео који су у току расправе препричавали "Сенке над Балканом", "Корени", Мисија Халијард", "Чизмаши", итд. Или неке документарце о "два антифа покрета" и сл. Јер људи данас најмање читају књиге. Уосталом, сетимо се важности "Националне фреквенције".

Кидање Кидање Кидање

Оно док су тензије на високом нивоу и прети ескалација сукоба људи воде разговоре о филмовима   Јок

Ја видео двојицу расправљају се дал су бољи Опкољени или Битка на Неретви. 

Добро је Србине, био си статиста свака част али ниси био глумац...Много си се наложио.. 

Што се тиче читања књига,

СРБИ ИТЕКАКО ЧИТАЈУ КЊИГЕ!

Гарантујем да смо у првих пет нација по читању књига у Свету!

Ми иман кућну библиотеку од преко 2000 књига, преко 50 књига је у позајмици. Сваки дан неко нас пита да ли имаш ову или ону књигу. 

До сада смо продали преко 2500 књига које су нам биле вишак јер немамо где да их ставимо.

Срби читају озбиљну и тешку литературу.

То што ти не читаш, или што прочиташ једино што пише еко стража нa инстаграму  то је друго.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним