10-04-2025, 10:40 AM
Стижеш ли да ореш од бриге за Партију и вођу? Греота да тако вредан банатски паор не засеје ништа.

(10-04-2025, 10:21 AM)Mekenzi Пише: Што се тиче мапе, брже боље су је исправили, када је информер већ објавио!
(10-04-2025, 12:11 PM)Горски штаб 52 Пише:(10-04-2025, 10:21 AM)Mekenzi Пише: Што се тиче мапе, брже боље су је исправили, када је информер већ објавио!
![]()
Е, Кизо, Кизо, враголане...
Не знам како да ти кажем, а ти не покварим шарену слику и не извршим удар на твоје когнитивне капацитете, али... хммм... Информер лаже.
Као што рекох, ред је да нам се извиниш за ширење фалсификата на четничком форуму.
Хајде, Кизо, није тешко, не боли.
П.С. Што се тиче антисрпства, ја за већег антисрбина од Александра Ф. Вучића не знам.
(10-04-2025, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Што се тиче "издајника" колико ја знам до сада не знамо ни једног да није био "издајник" ајд наведи ми и једног владаоца у Србији који није био "издајник"...
(10-04-2025, 01:40 PM)Pekar Пише:Јел то по Доланцовом или Брозовим календару?(10-04-2025, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Што се тиче "издајника" колико ја знам до сада не знамо ни једног да није био "издајник" ајд наведи ми и једног владаоца у Србији који није био "издајник"...
Miloš Obrenović nije bio izdajnik. Od ničega stvorio je državu koja se okitila krunom samo dve decenije nakon njegove smrti.
Računam da Srbijom vladaju izdajnici od 1903 godine pa do današnjih dana.
(10-04-2025, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Што се тиче "издајника" колико ја знам до сада не знамо ни једног да није био "издајник" ајд наведи ми и једног владаоца у Србији који није био "издајник"...
Него дај ми Име и Презиме кога уместо Вучића ?
Студенте ?
Ђилас, Мариника Алексић, лево зелени фронт?
Анархисти са пленума??
Ево чекам нестрпљиво да видимо за кога је наш пријатељ Горски
Или је анархиста, типа ми смо само холограм и тако те оне анархо синдикалне форе балавурдије од 20-аг лета...
(10-04-2025, 01:40 PM)Pekar Пише:(10-04-2025, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Што се тиче "издајника" колико ја знам до сада не знамо ни једног да није био "издајник" ајд наведи ми и једног владаоца у Србији који није био "издајник"...
Miloš Obrenović nije bio izdajnik. Od ničega stvorio je državu koja se okitila krunom samo dve decenije nakon njegove smrti.
Računam da Srbijom vladaju izdajnici od 1903 godine pa do današnjih dana.
(10-04-2025, 02:52 PM)milan Пише: Ај не морамо слушати никога,ал Ђујића морамо,овако било:Шта си се ти ухватио Баје као пијан плота. Један обичан ћаци који је српство и четништо користио само како би на томе зарадио. Обична фукара...
Zahvaljujući muzici, Baja je 1998. u Kaliforniji upoznao jednog od svojih idola, pravoslavnog sveštenika i četničkog vojvodu Momčila Đujića. Posvetio je veliki broj pesama čoveku kog Srbi smatraju spasiteljem od ustaškog noža za vreme Drugog svetskog rata.
- Bio sam u Americi, a nas 60 je htelo da ga vidi. Rekli su nam da ćemo čekati dva dana, a za to vreme nas je proveravalo njegovo obezbeđenje jer su ga se Hrvati tada setili, pa su tražili Đujićevo izručenje. Onda su došli njegovi ađutanti i kazali: "Đed je rekao - Samo Mali" i jedinog me primi. Kad smo seli, doneo je blanko ček i rekao mi da napišem koju cifru želim! Ja sam napisao 50 dolara. Kazao mi je: "Nisi p****, dao bih ti šta god hoćeš." Napisao mi je dve spomenice! U jednoj stoji: "Pevaj, Baja, pevaj srpskom rodu, za krst časni i zlatnu slobodu" - sa setom priča Baja Mali Knindža o pokojnom vojvodi.
Ако Војвода рекао,само Мали...шта друго рећи...
(10-04-2025, 02:06 PM)Бенито Пише: Јел то по Доланцовом или Брозовим календару?
Пошто се у Србији време рачуна и по Брозовом календару, од 1944. године, и по Доланцовом, од 1970-их, кад је "Пинки видео Тита", односно Аркан видео Доланца.
(10-04-2025, 11:54 PM)Pekar Пише:(10-04-2025, 02:06 PM)Бенито Пише: Јел то по Доланцовом или Брозовим календару?
Пошто се у Србији време рачуна и по Брозовом календару, од 1944. године, и по Доланцовом, од 1970-их, кад је "Пинки видео Тита", односно Аркан видео Доланца.
Činjenice su neumoljive i ne mogu se krivotvoriti. Jeli Miloš Obrenović od ničega stvorio nešto nalik na državu sa naslednom titulom? Jeste!
Jeli Mihajlo dobio ključeve gradova na osnovu fermana sultana Abdula Azisa? Jeste!
Jeli knez Milan Srbiju proglasio kraljevinom? jeste?
Jeli kralj Aleksandar Obrenović ubijen od strane hulja i (ne)ljudi koji su pogazili zakletvu datu svome kralju i mučki ga iskasapili zajedno sa prvom srbskom kraljicom posle toliko vekova? Jeste!
Šta od ovog nije istina i kakve veze imaju nesoji koje pominješ (rvat i slovenac?
(10-04-2025, 11:54 PM)Pekar Пише:(10-04-2025, 02:06 PM)Бенито Пише: Јел то по Доланцовом или Брозовим календару?
Činjenice su neumoljive i ne mogu se krivotvoriti. Jeli Miloš Obrenović od ničega stvorio nešto nalik na državu sa naslednom titulom? Jeste!
Jeli Mihajlo dobio ključeve gradova na osnovu fermana sultana Abdula Azisa? Jeste!
Jeli knez Milan Srbiju proglasio kraljevinom? jeste?
Jeli kralj Aleksandar Obrenović ubijen od strane hulja i (ne)ljudi koji su pogazili zakletvu datu svome kralju i mučki ga iskasapili zajedno sa prvom srbskom kraljicom posle toliko vekova? Jeste!
Šta od ovog nije istina i kakve veze imaju nesoji koje pominješ (rvat i slovenac?
(10-04-2025, 12:11 PM)Горски штаб 52 Пише:(10-04-2025, 10:21 AM)Mekenzi Пише: Што се тиче мапе, брже боље су је исправили, када је информер већ објавио!
![]()
Е, Кизо, Кизо, враголане...
Не знам како да ти кажем, а ти не покварим шарену слику и не извршим удар на твоје когнитивне капацитете, али... хммм... Информер лаже.
Као што рекох, ред је да нам се извиниш за ширење фалсификата на четничком форуму.
Хајде, Кизо, није тешко, не боли.
П.С. Што се тиче антисрпства, ја за већег антисрбина од Александра Ф. Вучића не знам.