Поруке: 83
Теме: 6
Придружен: May 2023
Углед:
9
Zainteresovan sam da zapocnem objavljivanje istorijskih youtube videa poput youtube kanala srpske bitke,nazovimo dokumentarce,detaljno pricanje istorijskih dogadjaja uz kretanje teritorija na mapi ali afirmativno o jugoslovenskoj vojsci u drugom svetskom ratu,zasnovano na knjigama borbe cetnika protiv nemaca i ustasa i general draza mihailovic i opsta istorija cetnickog pokreta,pa sta mislite o tome?
Поруке: 304
Теме: 1
Придружен: May 2024
Углед:
78
Чему служи на форуму властита титула корисника?
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
(Последња измена: 29-06-2024, 01:52 PM од
Тодоровић.)
Поруке: 353
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
174
Замолио бих Администраторе да мој налог избришу са форума...Хвала
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Нема потребе за тим.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
78
Леч може моје корисничко име да се применује у ;Тодоровић!
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
Углед:
78
(13-04-2025, 09:14 PM)Митић Пише: (13-04-2025, 05:51 PM)Тодоровић Пише: Леч може моје корисничко име да се применује у ;Тодоровић!
Промењено је корисничко име.
Да ли је добро?
Хвала пуно. Добро је.
Углед:
78
Јел може да се чита стари форум?
Ако може нека неко пошаље линк.
Поруке: 9,116
Теме: 234
Углед:
373
(15-04-2025, 01:29 AM)Тодоровић Пише: Јел може да се чита стари форум?
Moже, узмеш фиксни телефон и окрренеш нулу и аутомат ти чита стари форум...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
(15-04-2025, 01:29 AM)Тодоровић Пише: Јел може да се чита стари форум?
Нажалост, не може.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године