Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Zainteresovan sam da zapocnem objavljivanje istorijskih youtube videa poput youtube kanala srpske bitke,nazovimo dokumentarce,detaljno pricanje istorijskih dogadjaja uz kretanje teritorija na mapi ali afirmativno o jugoslovenskoj vojsci u drugom svetskom ratu,zasnovano na knjigama borbe cetnika protiv nemaca i ustasa i general draza mihailovic i opsta istorija cetnickog pokreta,pa sta mislite o tome?
Одговори

Чему служи на форуму властита титула корисника?

"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић 
Одговори

Замолио бих Администраторе да мој налог избришу са форума...Хвала

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Нема потребе за тим.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Леч може моје корисничко име да се применује у ;Тодоровић!

"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић 
Одговори

(13-04-2025, 05:51 PM)Тодоровић Пише:  Леч може моје корисничко име да се применује у ;Тодоровић!

Промењено је корисничко име.

Да ли је добро?
Одговори

(13-04-2025, 09:14 PM)Митић Пише:  
(13-04-2025, 05:51 PM)Тодоровић Пише:  Леч може моје корисничко име да се применује у ;Тодоровић!

Промењено је корисничко име.

Да ли је добро?

Хвала пуно. Добро је.

Одговори

Јел може да се чита стари форум?
Ако може нека неко пошаље линк.

Одговори

(15-04-2025, 01:29 AM)Тодоровић Пише:  Јел може да се чита стари форум?

Кидање

Moже, узмеш фиксни телефон и окрренеш нулу и аутомат ти чита стари форум...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-04-2025, 01:29 AM)Тодоровић Пише:  Јел може да се чита стари форум?

Нажалост, не може.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним