Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Пленум одлучио а Тито се сложио.

Приложених Датотека Изведена сличица(e)

Одговори

(19-04-2025, 11:08 AM)milan Пише:  Жвакс одлучио а Тито се сложио.

[Слика: IMG-5d96c842f1617a913fca7bf26d2b6934-V.jpg]

Слажемо се!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Људи моји,ово стварно више није нормално...Да се поставља видео са канала Hrvatski domobran...Верујем да се ово може наћи и на неком српском каналу...
Одговори

(18-04-2025, 04:39 PM)Шумадинац Пише:  
(18-04-2025, 04:25 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  СЛОБОДА ИЛИ СМРТ

СЛОБОДА НАРОДУ!  Јок
ТО ГОСПОДИ ШТО СУ ПОЛАГАЛИ ЦВЕЋЕ НА НОВОМ ГРОБЉУ!!!
Мени може, помаже Бог!
Драгутин, па Његов син Милутин, па мој прадеда Славиша (четник ЈЧО одреда тешко рањен у јуришу код Ратарске школе) - власници најквалитетније земље и шуме у Лозници, у непосредној близини краљеве ваздушне бање Здрављак. Од одузетих неколико хектара земље направљен је институт за воћарство на Јелици, а од шуме је направљен полигон за војне пробе фабрике Слободе из Чачка. Пропала је и једна, а и друга отета комунистичка творевина. Са бабине стране, њен отац Драго је насилно мобилисан са 17 година и послат да погине на Сремски фронт (остао је познат по сведочењу да је копао носем блато да би утонуо што дубље, како би преживео), потом је одбио понуђено место у војсци, да ћерку у осиромашени четничку кућу, пљуво их до краја живота, имао је шест ћерки и једног сина (која је прва увела градску воду у селу Лозници, направила модерно купатило у тим тешким условима. Славиши су умрле три ћерке, затим је добио три сина. Једног мог деду, сељака који је отишао у пензију као ватрогасац, дали му пред пензију да буде командир годину дана (није био члан партије), његов брат Божо завршио пољопривредни факултет, па заједно са трећим сином Рашом (који има титулу доктора наука за виноградарство, отишао у пензију на Пољопривредном факултету у Чачку, као под-декан, где је предавао и радио цео живот. Све што нису знали сељаци о прскању у нашу су кућу долазили да питају како. Отуд тај брзи опоравак од отимачине. Иначе, Славиша је биолошки отац Вере Матовић, али то је остало ето тако, може се све горе наведено проверити и доказати. Има још свашта, али то за књигу некад ако Бог да.
Тако да знаш, коме кажеш, а ту слику што држиш као профил у, да знаш да смо имали услужно печење ракије, пошто нико казан није имао у то време, мој деда, са својим дедом Милутином ишао, пекао, рабаџијао као сиромах - од богаташа, а има још много озбиљнијих података. А ректори, декани, нек се преставе, па да видимо како и шта једном ми Срби, чији су потомци дошли због Турака и од њих настало цело село. КАЖЕМ, остало за књигу...
НЕК ТИ ОВО БУДЕ У ГЛАВИ КАД МЕ СЛЕДЕЋИ ПУТ ТАКО ПОЗДРАВИШ

ЈА НИСАМ НА ОВОЈ ТЕМИ, НЕ ТРЕБА МИ ОДГОВОР!!!
Одговори

А течо (не крвни) ми је директор Спортског центра Младост Чачак, високу функционер, помогао је свим другарима из краја, увек ме питао шта радим, нисам никад и нећу са њима сарађивати, питај заменика градоначелника Чачка дал га знам, а питај и Веља Илића, тако да са ПУМПАЏИЈАМА НЕЋУ ДА ИМАМ ВЕЗЕ, МНОГО СЕ КУРЧИ.ТЕ.... Борба траје и ја ха, а од јуче неки ПУМПАЈУ...
НЕ планирам да се прода - тако да сам поздрав схватио као увреду, а ти исто дај реферат...
Одговори

БОГ ВАМ/ТИ ПОМОГАО!!!
Одговори

(19-04-2025, 01:07 AM)Pekar Пише:  
(18-04-2025, 09:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.

Неке чудне речи користиш до сада непознате у Србском језику.
Да те човек пита шта значи "Ћациленд" не би знао да растолкујеш.
Моја маленкост има "стогодина" па ипак се веома добро сналази у 21 веку.
Ово у Србији није модерна технологија него чисто насиље, које на жалост, све више неки почињу да пропагирају на форуму.

Слажем се, чисто насиље које траје од 1944. године без престанка. Оличено некада у Брозу и КПЈ/СКЈ, касније Милошевићу и СПС-у, после њега Ђинђићу и Тадићу (ДОС-у и ДС-у) и данас у Вучићу и СНС-у.

''Ћациленд'' је једна од станица, тј. боље рећи последња линија одбране тог насиља и система од српског народа коме је прекипело.

Ако ти нека реч из мог писања није јасна, стојим ти на располагању да ти објасним.
Одговори

(19-04-2025, 02:57 PM)Горски штаб 52 Пише:  
(19-04-2025, 01:07 AM)Pekar Пише:  
(18-04-2025, 09:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.

Неке чудне речи користиш до сада непознате у Србском језику.
Да те човек пита шта значи "Ћациленд" не би знао да растолкујеш.
Моја маленкост има "стогодина" па ипак се веома добро сналази у 21 веку.
Ово у Србији није модерна технологија него чисто насиље, које на жалост, све више неки почињу да пропагирају на форуму.

Слажем се, чисто насиље које траје од 1944. године без престанка. Оличено некада у Брозу и КПЈ/СКЈ, касније Милошевићу и СПС-у, после њега Ђинђићу и Тадићу (ДОС-у и ДС-у) и данас у Вучићу и СНС-у.

''Ћациленд'' је једна од станица, тј. боље рећи последња линија одбране тог насиља и система од српског народа коме је прекипело.

Ако ти нека реч из мог писања није јасна, стојим ти на располагању да ти објасним.

Та реч не постоји у србскомком језику а ти је можеш крстити како ти је воља.
О којем народу причаш, де реци ми да и ја сасзнам нешто ново? Кад је крепо Броз тај народ се упишавао од плача жалећи србождера.
Што не устаде народ кад је слина завео ванредно стање пре 5 година? Е, ал изашли џандари са све дугим цевима а марва брже у тор.
Немој молим те мени причати о стаду које је на пречац постало ратоборно и сетилио се да му је чукунђед био четник а заборавио татино заклињање Брозу.
Одговори

@Pekar
Е да, мени Тата био вариоц, варио бакар у Слободи до бомбардовања, после се бавио воћарством, пијацом и зими надничио као резач воћа.
Одговори

Eво ти @Pekar i то што си тражио, од јула 2020.
Одговори

Ја сам овај у жутом, било нас је пет из Чачка, имам камење у руци и пробија се ка првом реду да бацим на полицију, већ је окршај био испред скупштине па се враћам, али из правца зграде поште (од цркве Св. Марка, може се рећи, ако знаш БГД). Мислим намерно жуту тренерку, непромочиву, да би ме лакше нашли, види се један да иде иза мене ако боље обратиш пажњу.
Одговори

ЕТО ВАМ ТАСТАТУРА РАТНИЦИ СВЕ ШТО СТЕ ЖЕЛЕЛИ. ПУН МИ ЈР ВИШЕ, МОГУЋЕ ДА ЋУ ДА ОБРИШЕМ НАЛОГ.
А ТИ ШМЕКЕРУ У ЛУЦЕ ВРЕЂАЈ ТЕ УДАРЦЕ НИСКЕ....
Одговори

КО СТЕ ВИИИИИ?
ШТО РЕКО МОЈ ЗЕМЉАК ВЕТЕРАН НОВИНАРИМА N1????????
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним