Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Решење политичке кризе у Србији 2025. године

У предлогу студената за изборе стоји:
“Свим политичким актерима бисмо пружили шансу да се покажу одговорним и да у овом изборном процесу, на парламентарним изборима, не учествују, те да се цело друштво консолидује иза једне могуће опције за победу, а то је листа коју би формирали и подржали студенти у блокади.
Самим тим за једини вид подршке студентима сматраћемо подршку тој листи и неизлазак на изборе са другим листама“.
ИЗВОР: НСПМ

Предлажу изборе као комунисти 1945, да буде само једна листа, њихова.
Одговори

Немојте се спуштати на ниво Информера.
Одговори

(05-05-2025, 11:23 PM)Милослав Самарџић Пише:  У предлогу студената за изборе стоји:
“Свим политичким актерима бисмо пружили шансу да се покажу одговорним и да у овом изборном процесу, на парламентарним изборима, не учествују, те да се цело друштво консолидује иза једне могуће опције за победу, а то је листа коју би формирали и подржали студенти у блокади.
Самим тим за једини вид подршке студентима сматраћемо подршку тој листи и неизлазак на изборе са другим листама“.

Не предлажу једну листу него једну опозициону листу.
Одговори

Ово је њихов званичан налог под именом "Студенти у блокади"

https://x.com/studentblokade/status/1919...45/photo/1

Позивају народ да подржи листу којој ће студенти у блокади пренети своје поверење.

Ову објаву су пренели и један провладин и један опозициони портал

http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-bl...zbora.html

https://www.b92.net/info/politika/126804...zbore/vest
Одговори

(05-05-2025, 11:23 PM)Милослав Самарџић Пише:  У предлогу студената за изборе стоји:

Управо то.

И само о и и нико други.

И само они ће да победе.

И само они ће да имају 250 посланика у парламенту..

Ко је тупаџије и који их саветује је још већи тупаџија.

Ми ексктремне левичаре нећмо подржати.

Него, Који програм нуде?

Шта кажу по питању Косова и Српске?

Брикс или ЕУ?

Какав им је економски план?

Који економски модел нуде?

Или ће као 5-ог Октобра само Милошевић да оде има да тече мед и млеко и онда нам увалу ку..ну.. 

А, да за сваку одлуку неће се питати Премијер и Влада него пленум. И ако пленум високе угоститељске не подржи Владу, Влада пада.  

Иначе главни ментори ових несрећника и укронациста су најјвећи српски непријатељи и србоубице Британци.

Иначе ми ћемо подржати једино патриотску праву листу.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-05-2025, 05:53 PM)Милослав Самарџић Пише:  Певи тест - први избори од почетка протеста:
https://www.politika.rs/scc/clanak/67623...ns-u-raski
И избори за месне заједнице страначки. У неким општинама није тако кандидати се појединачно пријављују.
Одговори

Молим Администраторе да обрате пажњу на број гостију на Форуму, ево већ три недеље  их има нон стоп преко 200. гостију наа Форуму,чини ми се да Блокадери на себи својствен начин обесмишљавају све овде што ми радимо исто као што раде са РТС-ом на пример!Еј бре преко 80. хиљада прегледа су ми направили у задњих 20. дана на теми "Најлепше Четничке Слике",то је стварно ван памети шта ради балавурдија. Баја
Одговори

(06-05-2025, 08:26 AM)Бесеровић Пише:  Молим Администраторе да обрате пажњу на број гостију на Форуму, ево већ три недеље  их има нон стоп преко 200. гостију наа Форуму,чини ми се да Блокадери на себи својствен начин обесмишљавају све овде што ми радимо исто као што раде са РТС-ом на пример!Еј бре преко 80. хиљада прегледа су ми направили у задњих 20. дана на теми "Најлепше Четничке Слике",то је стварно ван памети шта ради балавурдија. Баја

Мало су јачи од киселе воде, и као блокадери, а и као људи.... Могу да нам се нападу ј...!
Одговори

(06-05-2025, 08:26 AM)Бесеровић Пише:  Молим Администраторе да обрате пажњу на број гостију на Форуму, ево већ три недеље  их има нон стоп преко 200. гостију наа Форуму,чини ми се да Блокадери на себи својствен начин обесмишљавају све овде што ми радимо исто као што раде са РТС-ом на пример!Еј бре преко 80. хиљада прегледа су ми направили у задњих 20. дана на теми "Најлепше Четничке Слике",то је стварно ван памети шта ради балавурдија. Баја

Mи смо то одавно приметили, број прегледа се енормно увећао као и број чланова, поготово подржаваоца блокадера када су кренуле блокаде у јануару је био рекорд по броју чланова и гостију!

На овом форуму је било 5-6 активиних чланова и можда 10-ак гостију....Сад нас има бар 20 активних и бар 200 гостију!

Ако су блокадери и ђеца ако ваља да се окаде твојим сликама, а да се обоже просветаровим статусима па тако се креће од недовршеног Србина и четника почетника џуниора па до сениора.!

Па за годину дана можда пређу на нашу страну.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Схватају људи да се са овима може само из четничког рова, јер се модул рада злочина комуноусташеа понавља и данас, само су комуноусташе финије и суптилније, а методи исти, а КАРТЕЛ је класичан КАРТЕЛ.
Одговори

Занимљив интервју професорке Правног у БГ. Блокаде доводе до уништавања државних универзитета, што је одавно план, како би се ојачали приватни и страни који треба да дођу:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/unive...h-blokada/
Посебно је занимљиво што она не зна како се дошло у ситуацију да универзитети пуцају себи у ноге, уместо да се иде на боља решења, попут штрајкова и повремених протеста.
Ово што каже да мањина диктира, то је тачно, проверио сам у КГ. Отприлике 10-15% студената дође на пленум, десетак су главни, на јавном гласању усвоји се оно што траже, па се саопшти да се подразумева да одсутни подржавају одлуку.
Када сам питао једног професора како је то могуће - није му јасно, као ни овој професорки.
Ко финансира ово - не зна. Нарочито скреће пажњу на експедиције по Европи, каже да је то ужасно скупо.
Зашто он не реагује? Боји се исмевања.
Шта ће сада да ради? Већ се распитује за нови посао.
Шта ће тачно бити са његовим факлутетом - не зна.
Одговори

(18-05-2025, 04:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ко финансира ово - не зна. Нарочито скреће пажњу на експедиције по Европи, каже да је то ужасно скупо.

Вероватно енглески плаћеници, као и ономад пре 80 и кусур година....  Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Трошкови путовања по Европи бициклом могу значајно варирати у зависности од неколико фактора, укључујући вашу руту, трајање, избор смештаја, преференције у вези са храном и активности. Ево прегледа потенцијалних трошкова:

---------

Укупни процењени трошкови

За буџетски приступачну туру у трајању од месец дана, могли бисте потрошити:
- Нижа цена: 1.200 - 1.800 долара (камповање, кување сопствене хране, јефтини хостели)
- Средња цена: 2.500 - 4.000 долара (комбинација камповања и хостела, повремено јело напољу)

https://www.quora.com/How-much-would-it-...lternative

Што се тиче тих бициклистичких тура по Европи, има агенција које се баве тиме.
Одговори

(18-05-2025, 08:09 PM)Митић Пише:  Трошкови путовања по Европи бициклом могу значајно варирати у зависности од неколико фактора, укључујући вашу руту, трајање, избор смештаја, преференције у вези са храном и активности. Ево прегледа потенцијалних трошкова:

---------

Укупни процењени трошкови

За буџетски приступачну туру у трајању од месец дана, могли бисте потрошити:
- Нижа цена: 1.200 - 1.800 долара (камповање, кување сопствене хране, јефтини хостели)
- Средња цена: 2.500 - 4.000 долара (комбинација камповања и хостела, повремено јело напољу)

https://www.quora.com/How-much-would-it-...lternative

Што се тиче тих бициклистичких тура по Европи, има агенција које се баве тиме.

Кидање Кидање Кидање

Нисам сигуран да у хотелима са 5 звездица се кува самостално на плин и да баре јаја и кувају супу из кесице и послен седају на бајк и возе 120 км без прекида.

Него, Митићу знали се шта за трчање, јер су спавали поред пута у шаторима или су им Uсташки градоначелници обезбедили лукс хотеле...знали се шта?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним