Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Паметно, заобишао си суштину.
Гинули су људи за Србију и пре 1990-тих, не знам да ли су вам то на Бањици причали.

Ко угрожава наше српство?
Одговори

Не,суштину сам рекао,а ти се бавиш глупостима...Гинули јесу,и због тога су славни....Као што ће ови што су гинули 90-их,за 50 година бити славни....Хоћеш да кажеш да је сјајно у Српској....Да ли су свестан колико мало треба да се деси,да то опет букне....Мада,ти си се давно сврстао у оне што иду у Поточаре,са Пазарском братијом....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(12-01-2026, 11:52 AM)Горски штаб 52 Пише:  Ко угрожава наше српство?

Америчка и Немачка радикална екстремна левица и немачки анархисти, атеисти, како се зову "зелени". 

Окупациом Немачке од стране левих колониста а касније за време и послен успостављена је радикална анархо дубока левица која је за циљ имала уништити све традиционално, морално и Србе свести на Ужу Србију као што су је свели као и Русију свести на Ужу Русију и све регионе јој отцепити и прогласити лажним Републикама.

Циљ екстрмено леве и радикалне левице која се налази у бити и идеолоогији Дубоке државе јесте да нације, религије, језици, Републике не постоје у Европи.

Зваћемо се Европљани. Живећемо у Европи. Бићемо атеисти.  И говорићемо Бритиш Инглипш.

Такође мораћеш да поштујеш бабуне, мандриле, шимпанзе (извињавамо се честитој животињи Мајмун) нема када ти "мајмун" буде поштар, доктор у болници итд нема кукууу и лелелее...

У току је и замена становништа у Србији . У Европи су успешно спровели, поготово у Британији и Канади и Француској где су сад ти "окађени" из Индије, Авганистана, Пакистана, Афричких земаља већина у Лондону, Торонту, Ванкуверу, Паризу.

Циљ јесте уништење Беле аријевске расе. Белог човека намерно разарају и уништавају. Бели човек има већи коефицијент интелигенције, више је образован, културан,поштује традиционалне вредности, поштује државу, војску, има свог мјастобљуститеља има краљевину.

Зато треба дрога да се легализује, да будемо истетовирани, избиушени, офарбани, разорени, да бели човек изгледа као афрички мајмун.

Има некоа инфлуенсерка из Данске. Плаве косе и плавих очију. Прелепа. Нашла неког мандрилу и бабуна из африке. Катастрофа, и она је сад амбасадор данске за односе са афричким земаља за културна и нека плесна питања. Кукуу и лелее..

Послен 1945 године када се створио Џорџ Сорош и остали који су "пумпали" леви анархизам.

Западној Немачкој (окупираној) су на силу спровели ту анархо атеистичну причу. И Немци који су постали Америчка колонија за обрачун са Русијом и тачније уништење Совјетског Савеза кроз ту причу "комунизам је лош" "Руси су лоши" "љуЦка права" "право и правда" "без граница" "гив пис д ченс" и та ср*а. 

Иза тога се крило напад на Србе. Пре тога анархисти, левичари и британска дубока држава  "одличан" посао су одрадили довођењем Броза на влас' и у Јајцу 1943 када су Србе и Србију свели на УЖУ СРБИЈУ.УЖААААССС!

Довођењем левичара, анархисте, атеисте, и све тог левичарског смрада на влас' уз те флоскуле да је то "благостање" "братство и јединство" "мир међу народима" "велика шугославија" "летовање на јадрану" итд итд.. Броз и хрватско словеначки комунисти Србима су потписали не Јасеновац него 4х више од Јасеновца.

Када су стигле 90-те, анархисти, левичари, леви нацисти, екстремни левичари и сав тај талог почео је да врши етничка чишћења Срба од Вардара па до Триглава, Срби су протеривани од стране екстремне радикалне левице! То је оно што се десило Русима у Украјини. 

Е, када је кренуо прогон, убиства, логори, депортације, окупације, застрашивања, отимања територије Србија је била у растуреном стању, Милошевић није могао да се састави шта га је снашло и да се одупре. Војска, тачније ЈНА капитулирала и предала се непријатељу, они у Крајини нису могли онолике границе да бране једино ко је успео да се организује и обезбеди безбедност Срба и обезбеди територију и обузда нападе муџаедина јесте ВОЈСКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ЧЕЛУ СА ЂЕНЕРАЛОМ РАТКОМ МЛАДИЋЕМ!

Ђенерал Ратко Младић, др. Радован Караџић и остали из врха СДС-а су стали левој хвидри за врат, зато им је лево сорошевски трибунал "преписао" смртне казне" да умиру у најјгорим мукама, јер су им се супроставили. То би исто урадили Путину, Пескову, Медведеву итд. Зато су они ликвидирали Гивија, Моторолу итд итд..

Да се вратимо на Србију. 

У Србији америчка и немачка дубока анархо држава као и у Британији прави тобоже два раличита табора а у ствари су то два иста табора који служе окупатуру и левој анархо атеистичној демоНкратској левој дубокој држави.

Те две стране су:

1. Лажни "патриЈоте" "националисти" "четници" Вук, Шешељ, Тома, Вучић, Коштуница, Мило Ломпар, Ковић и остали да их не набрајам...

2. "граџанисти" и граџанске инцијативе" то су екстремни и радикални левичари, анархисти, револуционари, уништитељи свега традиционалног, моралнног, и који љубе скутен окупатору и то не да љубе него онако иду им бале кад виде окупатора од среће. Па нису џабе трчали и возили бицикле до главних центара окупатора Наро пакта и Јевропске уније.

Све у свему српство није уништено, већ поједено од стране екстремне радикалне атеистичне, агресивне, безбожн, разарачке, антинационалне левице.

Кад имаш екстремну левицу на власти као што је у Немачкој, Француској, Пољској, Балтичким земљама, Скандинавским земљама то имаш можда "економско благостања" али државе су те толико труле изнутра да је само питање када ће се распасти.

Зато Цар ради одличан посао у Украјини.

Себи у браду: Аустријски сликар, је донекле лепо сликао....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-01-2026, 12:55 PM)milan Пише:  Не,суштину сам рекао,а ти се бавиш глупостима...Гинули јесу,и због тога су славни....Као што ће ови што су гинули 90-их,за 50 година бити славни....Хоћеш да кажеш да је сјајно у Српској....Да ли су свестан колико мало треба да се деси,да то опет букне....Мада,ти си се давно сврстао у оне што иду у Поточаре,са Пазарском братијом....

Када некад отвориш очи, можда ти се укаже да тензије у Републици Српској (као некада у Црној Гори и на Косову), уз помоћ својих пајтоса из Сарајева, подгрева један Шиптар који живи у Београду.

Управо тај Шиптар ти је ишао у те твоје Поточаре, да плаче и пиждри.
Одговори

Ипак сам у праву...Јеси ти ишао у Војску,синовац?

Одговори

Миланче, кажи: Вучић Шиптар!
Одговори

Вучић Шиптар....Ај сада ти....Ратко херој,Раша херој....и напиши стУденти...

Одговори

Е мој Миланче, кад смо ми писали графите и цртали мурале подршке Ратку Младићу, ти си вероватно пролазио курс за Информер националисту код Баје Малог Книнџе.

Чак иако нисам неки поштовалац лика и дела Ратка Младића, човека који је газио кокарде и Дражине слике и долазио на суђења у Хагу у обележјима Комунистичке партије, укратко човека који се никада није отрезнио од комунизма.

Такав човек ни пертле не би могао да везује српским официрима из два светска рата, али добро, то је за вас врх српства. То и Баја кад се дохвати микрофона.

А ипак смо му и таквом какав је пружали подршку.
Него, зађи ти мало дубље од тих 1990-тих, да видиш шта је српски краљев официр.
Одговори

Свашта ћу дочекати....ти ћеш ми кажеш шта је српски официр....Никада нисам рекао да је то из 90-их врхунско нешто,ал је за респект,и треба поштовати....наше жртве....јер ко ће,ако ми нећемо...Чуј,ти писао графите....можда си сада у овој групацији што бришу,више ти приличи....Него,ти као онај Вулин,иди у војску,макар на месец дана,а ово Админ писаније,препусти мени,док се не вратиш,чуваћу ти место....У ствари,можеш овим искуснима,ево и Киза би се прихватио тог посла...Такође,могао би ти да мало дубље сагледаш историју,мислим на даље од Калабића и Драже,и Краља....

Одговори

Немој Вулина да дираш, он прави Српски свет.

Ти ако кренеш даље у историју, максимум ти је да добациш до ЈНА официра, васпитаваном на обавезном гледању Дневника и бифлању одлука АВНОЈ-а у пола дана и пола ноћи.

Замисли кад из тог света изађеш у свет Баје Малог Книнџе. Па нема даље. Па ти онда Аца Шиптар убаци у супротни ров Кесића, Динка Шакића Грухоњића и Милу Кобилу.
Па да буде борба непрестана, да одбраните српство.

Весели се српски роде, кроз Ћациленд до слободе!
Одговори

Кажи стУдент....

Реци ми ,где си служио војску?

Немој се одрицати ових твојих,они су борбу почели,да ти није њих,не би ни тебе било,ни твоје борбе,тј ваше борбе...Мада ова Мила је хиљаду пута ратоборнија од тебе...иако је женско ..

Одговори

(12-01-2026, 07:59 PM)Горски штаб 52 Пише:  Немој Вулина да дираш, он прави Српски свет.

Ти ако кренеш даље у историју, максимум ти је да добациш до ЈНА официра, васпитаваном на обавезном гледању Дневника и бифлању одлука АВНОЈ-а у пола дана и пола ноћи.

Замисли кад из тог света изађеш у свет Баје Малог Книнџе. Па нема даље. Па ти онда Аца Шиптар убаци у супротни ров Кесића, Динка Шакића Грухоњића и Милу Кобилу.
Па да буде борба непрестана, да одбраните српство.

Весели се српски роде, кроз Ћациленд до слободе!

A замисли пишеш графите подршке ђенералу и послен 25 година упаднеш у стUденте аанархисте и кажеш да ђенерал није никакав официр, да је шугословен, вероватно сматраш да је у Сребреници био геноцид, да је Сарајево било "опкољено" да су маркале извршили Срби и да су ти браћа и сестре Давууд,Надија и Емина итд итд...

Ајд пробај уживо да кажеш неком из Бања Луке да је Ратко то што си навео...

Налупали би те само тако.

Иначе глупо, је историчару да поредиш војске после 50 година. 

Ко кад би ја сад рекао шта била војска Цара Лазара у односу на Дражину војску. Неозбиљно.

У тренутку када се брани српство, српска нејач, српске терирторије, огњишта и када су муслимани из касабе Сарајево ударили на српска брда ђенерал је то зауставио.

Када је Насер и муџаедини побили силан српски народ око Сребренице, ђенерал је ослободио Сребреницу.

Када се деблокирао коридор 92, војска ВРС страшне губитке је поднела и одблокирала је кооридор...

И онда дођеш "историчар" и каже ма ниси ти Ратко ни за шта ти си био неки 5 официр зна шта је био неки официр југословенске војске у отаџбини .

ИНАЧЕ, НЕ ПОСТОЈИ НИКАКВА КРАЉЕВА, КРАЉЕВСКА ВОЈСКА, ВЕЋ СЕ ТО ЗОВЕ

ЈУГОСЛОВЕНСКА ВОЈСКА У ОТАЏБИНИ! скраћено ЈВуО. 

или Равногорски покрет или Дражини четници или дражиновци.

Е, видиш ЦАР ПУТИН ЈЕ СВЕ ТО ЛЕПО УЈЕДИНИО У БОРБУ ЗА РУСКО ЦАРСКО ПИТАЊЕ!

Нами није битно ко, шта, где, како, нами је битно ко је какав Србин када дође тренутак да се брани отаџбина.

А Ратко је велики Србин. ЂЕНЕРАЛ. Изгубио је 30 хиљада Војника. Цео један Вршац је изгубио и сачувао је РС. ЗА ВЕЧНОСТ И ЗАУВЕК!

Тако да мало више поштовања према ВОЈСЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЊЕНОМ НАЧЕЛНИКУ ЂЕНЕРАЛШТАБА КАО И ОФИЦИРИМА, ПОДОФИЦИРИМА, ВОЈНИЦИМА, ДОБРОВОЉЦИМА.

ВЕЛИКА ЖРТВА ЈЕ ПОДНЕТА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Негде сам прочитао,а сама истина....

Цитат:Само код нас издајници говоре о издаји, петоколонаши о патриотизму, невјерници о вјери, а о отаџбини они који живе на критици отаџбине, Цркве и државне власти. То је наш усуд, дубина нашег националног понора, али и огледало стварности у којој живимо. Због тога смо са непријатељима увијек некако излазили на крај, али је Србима, изгледа, најтеже са собом. То је рат вјечни, рана која увијек крвари, јер непријатељску рану и преболимо и опростимо, али ону братску тешко или никако.

Одговори

Кизо, постојала је Југословенска војска. ЈВуО, ЈВуЕ и ЈВуЗ је била интерна подела. Равногорски покрет је формиран 1944. године, као политичко крило.

Немам ја против генерала Младића ништа против, али се не одушевљавам њиме толико као ви. И да, Младић је генерал, а Чича је ђенерал.

ЈНА официр, из партизанске породице, одшколован у комунистичком духу, мрзи четнике, силом прилика натеран да буде Србин, па онда као Србин осуђен на страдање.
На ратишту је лично забрањивао војницима кокарде и Дражине слике, па кад је видео да нико од Срба из Босне неће да се бори за петокраку, ставио на своју шапку тробојку, али и даље не кокарду. На суђења у Хагу је редовно долазио у црвеној кравати са натписом КПРФ (Комунистичка партија Руске Федерације). Што значи да се од комунизма није отрезнио никада. Чини ми се чак и да је причао да му је неко у фамилији страдао од четника, можда и грешим, пишем по сећању.

Просто, не могу да се одушевљавам таквим официром исто као војводом Бојовићем, Мишићем, Степановићем, ђенералом Михаиловићем, пуковником Рачићем, Кесеровићем итд.

Треба га подржати, јер је постао страдалник оног тренутка када су га околности натерале да буде симбол српске борбе, али уздизати га на ниво изнад горе набројаних официра из два светска рата, мало је претерано.

Имам ја једног пријатеља који је био учесник рата у Босни, он ми редовно прича како је генерал Перишић већи војсковођа од војводе Живојина Мишића. Ово овде ме на то подсећа.

Што се тиче Сребренице, нема говора ни о каквом геноциду, већ се десио ратни злочин, као одмазда, односно одговор на вишегодишње убијање српских цивила на том реону. Касније у тај несрећни списак имена у том несрећном меморијалном центру убацују и кусо и репато, само што нису убацили и припаднике Ал Каиде који су погинули у својим терористичким акцијама.

Иначе, та прича о Сребреници данас одлично служи бањичарима, као један од помоћних елемената, да направе два пола на српској политичкој сцени: на једној страни пећински националисти, рестајлинг Булајићеви четници и турбо Србенде одшколоване на Баји Малом Книнџи, а на другој страни Мила Кобила, Динко Шакић Грухоњић, Кесић, Павле Грбовић, Чеда, Чанак и остала другосрбијанска жгадија.
У тој фарси од сукоба профитирају обе набројане стране, а трпе српски народ и српска држава.

Када треба, ту су увек Аци Шиптару да припомогну и србофобни центри политичко-медијске моћи из Сарајева, Загреба, Приштине и Подгорице. Да га нападну у својим медијима, а онда он да каже: ''Ево, видите ко ме напада, јер браним и волим Србију!''

И тако све у круг...

Као што рекох - весели се српски роде, Ћацилендом до слободе!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним