23-07-2014, 05:00 PM
Кизини пулени. 

(21-07-2014, 10:58 PM)Mekenzi Пише: Sa jednog patriotskog foruma
"Ништа зато, сравниће их са земљом као Славјанск. Луганск већ добро равнају. Највећи део града нема струју и воду.
Новорусија пада ускоро, не треба се заваравати."
(23-07-2014, 11:10 PM)Mekenzi Пише: a sta je FSN??

(23-07-2014, 11:20 PM)Бранке Пише: Некад давно беше радикалски форум . . .
(23-07-2014, 11:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Наша маленкост би само замолиила све оне који урлају о руској кривици, а знају бар енглески кол'ко тол'ко, да само погледају овај видео ЈЕДНОМ И ВИШЕ ПУТА, ово је тотална брука за једну светску супер силу као што је Америка:Ispreskakao je curku.Amerika kao ozbiljne i sigurne dokaze navodi zapise na drustvenim mrezama.
https://www.youtube.com/watch?v=nqPCejH3mTM#t=51
И УОПШТЕ, КАКО АМЕРИКА МОЖЕ СЕБИ ДА ДОЗВОЛИ (УВЕЛИЧАТИ ВИДЕО МОЛИМ) ДА ЈЕ ПРЕД СВЕТОМ ПРЕДСТАВЉА ОВАКВА ЈЕДНА ФРУСТРИРАНА, АГРЕСИВНА, И ПРЕ СВЕГА НЕКОМПЕТЕНТНА ОСОБА, КОЈА ОЧИГЛЕДНО НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ НИ ДА ОФАРБА СВОЈУ КОСУ У ЛАЖНО ПЛАВО КАКО ТРЕБА, А МОЖДА НИ ДА СЕ ИСТУШИРА, ПРЕ НЕГО ШТО ИЗАЂЕ ПРЕД СВЕТ!
Куку леле њеној породици и мужу (ако га има) страшно човече!
НЕМАЈУ НИШТА ДРУГО ДА ПОКАЖУ СВЕТУ СЕМ ЧАТОВАЊА НА НЕТУ...БИЛО БИ СМЕШНО ДА НИЈЕ ТУЖНО...и отужно!
И друго а у вези с'овим, У ЦЕЛОЈ СЕВЕРНОЈ ЧЕМЕРИЦИ СВЕ ДО ГРАНИЦЕ СА МЕКСИКОМ, ПОСТОЈИ ТЕНДЕНЦИЈА ДА СЕ НА СВА ОДГОВОРНА МЕСТА ГУРАЈУ ОВАКВЕ ФРУСТРИРАНЕ ЛЕЗБАЧЕ!
ОНЕ СУ СВУДА, МЕНАЏЕРКЕ У БАНКАМА, У МЕДИЈИМА...ЧАК И У СПОРТУ, А АМЕРИЧКЕ КВАЗИ-ЦРКВЕ, АЛЕЛУЈА БРАДЕРС И РАЗНИ СУБОТАРИ, ИХ ПРОМОВИШУ И У...СВЕШТЕНИКЕ!
Очигледно је да лихвари који воде Чемерику и Трули Запад уопште, сматрају да ове сподобе могу боље да им обављају завршне послове на нашем изгибенију...ТЕШКО НАМИ, ЈА ДА ВИ КАЖЕМ, АКО СЕ НЕ СТАНЕ НОГОМ ЗАВРАТ ОВИМА!!!
(19-07-2014, 08:05 PM)Mekenzi Пише: Mene zanima ovde rusofili na početku krize u Ukrajini govorili da Putin igra šah-mat partiju sa zapadom, i da on dobro zna šta radi...Elem, ne možeš da igraš šah ako druga strana sruši tabli i udari te s njome u glavu....
Meni ovo sve izgleda kao nameštena fudbalska utakmica...
Цитат:''Значи стање на теренује такво да ће ЛНР и ДНР ускоро пасти. Индустрија и домови људи ће бити уништени. Мушакрце ће спровести по казненим центрима РАНД корпорације.
Русија ће сносити последице због пада авиона као да је ишла у рат. Тоталне сакнције и економска блокада јој следе. Са приачама о шаху могу да обришу буљу Руси. Не можеш ти да играш шах ако друга страна сруши таблу и удари те песнајом у главу.''
(24-07-2014, 02:12 PM)Громовник Пише: http://www.pressonline.rs/svet/globus/32...te-je.htmlNeka je odvedu u Hag i odmah osude CNN vec ima spremnu optuznicu.
КОлико видим, Путиновој ћерки лично није баш тако лоше на западу, не знам шта се ви Русофили буните...
Још нашла Холанђанина за дечка!
А ти друже Просветар чини ми се да си најближи овде од свију Чемерици, што јој први не станеш за врат, но чекаш да неко други то уради уместо тебе!?
(23-07-2014, 11:20 PM)Бранке Пише:(23-07-2014, 11:10 PM)Mekenzi Пише: a sta je FSN??
То одакле си прочитао ту поруку . . .
Некад давно беше радикалски форум . . .