Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Кизини пулени. Хармоника

Шок
Одговори

Данас два комата, није лоше, није лоше, Браћо Руси!

https://www.youtube.com/watch?v=dfotnnYpzes#t=36

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Да ли неко удара рецке који су ово по реду? Blush
Одговори

Hercegovac i regul vode evidenciju o svakom palom avionu ili ovjniku Ukrajinske vojske

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-07-2014, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  Sa jednog patriotskog foruma

"Ништа зато, сравниће их са земљом као Славјанск. Луганск већ добро равнају. Највећи део града нема струју и воду.

Новорусија пада ускоро, не треба се заваравати."

Кизо,откад си ти на ФСН? Јок

Видим и Регул је активан тамо . . . . Smile

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

a sta je FSN??
ja sam samo aktivan na ovom forumu drugde nigde što se političkih foruma tiče...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-07-2014, 11:10 PM)Mekenzi Пише:  a sta je FSN??

То одакле си прочитао ту поруку . . . Smile

Некад давно беше радикалски форум . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Наша маленкост би само замолиила све оне који урлају о руској кривици, а знају бар енглески кол'ко тол'ко, да само погледају овај видео ЈЕДНОМ И ВИШЕ ПУТА, ово је тотална брука за једну светску супер силу као што је Америка:

https://www.youtube.com/watch?v=nqPCejH3mTM#t=51

И УОПШТЕ, КАКО АМЕРИКА МОЖЕ СЕБИ ДА ДОЗВОЛИ (УВЕЛИЧАТИ ВИДЕО МОЛИМ) ДА ЈЕ ПРЕД СВЕТОМ ПРЕДСТАВЉА ОВАКВА ЈЕДНА ФРУСТРИРАНА, АГРЕСИВНА, И ПРЕ СВЕГА НЕКОМПЕТЕНТНА ОСОБА, КОЈА ОЧИГЛЕДНО НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ НИ ДА ОФАРБА СВОЈУ КОСУ У ЛАЖНО ПЛАВО КАКО ТРЕБА, А МОЖДА НИ ДА СЕ ИСТУШИРА, ПРЕ НЕГО ШТО ИЗАЂЕ ПРЕД СВЕТ!

Куку леле њеној породици и мужу (ако га има) страшно човече!

НЕМАЈУ НИШТА ДРУГО ДА ПОКАЖУ СВЕТУ СЕМ ЧАТОВАЊА НА НЕТУ...БИЛО БИ СМЕШНО ДА НИЈЕ ТУЖНО...и отужно!

И друго а у вези с'овим, У ЦЕЛОЈ СЕВЕРНОЈ ЧЕМЕРИЦИ СВЕ ДО ГРАНИЦЕ СА МЕКСИКОМ, ПОСТОЈИ ТЕНДЕНЦИЈА ДА СЕ НА СВА ОДГОВОРНА МЕСТА ГУРАЈУ ОВАКВЕ ФРУСТРИРАНЕ ЛЕЗБАЧЕ!

ОНЕ СУ СВУДА, МЕНАЏЕРКЕ У БАНКАМА, У МЕДИЈИМА...ЧАК И У СПОРТУ, А АМЕРИЧКЕ КВАЗИ-ЦРКВЕ, АЛЕЛУЈА БРАДЕРС И РАЗНИ СУБОТАРИ, ИХ ПРОМОВИШУ И У...СВЕШТЕНИКЕ!

Очигледно је да лихвари који воде Чемерику и Трули Запад уопште, сматрају да ове сподобе могу боље да им обављају завршне послове на нашем изгибенију...ТЕШКО НАМИ, ЈА ДА ВИ КАЖЕМ, АКО СЕ НЕ СТАНЕ НОГОМ ЗАВРАТ ОВИМА!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-07-2014, 11:20 PM)Бранке Пише:  Некад давно беше радикалски форум . . .

Мени више личио на комуњарски.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(23-07-2014, 11:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Наша маленкост би само замолиила све оне који урлају о руској кривици, а знају бар енглески кол'ко тол'ко, да само погледају овај видео ЈЕДНОМ И ВИШЕ ПУТА, ово је тотална брука за једну светску супер силу као што је Америка:

https://www.youtube.com/watch?v=nqPCejH3mTM#t=51

И УОПШТЕ, КАКО АМЕРИКА МОЖЕ СЕБИ ДА ДОЗВОЛИ (УВЕЛИЧАТИ ВИДЕО МОЛИМ) ДА ЈЕ ПРЕД СВЕТОМ ПРЕДСТАВЉА ОВАКВА ЈЕДНА ФРУСТРИРАНА, АГРЕСИВНА, И ПРЕ СВЕГА НЕКОМПЕТЕНТНА ОСОБА, КОЈА ОЧИГЛЕДНО НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ НИ ДА ОФАРБА СВОЈУ КОСУ У ЛАЖНО ПЛАВО КАКО ТРЕБА, А МОЖДА НИ ДА СЕ ИСТУШИРА, ПРЕ НЕГО ШТО ИЗАЂЕ ПРЕД СВЕТ!

Куку леле њеној породици и мужу (ако га има) страшно човече!

НЕМАЈУ НИШТА ДРУГО ДА ПОКАЖУ СВЕТУ СЕМ ЧАТОВАЊА НА НЕТУ...БИЛО БИ СМЕШНО ДА НИЈЕ ТУЖНО...и отужно!

И друго а у вези с'овим, У ЦЕЛОЈ СЕВЕРНОЈ ЧЕМЕРИЦИ СВЕ ДО ГРАНИЦЕ СА МЕКСИКОМ, ПОСТОЈИ ТЕНДЕНЦИЈА ДА СЕ НА СВА ОДГОВОРНА МЕСТА ГУРАЈУ ОВАКВЕ ФРУСТРИРАНЕ ЛЕЗБАЧЕ!

ОНЕ СУ СВУДА, МЕНАЏЕРКЕ У БАНКАМА, У МЕДИЈИМА...ЧАК И У СПОРТУ, А АМЕРИЧКЕ КВАЗИ-ЦРКВЕ, АЛЕЛУЈА БРАДЕРС И РАЗНИ СУБОТАРИ, ИХ ПРОМОВИШУ И У...СВЕШТЕНИКЕ!

Очигледно је да лихвари који воде Чемерику и Трули Запад уопште, сматрају да ове сподобе могу боље да им обављају завршне послове на нашем изгибенију...ТЕШКО НАМИ, ЈА ДА ВИ КАЖЕМ, АКО СЕ НЕ СТАНЕ НОГОМ ЗАВРАТ ОВИМА!!!
Ispreskakao je curku.Amerika kao ozbiljne i sigurne dokaze navodi zapise na drustvenim mrezama.
Одговори

(19-07-2014, 08:05 PM)Mekenzi Пише:  Mene zanima ovde rusofili na početku krize u Ukrajini govorili da Putin igra šah-mat partiju sa zapadom, i da on dobro zna šta radi...Elem, ne možeš da igraš šah ako druga strana sruši tabli i udari te s njome u glavu....

Meni ovo sve izgleda kao nameštena fudbalska utakmica...

Сличан цитат сам пронашао на форуму српски националисти од извесног члана Вранац, датирано 19.7.2014. 17:47:

Цитат:''Значи стање на теренује такво да ће ЛНР и ДНР ускоро пасти. Индустрија и домови људи ће бити уништени. Мушакрце ће спровести по казненим центрима РАНД корпорације.

Русија ће сносити последице због пада авиона као да је ишла у рат. Тоталне сакнције и економска блокада јој следе. Са приачама о шаху могу да обришу буљу Руси. Не можеш ти да играш шах ако друга страна сруши таблу и удари те песнајом у главу.''
Одговори

http://www.pressonline.rs/svet/globus/32...te-je.html

КОлико видим, Путиновој ћерки лично није баш тако лоше на западу, не знам шта се ви Русофили буните...

Још нашла Холанђанина за дечка! Кез

А ти друже Просветар чини ми се да си најближи овде од свију Чемерици, што јој први не станеш за врат, но чекаш да неко други то уради уместо тебе!?

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(24-07-2014, 02:12 PM)Громовник Пише:  http://www.pressonline.rs/svet/globus/32...te-je.html

КОлико видим, Путиновој ћерки лично није баш тако лоше на западу, не знам шта се ви Русофили буните...

Још нашла Холанђанина за дечка! Кез

А ти друже Просветар чини ми се да си најближи овде од свију Чемерици, што јој први не станеш за врат, но чекаш да неко други то уради уместо тебе!?
Neka je odvedu u Hag i odmah osude CNN vec ima spremnu optuznicu.
Одговори

(23-07-2014, 11:20 PM)Бранке Пише:  
(23-07-2014, 11:10 PM)Mekenzi Пише:  a sta je FSN??

То одакле си прочитао ту поруку . . . Smile

Некад давно беше радикалски форум . . .

To sam slucajno nasao pretraživajući google u vezi rata u Ukrajini,
nisam ni registrovan tamo.
Pozdravi regula i kaži da se vrati ovamo,...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним