Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Референдум о независности Шкотске

(21-09-2014, 01:29 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Па кад користиш нацистичке плакате...Свака ти част па нема...

Једино што је битно јесте чињеница да је истина то што пише на плакату...

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-drago...rba-oduvek
Одговори

(21-09-2014, 07:22 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Што се тиче Ционизма није нам он укинуо Монархију већ Ваши претходници који нису били верни Краљу и Отаџбини...

Дража: Најтежи и најстрашнији удар нанео нам је Краљ, чијим смо се именом заклињали. Бог и народ нека му суде.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ђенерал Дража никада то није изјвио!Хајде наведи извор,а не да измишљаш...

Одређени кругови у Британији нису цела Британија...
Одговори

(21-09-2014, 12:29 PM)Срђан Јовановић78 Пише:  Ђенерал Дража никада то није изјвио!Хајде наведи извор,а не да измишљаш...

Р. и Ж. Кнежевић, Слобода или Смрт, 373

Одговори

Радован и Живојин Кнежевић су били нечасни краљевски официри и њих нико ане узима у обзир озбиљно...Навукли су нам и сам 27.март.

Него враћај се ти на тему брате а не да скрећеш са пута...
Одговори

(21-09-2014, 01:12 PM)Срђан Јовановић78 Пише:  Радован и Живојин Кнежевић су били нечасни краљевски официри и њих нико ане узима у обзир озбиљно...Навукли су нам и сам 27.март.

Па ти не знаш ни како се они зову Кез

Одговори

Радоје Кнежевић....Деси се Lapsus calami,ako знаш шта то значи...Sine linqua latina nulla inteligentio est...
Одговори

А овај други? Кез

Одговори

Кажи ми како све звао први српски краљ...А звао се Живан,него ми ти реци ко је био први српски краљ када се већ играмо историје церекави брате...
Одговори

Не, прво кажи ти мени како то браћу Кнежевић "нико не узима за озбиљно", кад их само Самарџић у својим књигама цитира на више десетина места, а и сам каже да је њихово дело један од важнијих историјских извора за период Другог светског рата на овим просторима...

И ако су били нечасни официри, како то да их Краљ не ражалова... него прогласи Дражу издајником зато што није хтео под Брозову капу?

Одговори

(21-09-2014, 01:44 PM)Громовник Пише:  Не, прво кажи ти мени како то браћу Кнежевић "нико не узима за озбиљно", кад их само Самарџић у својим књигама цитира на више десетина места, а и сам каже да је њихово дело један од важнијих историјских извора за период Другог светског рата на овим просторима...

И ако су били нечасни официри, како то да их Краљ не ражалова... него прогласи Дражу издајником зато што није хтео под Брозову капу?

Ти си провокатор.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

О извин'те молим вас.

Одговори

Краљ је био под великим утицајем лобија од 27.марта а зна се да многе одлуке није доносио он за време рата тако да је прича илузорна а не треба само читати једн књигу већ више извора...То је златно правило историографије...А да ти ниси био можда Сремац на Форуму Херцеговче?
Одговори

Вероватно није ни он прочитао онај говор преко радио Лондона, него су му имитирали глас... као што ти хоћеш да имитираш Владу, уосталом Кез

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним