Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Цитат:Ја се чудим, одакле ме сад мрзи и неки индијанац, кад оно Шико.
Нема везе, индијанци волу да једу мрмоте...

Боро, ја се чудим на основу чега си се ти осетио прозваним да пишеш ово, а поготову што ми импутираш овакве емоције.. Smile
Није ми јасно како можеш да судиш о књизи (или о некоме) а да је ниси ни прочитао?
Одговори

Бора све може. Он ти је нешто као Чак Норис Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(29-09-2013, 05:49 PM)Chicot Пише:  ...
Боро, ја се чудим на основу чега си се ти осетио прозваним да пишеш ово, а поготову што ми импутираш овакве емоције.. Smile
Није ми јасно како можеш да судиш о књизи (или о некоме) а да је ниси ни прочитао?

Па са неке теме, где си ме лепо начастио: паметан, леп, итд...
Импутирам ти емоције?
Такви то немају.

Па види овако, ону "књигу" од овог горе, ја не морам да читам уопште. Био сам близак са баба Ванглом, па очас посла провидим ствари...

Када сам био мали, савршено сам знао марксизам, лењинизам, титоизам, социјализам увек имао 5, или 10. А да то УОПШТЕ читао нисам. Чак сам се и кладио око тога...

Да не говорим како само предвиђам поступке демократа и тог соја, јер све је то ИСТО.

Ствар је у познавању функционисања болесног мозга, такве испратиш помоћу (познатих) жеља и апсолутно знаш до у микрон, шта ће када рећи (наравно само у своју "корист"). Све је то врло просто, поготову ако ти је понекад и живот зависио од тих "надприродних" могућности.

Тако и онај, што је ОНО написао горе. Отворен је као књига, па нема УОПШТЕ потребе да се чита, оно што ЈЕДИНО онакав може и написати. Уз мало труда написао бих истоветну као он, али што трошити време на глупости?

Човек је празна љуштура и писаће само ПОТРЕБНО, оно што ће неко платити, или га убити (оборити на испиту...), ако напише супротно.

Па кад би се човек задржао над сваком баром да пије воде, елем би се разболео брзо, елем се никада не би напио. Вода се пије (као коњ), само са чистог извора.

Ала Милослав одговара на питања!?!
Само тако... дал има места уопште...?
Одговори

У ствари, примедба је била на непознавању матерњег језика а не на личној основи. Штета што добро памћење не користиш да извучеш неку поуку.
Примедба се односила и на то што пишеш бесмислице и контрадикције. Пример је твој горњи пост у коме "те мрзи индијанац који нема емоције"

Поред тога што ништа није тачно од овога што си изнео, поново те питам: какве ти везе имаш са горњим текстом упућеном Милославу?
Одговори

(29-09-2013, 11:09 PM)Chicot Пише:  1 - У ствари, примедба је била на непознавању матерњег језика а не на личној основи. Штета што добро памћење не користиш да извучеш неку поуку.

2 - Примедба се односила и на то што пишеш бесмислице и контрадикције. Пример је твој горњи пост у коме "те мрзи индијанац који нема емоције"

3 - Поред тога што ништа није тачно од овога што си изнео, поново те питам: какве ти везе имаш са горњим текстом упућеном Милославу?

1) - Ти да познајеш Српски, или било који други језик у довољној мери, схватио би да постоји уметнички начин изражавања. Кад сам тврдио да имам добро памћење? Квалификације нису поуке, итд...

2) - Опет квалификације и опет због непознавања песништва у Срба.

3) - Опет исто. Знате Ви индијанче, ја да сам индијанац, па ми неко опсује брата, ја одмах употребим песничке квалитете (ако нема томахавка). Тако куј ги псује на индијанци, ст..ају му ги мајци. А исто тако и Срби. Па неки ЛГБТ фићфирић из канаде, ће да врши нужду по Србима и нема зеве? Можда индијанцу, ја сам ипак неки Србин.

4) - Из горња три примера, види се само пување и пување, а све без пасуља. Дугим речима љуштура! А поједене шкољке, не заслужују разговор, јер само знају да зину и дувају ваздух, који им ветрови удувавају, значи праве ехо.

Хах, колико памети!
А када сте ме Ви први пут питали ишта?

Наравно да ме одговор неинтересује...
Одговори

Општина Власеница на Википедији. Обратите пажњу како се третирају четници а како партизани:

Цитат:Становници појединих села су напуштали своја села и тражили уточиште у оближњим шумама, гдје су мушкарци масовно приступали устаничким јединицама. Српска војска имала је много присталица у подручју према Романији, а партизански покрет је био прихваћен у сусједним Шековићима.

Власеница
Одговори

Da li si cuo za Milivoja Simica iz Jadarske brigade? Porucnik je bio, Ubili ga crveni oktobra 1945.
Одговори

(30-09-2013, 11:58 PM)beogradjanin Пише:  Da li si cuo za Milivoja Simica iz Jadarske brigade? Porucnik je bio, Ubili ga crveni oktobra 1945.
Јесам, имам слику:
Клечи други с лева, Миливоје Симић, трећи Ђока Мартиновић из Јаребица. У горњем реду, означен бр. 2, Милован Суботић. Снимљено 25. фебруара 1944.
[Слика: slika_164_172_copy_5.jpg]
how do you print screen
Напиши нешто о њему ако знаш.
Одговори

Sjajno, on je deda od jednog mog poznanika. POitacu njega, pa cu da prenesem ovde. Hvala puno.
Одговори

Хвала за слику! Први пут је видим.Јел ова слика из Шабачког Архива? Код мене је нема.
Одговори

Сликано у Пецкој.И ја је немам. Милославе да ли знаш можда одакле је Милован Суботић?
Одговори

(01-10-2013, 11:37 AM)Петар Пише:  Сликано у Пецкој.И ја је немам. Милославе да ли знаш можда одакле је Милован Суботић?
Имам још једну слику из ове серије . Сад је нађо
Одговори

Са дететом на слици. Ко ли је дете са слике?
Одговори

(01-10-2013, 11:37 AM)Петар Пише:  Сликано у Пецкој.И ја је немам. Милославе да ли знаш можда одакле је Милован Суботић?
Не знам, пише само ово (Архив Шабац).
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 17 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним