(29-09-2013, 05:49 PM)Chicot Пише: ...
Боро, ја се чудим на основу чега си се ти осетио прозваним да пишеш ово, а поготову што ми импутираш овакве емоције.. 
Није ми јасно како можеш да судиш о књизи (или о некоме) а да је ниси ни прочитао?
Па са неке теме, где си ме лепо начастио: паметан, леп, итд...
Импутирам ти емоције?
Такви то немају.
Па види овако, ону "књигу" од овог горе, ја не морам да читам уопште. Био сам близак са баба Ванглом, па очас посла провидим ствари...
Када сам био мали, савршено сам знао марксизам, лењинизам, титоизам, социјализам увек имао 5, или 10. А да то УОПШТЕ читао нисам. Чак сам се и кладио око тога...
Да не говорим како само предвиђам поступке демократа и тог соја, јер све је то ИСТО.
Ствар је у познавању функционисања болесног мозга, такве испратиш помоћу (познатих) жеља и апсолутно знаш до у микрон, шта ће када рећи (наравно само у своју "корист"). Све је то врло просто, поготову ако ти је понекад и живот зависио од тих "надприродних" могућности.
Тако и онај, што је ОНО написао горе. Отворен је као књига, па нема УОПШТЕ потребе да се чита, оно што ЈЕДИНО онакав може и написати. Уз мало труда написао бих истоветну као он, али што трошити време на глупости?
Човек је празна љуштура и писаће само ПОТРЕБНО, оно што ће неко платити, или га убити (оборити на испиту...), ако напише супротно.
Па кад би се човек задржао над сваком баром да пије воде, елем би се разболео брзо, елем се никада не би напио. Вода се пије (као коњ), само са чистог извора.
Ала Милослав одговара на питања!?!
Само тако... дал има места уопште...?