Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

САОПШТЕЊЕ РАВНОГОРСКОГ ПОКРЕТА КОЈЕ МЕДИЈИ НИСУ ОБЈАВИЛИ

(12-01-2015, 11:27 PM)Felix Пише:  
(10-01-2015, 06:17 AM)Владимир Петровић Пише:  Е, то је пример правог српског патриотизма и хуманизма, а не оно шта се на подфоруму Спољна политика, под темом ,,Игра мечка у Паризу,, појединци радују исламским фашистичким злочинима и тероризму!!![/b]

И ово је један од разлога, зашто прави присталица равногорске идеје изражава своје саучешће у болу Француске и њеног народа, те осуђује екстремни исламски фанатизам и тероризам:

Ратни крст – Командант француског покрета отпора, генерал Де Гол, одликовао је генерала Дражу Михаиловића Ратним крстом. Уз овај орден он је издао и похвалну наредбу, која је 2. фебруара 1943. године прочитана свим француским јединицама:“Армијски генерал Драгољуб Дража Михаиловић (Dragoljub Draza Mihailovic), легендарни јунак, симбол најчистијег родољубља и највиших југословенских војничких врлина, није престао водити борбу на окупираном националном тлу. Уз помоћ родољуба, он без сустајања не да мира окупаторској војсци, тако припремајући онај коначан јуриш који ће довести до ослобођења његове отаџбине и целог света, раме уз раме с онима који никад нису сматрали да се једна велика земља може да покори суровом завојевачу.“

Браво Владимире, то је право равногорство, равногорство за које се и Чича борио. И не обазири се на ове црвене "равногорце" који нису ни свесни колико им је титоизам испрао мозак.

Француски пријатељи!

Цитат:„Срби су народ без закона и без вјере. То је народ разбојника и терориста.“ (Жак Ширак, председник Француске, на заједничкој конференцији за штампу са грчким премијером Папандреууом)
„Срби су ђубре.“ (Лоран Фабиус, председник француског парламента у изјави за француску државну ТВ)
„НАТО расрбљивач“. ( Расистича реклама спреја за уништавање гамади у емисији „Хоризонти“ француске телевизије)
„Ако си почео да дереш мечку, мораш и да је докрајчиш“. ( Париски дневник „Ла Фигаро“ о агресији НАТО на Југославију, 16. априла 1999. године)
„Срби су извадили из једне труднице дијете из утробе, пред њеним супругом. Њен муж је, у шоку, покушао да врати бебу у њену утробу“. (Из пропагандног антисрпског арсенала француске државне телевизије „Франце 2“)
„Апостол Велике Србије је једна хладнокрвна животиња“. (Париски лист „Л евенемент“) „Прошле недјеље имали смо деветоро убијених Срба, ове недјеље – осморо. То је јасни напредак“. ( француски скот Бернард Кушнер, шеф цивилне мисије УН на КиМ)
„Ђубре…докле ће ићи Милошевић…“ (Насловна страна париског недјељника „Глобе Хебдо“ са сликом предсједника Србије Слободана Милошевића)
„Стоп злочинима против човјечности српских националиста“. (Плакат који су „Љекари без граница“ 1993. године дијелили по Паризу и другим француским градовима)
„Молим да се ватра небеска обруши на Србе и казни их за њихове злочине“. (Чувени француски свештеник-хуманитарац)

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Батали те глупости Регул које си покупио негде на нету.

Зар је правда сеирити над несрећом обичних људи, цивила?
Како олош и убице могу бити добри момци?

Знаш шта каже Виктор Иго у прогласу "За Србију":

"Оно што људски род зна, владе не знају. То долази отуда што владе виде све кроз кратковидост државног разлога; човечанство гледа све другим очима, савешћу.Ми ћемо сигурно изненадити европске владе научивши их нешто, а то је да злочини остају злочини.."

Он је, великан, био предводник плејаде француских уметника, писаца и државника који су гајили велико пријатељство према Србима.

Ми данас немамо такве пријатеље. То доста говори и о нама.
Одговори

(13-01-2015, 02:29 AM)Chicot Пише:  Ми данас немамо такве пријатеље. То доста говори и о нама.

Не доста, него говори све.

А кад смо остали без пријатеља? Кад смо створили "југославију" и себе самоукинули.
Треба само погледати 19. вијек и вријеме до 1918. колко су странци писали о Србима (више него о свима другима заједно на Балкану). А онда треба погледати 1918. до данашњег дана колко смо били "интересантни" странцима. Колко књига, студија, пријатеља смо имали 1918. до данас? Нека ми неко наброји, ако море. Не рачунам ту "братске народе и народности", афричке људождере и арапску гологузију.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

После 1918. најбоља је књига Ребеке Вест ''Црно јагње и Сиви Соко''. Али таквих књига је свакако много мање него пре 1918.
Одговори

(13-01-2015, 02:29 AM)Chicot Пише:  Батали те глупости Регул које си покупио негде на нету.

Зар је правда сеирити над несрећом обичних људи, цивила?
Како олош и убице могу бити добри момци?

Знаш шта каже Виктор Иго у прогласу "За Србију":

"Оно што људски род зна, владе не знају. То долази отуда што владе виде све кроз кратковидост државног разлога; човечанство гледа све другим очима, савешћу.Ми ћемо сигурно изненадити европске владе научивши их нешто, а то је да злочини остају злочини.."

Он је, великан, био предводник плејаде француских уметника, писаца и државника који су гајили велико пријатељство према Србима.

Ми данас немамо такве пријатеље. То доста говори и о нама.

Батали ти тај паушал!Над којим обичним људима?Квазикаруикатуристима,који су се спрдали са нама 99.?Квазикарикатуристима који су срали и по мом и твом богу,по њиховом богу(кога баш не миришњем пуно)?Шта да баталим?И то јесам покупио на нету,али то је истина,они су то говорили те 99.!

Тај исти народ по Француској је сеирио над нашом несрећом тада!Сем часних појединаца,французи нам нису били нити ће бити пријатељи.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(13-01-2015, 06:08 PM)Милослав Самарџић Пише:  После 1918. најбоља је књига Ребеке Вест ''Црно јагње и Сиви Соко''. Али таквих књига је свакако много мање него пре 1918.

За стотину пута мање, рекао би. Било је поједини књига као та књига на примјер, али од 1918. то је права ријеткост. Чак и они странци који нијесу били наклоњени Србима до 1918. су писали о Србима са уважавањем.

Послије тога ништа, ни гласа. Ако се ко и осврнуо на Србе, то је било кроз југословенску хрватску антисрпску пропаганду.

Одговори

(13-01-2015, 06:29 PM)регул Пише:  Батали ти тај паушал!Над којим обичним људима?Квазикаруикатуристима,који су се спрдали са нама 99.?
Дакле, због тога су заслужили да умру на онакав начин?

(13-01-2015, 06:29 PM)регул Пише:  И то јесам покупио на нету,али то је истина,они су то говорили те 99.!
Вероватно јесте. Па шта? Примедба остаје јер није замерка у томе да ли је навод тачан него у томе у какву је функцију стављен.

Као комуниста си - што се тиче Француза, за тебе нема историје пре 90-те Smile

(13-01-2015, 06:29 PM)регул Пише:  Тај исти народ по Француској је сеирио над нашом несрећом тада!Сем часних појединаца,французи нам нису били нити ће бити пријатељи.
То може да буде, и врло лако ћеш ме уверити ако ми покажеш да располажеш релевантним подацима о француском мњењу о Србима који се односи на периоде од 90. до данас.

До тада ја ипак мислим да већина француза нема никакво мишљење о нама, просто су незаинтересовани.
Одговори

(13-01-2015, 04:14 AM)мунгос Пише:  
(13-01-2015, 02:29 AM)Chicot Пише:  Ми данас немамо такве пријатеље. То доста говори и о нама.

Не доста, него говори све.

А кад смо остали без пријатеља? Кад смо створили "југославију" и себе самоукинули.
Треба само погледати 19. вијек и вријеме до 1918. колко су странци писали о Србима (више него о свима другима заједно на Балкану). А онда треба погледати 1918. до данашњег дана колко смо били "интересантни" странцима. Колко књига, студија, пријатеља смо имали 1918. до данас? Нека ми неко наброји, ако море. Не рачунам ту "братске народе и народности", афричке људождере и арапску гологузију.

Ма није то, просто фонетика, нису могли да се навикну на нови изговор, ломили су језике а и било предугачко "Kingdom of Serbs, Croats and Slovenes" - док испишу назив државе дођу до поговора. До "Југославије" су се охладили па су баталили Smile
Одговори

Мислим да су се оладили и прије "југославије". Мислим да их је оладило стварање "југославије" 1914-1924. Чиме су Срби сами себи завукли..

Одговори

Ко се плаши најјаче патриотске организације у Србији

На позив браће из Зубиног Потока на прославу њихове славе, Равногорски покрет се одазвао и послао делегацију од двадесетпет следбеника. Са намером да подржимо браћу са Косова и покажемо да у овом тешком времену нису сами, пошли смо и стигли до непостојећег граничног прелаза. На прелазу Брњик зауставила нас је гранична полиција Републике Србије и спречила да пређемо „непостојећу границу“. Враћени смо уз пратњу службених лица и возила све до Новог Пазара.

Кад смо затражили објашњење за овакав чин, штуро нам је речено да можемо да пређемо само кад се врати Вучић. Шокирани чињеницом да се наша држава не либи да крши наша уставна права, прихватили смо објашњење полицајаца и њихово лично извињење „да би и они пошли са нама, кад би могли, но имају чврсто наређење да нас не пусте“. Ми се питамо, сада кад цела Србија штеди, кад се просвети, здравству, судству, пензионерима и полицији смањују принадлежности, неко троши новац грађана на аутомобилско гориво пратећи колоном возила један минибус. Каква је то власт која нас се толико плаши, чија је то власт ако спречава најјачи патриотски покрет да оде на славу код своје браће на Косову? Који су и чији интереси одбрањени оваквим поступком? Једно смо сигурни, то није био интерес србског народа.

Ми, Равногорци, питамо се, ко се боји Равногорског покрета?

Да ли нас се боје због снаге, организованости и бројности и наше чврсте намере да заступамо интересе Србије свуда и увек и по сваку цену? Да ли то што смо тренутно снага која најбрже расте у Србији, ову власт чини нервозном па укључује државни апарат репресије да нас спута у одбрани својних вековних права? Да бранимо и одемо на колевку Србства?

Вара се свако ко има намеру да у било ком облику ослаби Србију поклањањем њеног срца непријатељима, и да је могуће да србски народ то може прихватити. Ничији комодитет није пречи од србског народа, и никакве телевизије ни лажна подршка не могу тај народ одвојити од Равногорског покрета од нас достојних наследника идеје генерала Михајловића. Само присуство Равногораца на Косову је често довољно да одбије шиптарски шовинизам. Да смо ми били тамо, не би се десило ништа лоше, пошли смо у миру на славу, а ми Срби, кад идемо на славу, носимо добру намеру и Божију љубав. Пошли смо да посетимо наше православне светиње и пружимо подршку нашој мученичкој цркви на Косову.

Ми, Равногорци, чинимо више од трећине становништва Србије. Која је власт или странка у стању да нас гурне у страну са пута одбране србства? Нико није добио поверење да основна људска права одузме свом народу, као што је то слобода сваког појединца да путује својом земљом, да буде патриота, воли свој народ.

Многи су на власт долазили нашом подршком, и многи су са ње падали кад смо им је ми ускратили. Никакве лажи пропагандних машина не могу да умање утицај Равногорског покрета у народу. Ми смо за србски народ исто што и његове епске песме о слободи, симбол борбе за права и слободу, симбол части и поштења, симбол непоткупљивог патриотизма. Нико од нас Равногораца за то не тражи, и ни од кога и не добија, ни новац, ни положај, ни дневнице, ни станове, ништа.

Ми смо једини који можемо да пред србски народ станемо чиста образа и мирне савести јер га никад нисмо издали ни продали.

Живела Србска Православна Црква! Живео Краљ! Живела Србија и србски народ!

С вером у Бога за Краља и Отаџбину!!!

http://www.ravnogorskipokret.com/ko-se-p...-u-srbiji/

...а плаше се све партије, и на власти, и у опозицији, јер су одреда све републиканске и основане од стране удбе...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Равногорског се боје јарићи и прасићи!

Ђе он наљегне наступи покољ истих...

Дај, Србине, мало озбиљности. Разни ликови су офирали и извргли руглу Равногорски, данас када је једна таква организација најпотребнија!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Равногорски Покрет као организација има одборе у преко сто општина и преко тридесет хиљада активних чланова, а плаше га се јер би могао бити окосница монархистичке изборне листе на наредним изборима...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(22-01-2015, 06:39 AM)royalist Пише:  Равногорски Покрет као организација има одборе у преко сто општина и преко тридесет хиљада активних чланова, а плаше га се јер би могао бити окосница монархистичке изборне листе на наредним изборима...

Знаш ли ти шта пишеш, тј. копипејстујеш?5+5
Одговори

Србија има 150 општина и 23 града.

Толика сила би се осјетила, а погледај реалности у очи и суочи се са истином - Равногорског нигдје нема!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним