05-02-2015, 06:07 PM
Милослав Самарџић одговара на ваша питања
07-02-2015, 07:04 PM
Pozdrav g.Samardzicu i svim forumasima! Pratim vas veoma dugo,tako da nisam bas nov. U danasnjem Telegrafu(internetu) videh jos jedno u nizu laziranje istorije. Pa bih valjalo da g.Samardzic da pogleda i prekomentarise. Pozdrav!
07-02-2015, 07:26 PM
Поздрав!
Дај линк, па да видимо.
Дај линк, па да видимо.
07-02-2015, 07:52 PM
(07-02-2015, 07:26 PM)Милослав Самарџић Пише: Поздрав!
Дај линк, па да видимо.
Докони људи
http://www.telegraf.rs/vesti/1370291-dra...ledja-foto
07-02-2015, 07:55 PM
Dokle ce vise siriti neokomunisticke lazi....sace to Miloslav u 3-4 poteza da....
07-02-2015, 08:04 PM
Цео коментар стаје у три речи: Извор Дамјан Пав(е)лица.
07-02-2015, 08:40 PM
Не терате ме ваљда да прочитам све ово. 
Довољан је и први пасус:
Tri stvari u vezi četničkog pokreta su praktično opštepoznate: prvo, da su vršili kolaboraciju sa nemačkim i italijanskim okupatorom, drugo, da nisu želeli njihovu konačnu pobedu te da nisu iskreno sa njima sarađivali već da su to radili zbog treće stvari, a to je da su partizane videli kao glavne neprijatelje.
Који би требало да гласи: Комунисти обично понављају три ствари у вези четничког покрета...
Као извор се наводу удбаш Грба Миловановић:
(Telegraf.rs /// Izvor: “Draža za početnike” / “Zbornik NOR”, tom XIV, knjiga 2, prilog II, dokumenti Velike Britanije 1943. / “Draža Mihailović”, knjiga Nikole Milovanovića)

Довољан је и први пасус:
Tri stvari u vezi četničkog pokreta su praktično opštepoznate: prvo, da su vršili kolaboraciju sa nemačkim i italijanskim okupatorom, drugo, da nisu želeli njihovu konačnu pobedu te da nisu iskreno sa njima sarađivali već da su to radili zbog treće stvari, a to je da su partizane videli kao glavne neprijatelje.
Који би требало да гласи: Комунисти обично понављају три ствари у вези четничког покрета...
Као извор се наводу удбаш Грба Миловановић:
(Telegraf.rs /// Izvor: “Draža za početnike” / “Zbornik NOR”, tom XIV, knjiga 2, prilog II, dokumenti Velike Britanije 1943. / “Draža Mihailović”, knjiga Nikole Milovanovića)
07-02-2015, 09:17 PM
Ништа ново, ово смо од њих чули и видјели милион пута. Шта је писац хтио, да подсјети читаоце на комунистичку пропаганду, не знам или да можда млади нараштај убједи, као сто је многе генерације у нешто нетачно.
07-02-2015, 09:53 PM
Da,ali mora da se reaguje na svaku neokomunisticku propagandu u medijima. Svi se u medijima kao ustrucavaju,povodom II sv. rata,da govore,ali ponekad zlonamerno cusnu "pod vrata neku ceduljicu" obojenu NOB-om! No,hteo bih da pitam... sta bi sa LEPI BORO i njegovim preopsirnim i nejasnim pisanijem? Vec godinu dana ga nema...mozda se reinkanirao u Prosvetara....
07-02-2015, 10:15 PM
Најбољи одговор који можемо дати је рад на документарним филмовима.
Друго је Просветар, знамо се одавно.
Друго је Просветар, знамо се одавно.
07-02-2015, 10:22 PM
Da,imam I deo sa 6 epizoda,sjajno uradjeno...a vec cekam II deo...i nikako da stigne...ili je vec mozda izasao pa nisam obratio paznju???
07-02-2015, 10:34 PM
Завршили смо други део, потписали смо уговор са једном ТВ, очекујемо да се ускоро објави.
08-02-2015, 01:54 PM
Милославе,молим те да ми прокоментаришеш поступак владике Амфилохија, држање опела титу и јованки у кући цвећа ,шта мислиш о томе у овом времену и после свега што се догађало ,има ли ту здравог разума уопште?
08-02-2015, 02:37 PM
Стварно не знам шта да ти кажем.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 18 Гост(а)