Поруке: 9,128
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Vidim osvojili ste Vukovar, posle godinu dana granatiranja.
Svaka čast. Čestitam.
Nego što ćete raditi sa ovolkim zarobljenicima?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Ček jer i Srbija beše 90-ih imala poverenje u Rusiju i nebesku zastupnicu...
Stiže oebs i mirovnjaci na liniju fronta. Moraće povlačenje par km...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Само да извучемо Кизу да се не срамоти пред људима...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Цар Путин о истом, па каже:
ПУТИН: Украјинска војска се осећа увређеном (иненагјени и уврегјени! Прим. ПРОСВЕТАР) што су је победили рудари и трактористи!
„Наравно, бити поражен је лоше, туга је то за пораженог, нарочито ако су победили рудари и трактористи.
Али, шта да се ради, живот је живот, иде даље.“
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
373
Sto en osvojite Mauripolj, to je po meni glavna tačka u odnosu na Debljacevo...
Stižu Vam Plavi šlemovi i oebs a znate šta to donosi..
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(19-02-2015, 08:05 PM)Mekenzi Пише: Sto en osvojite Mauripolj, to je po meni glavna tačka u odnosu na Debljacevo...
Полако, треба нешто и за поколења да остане...
(18-02-2015, 04:38 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Поводом санкција Русији од стране Трулог Запада
Интересантно да су нама под санкцијама деведесетих забранили да играмо фудбал у Европи док за ове "ЕУ санкције" према Руским клубовима то не важи. Сумњива су то посла
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 19-02-2015, 08:27 PM од
Громовник.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Шта зна Киза!
Када му је Гиви завалио васпитно - поправни плакао је као дјевојчица!
Јесмо имали акцију на форуму да га наши пусте!?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
Крстили ми ово како хоћемо,али сваки договор који су Срби постигли или им је нуђен 90-тих за време рата било где од Крајине до Косова је појам за оба Минска договора . . .
Нека Бог поживи Новорусију,али сумњам да јој ови који одлучују о њеној судбини добро мисле,и ови што је бране и ови други . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
(Последња измена: 20-02-2015, 12:08 AM од
Бранке.)