Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Кућа ти је Русија, комшија Запад! Јесте да комшија воли да се чељад истребе међу собом у својој кући,
али не треба стално оптуживати Запад! То се односи и на наше стање. Навијач нисам, али сам за Царску
Русију, Пресовјетску Русију. За Путина не знам, видећемо да ли је наклоњен комунистима или
монархистима или тајкунима. Време ће показати!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-03-2015, 07:34 PM)Шумадинац Пише:  Кућа ти је Русија, комшија Запад!

Где баш њему то да кажеш... Rolleyes

Цитат:Русија ће учествовати у пружању прве транше помоћи Међународног монетарног фонда Украјини у износу од 13.751 милина долара. Уплата ће бити извршена 13. марта, саопштио је новинарима шеф Министарства финансија Русије Антон Силуанов.
„Финансирање програма ће се изводити како на рачун квота ММФ-а, тако и привлачењем финансија из земаља-акционара из тзв. Новог споразума о позајмљивању. У вези с тим, Руска Федерација у зависности од својих обавеза као учесника Новог споразума о позајмљивању финансираће прву траншу програма ММФ-а за Украјину у обиму од 13.751 милиона долара. Руска банка ће ту исплату извршити 13. марта 2015. године“, цитирале су РИА Новости речи Антона Силуанова.

Украјина ће у оквиру проширеног програма до 2018. година добити од ММФ-а 17.5 милијарди долара.

Ако су они нормални.....
Одговори

Цитат:Стрељање после смрти
У предговору најновијем издању биографије генерала Емануела, коју је својевремено написао кнез Н. Б. Голицин, на површину је испливао, најблаже речено, запањујући податак. Генерал је умро 14. (26) јануара 1937. године. Стаза према гробу никад није зарасла јер су његови потомци чували успомену на свог претка. У капели над гробом молили су се не само његова деца и унуци него су на поклоњење долазили и потомци и наследници генералових сабораца. Забележено је да су 1912. године венце положиле делегације бившег Кијевског хусарског (раније драгонског) пука и Јелисаветгородског кавалеријског училишта.
Десет лета доцније, 1922, гроб генерала Емануела поново је привукао пажњу. Тачно 110 година после Отаџбинског рата против Наполеона, одред комсомолаца, „напредних омладинаца”, извадио је генералово тело из гроба и, уз оптужбу да је „царски сатрап”, извршио посмртну пресуду - стрељање!!!??? А кад је 1998. године, приликом градње једног стамбеног насеља у близини града Кирова (некада, и однедавно поново, Јелисаветгорода), сада у Украјини, откривена гробница с посмртним остацима Георгија Емануела и његове жене, у лобањи ратника откривене су рупе од метака испаљене пре 85 година...

За комунисте не сме бити места у разумном свету!!!

*година смрти је сигурно погрешно написана али нисам хтео да мењам изворни текст.
Одговори

[Слика: devojcica-novorusija.jpg]

Цитат:У Константиновки, на 50 км северно од Доњецка и окупираној од Украјинских оружаних снага, после инцидента од 16. марта у којем је украјинско оклопно возило прегазило двоје деце и две жене, избили су масовни нереди. Осмогодишња девојчица је умрла, а жена, тетка убијене девојчице, повређена и пребачена у болницу, где је умрла.
Одговори

Uhapšen Počuča kao izdajnik novorusa takodje na teret mu se stavlja planirani antentat na nekog funkcionera novorusije..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Гризли побеснео на Декија због петокраке. Smile
Одговори

Хапшење Почуче смрди до неба!!

Овај га је ухапсио,Србин Дејан Вујић!

[Слика: 1.jpg]

Е сад,ево га на слици у друштву Николића!

[Слика: 2.jpg]

Цитат:Počuču su navodno uhapsili pripadnici novih, proruskih snaga, bezbedonosne agencije DNR. Međutim, prema fotografiji Počuču su zarobili srpski dobrovoljci.

Na slici je Dejan Vujić, čovek za koga se veruje da je zarobio Počuču.
Prema zvaničnoj optužnici, Počuču terete za pripremu atentata i diverzantskih akcija, a optužen je i za pripremu ubistva dvojice srpskih državljana, Dejana Vujića i Dejana Berića.

Pored Počuče, uhapšen je i Vlado Stanić za kojeg se smatra da je Počučin saučesnik, a kako piše Dejan Berić na svojoj FB stranici, ubistvo je naručio Goran Ranisavljević Gerovac koji se trenutno nalazi u Moskvi.

Nakon ove slike, pod velikim je znakom pitanja da li su Počuču i njegovog saborca privele zvanične snage Novorusije, ili je to samo privatan sukob dve srpske grupe na ukrajinskom ratištu. Logično bi bilo, u slučaju da je Počuču privela vojna ili civilna policija, da bi ga sprovela u pritvor, a ne bi mu stavljala kesu i selotejp preko glave, i slikala ga za Fejsbuk.

http://www.srbijadanas.com/clanak/ovo-je...19-03-2015

Да ли и вама смрдља ово?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Srbi hapse srbe u istocnoj Ukrajini u ratu.. Pa to nema nigde..
Jedinstvo medj Srba nikad neće biti..
Prosvetaru jbga ništa od tvog ulaska u Vršac I 300 hrabrih

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-03-2015, 12:58 AM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru jbga ništa od tvog ulaska u Vršac I 300 hrabrih

Па било је 298 храбрих а сад потражујемо свих 300!

Није велика разлика а Вршац пада и овако и онако!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Jesam time ja lepo govorio da je počuča pi*kica a ti mi nisi verovao..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: 2hxls3p.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(20-03-2015, 09:51 AM)Mekenzi Пише:  Jesam time ja lepo govorio da je počuča pi*kica a ti mi nisi verovao..

Ма нису ни она два Дејана цвећке могу да се кладим!

ЗАВАДИЛО СЕ ЗБОГ ПОДЕЛЕ ПАРА 100 ПОСТО!

Знам ја нас-ебо ти нас!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ И БАР 30 ПОШТЕНИХ!!!

Себи убраду:

За оније 30 највише бринемо!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-03-2015, 05:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Знам ја нас-ебо ти нас!

Треба ове речи уклесати на споменик, на сваком кружном току у сваком граду у Србији да стоји по један.

Кад су насупрот њих Католици, Украјинци, Хрвати, Американци, Пољаци, Атеисти, Комунисти, Илуминати, Масони, Вампири, Ванземаљци и Лилипутанци....Срби успеју међусобно да се посвађају. Сјајни смо, мајке ми.
Одговори

(20-03-2015, 05:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ЗАВАДИЛО СЕ ЗБОГ ПОДЕЛЕ ПАРА 100 ПОСТО!

Ма да ли је могуће, до јуче сте трубили како су сви наши добровољци тамо чисто на алтруистичкој бази, да нема говора да су они некакви плаћеници и томе слично! Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним