Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић: Одговор Мирославу Лазанском

Одговориће Лажански, превише је сујетан, да би то пропустио. Кез
Одговори

Цитат:заиста је тешко објаснити како је могуће да је и 2015. године на катедрама за историју у Србији за Други светски рат у употреби уџбеник писан 1978. године?

Креза

Цитат:Преко 100.000 Срба потписало је петицију да се Босна и Херцеговине прикључе Италији, тј. извуку из састава НДХ.

Тромеђа: Сјеверна Далмација, Лика и Босанска Крајина.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Цитат:НИН је пре неколико дана објавио још један новооткривени споразум између усташа и комуниста.

О чему је реч?

п.с. скапирао сам

http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=93504

било би лепо видети цео текст...

И свака част на одговору Лазанском...запрепастио сам се када сам читао његов чланак...

Из ове наше победе, рађа се сунце слободе!
Одговори

О споразуму од 17. априла 1941. којим НДХ дозвољава несметан рад компартији ( чињеница позната бар од 2009. ).
Одговори

Др Стефан Каргановић: Лазанском, у име истине:
http://www.pogledi.rs/stefan-karganovic-...me-istine/
Одговори

(20-05-2015, 07:37 PM)Шумадинац Пише:  
(20-05-2015, 07:33 PM)Николај Пише:  
Цитат:Надам се да ће ових пар напомена инспирисати г. Лазанског да се озбиљније позабави овом темом.

То је све виша математика за Лазанског...

....или Хајзенбергова једначина неодређености! 5+5

Pre će biti da je u pitanju Paulijev princip isključenja. Zbog spina, spinovanja i spin doktora. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Објављен је чланак на сајту ''Политике'':
http://www.politika.rs/rubrike/Komentari...om.sr.html

Него јесте ли видели шта пише данас Бошко Јакшић у штампаном издању? Лазански је мала маца за њега... Каже, неће помирење под оваквим условима, да је Дража рехабилитован, већ само под условом да је Дража званично ратни злочинац.
Одговори

Је л' њему беше ћале био генерал, или амбасадор или тако нешто?
Одговори

Генерал, командант 7. кордунашке дивизије чини ми се.
Мислим, Титов генерал, не са академијом.
Одговори

Јасно да је брозов.Фала на брзом одговору.

чија ли је ћерка оливера ковачевић, кад је онолико острашћена и задојена није ми јасно..
Одговори

Можда би Лажански одговорио, али сигурно нема времена. Презаузет је гостовањима у емисијама на Додиковој телевизији, маслајући о тероризму овом јадном народу у Републици Српској.
Одговори

(22-05-2015, 06:11 PM)Чеда Пише:  Јасно да је брозов.Фала на брзом одговору.

чија ли је ћерка оливера ковачевић, кад је онолико острашћена и задојена није ми јасно..

Оливерин деда је био четник, веровао или не. На то је подсетио историчар Јово Пејин и рекао јој је да се одрекла деде, у једној њеној емисији, 2012.
Одговори

"НИН је пре неколико дана објавио још један новооткривени споразум између усташа и комуниста."

То сам видео на насловној страни, али нисам читао. Да ли је тај споразум по први пут објављен у НИН-у тек сада? И одакле уопште то НИН-у?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Одговорио је Лазански, али још нема на сајту. Купујте ''Политику'' ако сте нестрпљиви...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним