Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

(03-06-2015, 05:47 PM)херцеговац Пише:  ДНР: Украјинске снаге почеле офанзиву на читавој линији фронтa

Господе помилуј браниоце!

Стрелков напада званичну Москву!
http://kolokolrussia.ru/geopolitika/igor...porazhenie

Не буди толико острашћен...као некада Партизанен Бандитн! Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Значи,
ти и Киза за укро нацисте!

(03-06-2015, 06:00 PM)Шумадинац Пише:  
(03-06-2015, 05:47 PM)херцеговац Пише:  ДНР: Украјинске снаге почеле офанзиву на читавој линији фронтa

Господе помилуј браниоце!

Стрелков напада званичну Москву!
http://kolokolrussia.ru/geopolitika/igor...porazhenie

Не буди толико острашћен...као некада Партизанен Бандитн! Скојевац

Стварно,
има ли мјере твоја ПАПАзјанија?

Стрелков!

Цитат:Ми имамо савршено нетранспаретну спољну политику.Ми не знамо шта у ствари хоће председник и Кремљ.Ми стално у Украјини спороводимо неке скривене спецоперације уместо да јасно и отворено покаже своју позицију.Док се ми колебамо,украјинске власти(а за њима је САД) дејствују.Придњестрвоље је следећа етапа.САД спроводе кварну англосаксонску политику,дајући закулисна обећања,а уствари провоцирају Украјину на суков са Русијом.

Они жабу пеку полако.Правећи ситуацију са Придњестровљем они се труде да увуку у конфликт Молдавију и Румунију.Последња има ултранационлистичку елиту и јаку армију. Циљ Америке је такав-напујдати на медведа чопор паса.Медвед је јак,али пси могу да га оборе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ни за Нацисте ни за Необољшевике! Невини народ страда на обе стране.

Др. Споче....докле више да те учим? Rolleyes

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Значи укро нацисти твоји!

Требао сам да знам!

Ово што си написао за народ је невиђена глупост!

У сваком рату народ страда, али то није аргумент да се не бори за слободу!

Није аргумент 'народ страда' да би се нацистички зулум трпио и да би се Одеса поновила. Да би се изгубила колективна свијест ко си и шта си! Да би се постао унијат! ...

Значи,
лупаш невиђене ГЛУПОСТИ!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Шта? Опет ''Народна Ослободилачка Борба''? Др. Споче, не присвајај ми Укро-нацизам...не иде то тако!

Д М
Одговори

Сам се сврставаш неким филозофирањем гдје му није мијесто.

Паметан си, али се губиш у филозофијама.

Одговори

Рјазањ каже да такву кланицу као на Маринки није одавно видео,толико жртава.Три пута се опраштао од живота.

Прича се о америчким плаћеницима:

Очевидцы: В Донбасс едут 300 вооруженных «до зубов» десантников США

http://nahnews.org/245359-ochevidcy-v-do...ikov-ssha/

[Слика: 157839-150x150.jpg]

Одговори

(03-06-2015, 06:16 PM)Шумадинац Пише:  Ни за Нацисте ни за Необољшевике! Невини народ страда на обе стране.
Не!! Невини народ страда у проруском Донбасу, не у Кијеву!
И страда зато што су га ваши бомбардују. А западни медији потпуно ћуте о томе. То вам је западна демократија!
Док ти и Мекензи подржавате украјинске нацисте са изговорм да су Руси тобоже бољшевици.
Одговори

Четник да подржава укро нацисте и необољшевике? Никада!

Дедер, пошто си толико острашћен према ''ослободиоцима'' 45- те, откуд војници са петокракама у проруским редовима?

Д М
Одговори

(05-06-2015, 03:35 PM)Шумадинац Пише:  Четник да подржава укро нацисте и необољшевике? Никада!

Дедер, пошто си толико острашћен према ''ослободиоцима'' 45- те, откуд војници са петокракама у проруским редовима?

Филозофираш!
Већина их носи ознаке белих.

Одговори

....и петокракчине! Информиши се мало!

Д М
Одговори

Ти боље и пажљивије читај шта сам написао, неписмен ниси.

Твоји укро нацисти канда стали!?

Одговори

Нема ту ''моји'' и ''твоји''....мани се црно-белог погледа на свет!

Д М
Одговори

Друг,
твоји се сахрањују у униформама СС Галичина!

Паметном доста, што би рекао политком, таваришч Просветар!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Скривени Корисник(а), 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним