19-11-2013, 02:52 PM
Ти имаш предрасуде.
Гдје сам написао да је одлучујуће то што је рођен као Јевреј?
Ја покушавам да разбијем твоју ограниченост и да прихватиш ко је творац 'хрватског' национализма, ако се може тако назвати. И да се од настанка те идеологије до НДХ увијек у врху налазе ти исти људи.
Да ли осуђујем Јевреје, не! Обичан свијет је страдао и био убијан.
Ово је једна клика која се служила 'хрватима' као обичним оруђем и која је 'хрвате' усмјеравала као стоку гдје су они хтјели.
Треба ли отклонити опасност по Беч? Напујдај стоку на Србе! Завршена прича.
То није теорија завјере, ти људи су реални, њихов рад је јаван, њихове публикације свима доступне.
Гдје сам написао да је одлучујуће то што је рођен као Јевреј?
Ја покушавам да разбијем твоју ограниченост и да прихватиш ко је творац 'хрватског' национализма, ако се може тако назвати. И да се од настанка те идеологије до НДХ увијек у врху налазе ти исти људи.
Да ли осуђујем Јевреје, не! Обичан свијет је страдао и био убијан.
Ово је једна клика која се служила 'хрватима' као обичним оруђем и која је 'хрвате' усмјеравала као стоку гдје су они хтјели.
Треба ли отклонити опасност по Беч? Напујдај стоку на Србе! Завршена прича.
То није теорија завјере, ти људи су реални, њихов рад је јаван, њихове публикације свима доступне.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)