Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(25-04-2016, 10:45 AM)Павле Пише:  
(25-04-2016, 06:32 AM)Mekenzi Пише:  Realno naprednjaci imaju podršku od 25-30 u Srbiji.

Не у Србији већ од овога што је изашло на изборе.

Cak i manje od 20%

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Просто је невероватно колико се Овај плаши уласка једне жене у скупштину.
Одговори

http://www.kurir.rs/vesti/politika/never...ak-2238667

Да није било партијских полтрона из СНС-а да гласају,били би и први . . . Smile

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

" Народ у ствари можда није желео тако, али је преко ноћи испало да је желео тако." Значи, опозиција лажирала изборе. Какав је ово безобразни болесник. Исто као његов Курц, који му је први честитао,у истом дану у ком је катастрофално изгубио председничке изборе у Аустрији.
Одговори

[Слика: giphy.gif]
Одговори

Па ми смо лоботомиран народ људи ово је комендија како ми гласамо . Резултатом своје странке нисам задовољан али сам задовољан што ће Воја поново у клупу и што ће џигерицу да им гњечи. Радуловић превара, добро је да су и Двери у Скупштини да се чује глас националиста.

Smile
Одговори

Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?
Одговори

(26-04-2016, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?

Чек мало, зар тај Радуловић није био стечајни управник фирми које су опљачкане? По логици, бар мојој, тај је овејана лопина. Уствари, све што је дефиловало политичком сценом на јучерашњим изборима код мене има исти епитет - лопине.
Одговори

Зато што су ми сумњиви његови извори финансирања од неких америчких невладиних организација колико имам информацију. Одакле бре за партију која малтене не постоји. Плус што је гомила либерала некада фасцинирана Чедомиром гласала сад за њега што код мене изазива гнушање. Видећемо време ће показати ко је вјера.

Smile
Одговори

(26-04-2016, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?

И да није превара, политика му је страшна. Није све у економији. Он сматра да сваки округ у Србији треба да добије аутономију већу него тренутно што има Војводина, као због децентрализације. А сви добро знамо до чега би то довело у Рашкој, Пчињском округу и Војводини.
Друга ствар је питање цркве. Он је атеиста и ја то поштујем, али то је његов лични став, а не став народа. А он жели да цркву пошаље на сметљиште историје. Ваљда се народ пита, а не он.
Он жели да од Србије прави амерички или неки западноевропски модел државе. А то не може, јер је ово другачије поднебље, свака аутономија доводи до евентуалног отцјепљења, рата итд.
А све ово што сам рекао је дио те његове "сјајне економске политике".

Видите примјер БиХ. Федерација има 10 кантона, и због њихове аутономије, постоји опасност за Муслимане да ће Хрвати отцјепити 4 кантона у којима су већина. А та аутономија не доноси ништа добро тим кантонима финансијски.
Одговори

Interesantno Republička Izborna Krađa je sinoć u 16h objavila da je prebrojano 98.56% glasova, Skoro 24h ne objavljuju 100% rezultate i neobrađuju preostalih 1.44%.Nezapamćeno.

Drugo, na preko 130 biračkih mesta biće ponovljeni izbori, i postoji mogućnost da DJB, dveri, čeda-tadic budu gurbuti ispod cenzusa.

Treće, Picousti hoće da prebroji glasove opet, i time dovodi izborni proces u pitanje i time splektarenjem gurne dveri, DJB I Čedu i tadića ispod cenzusa.

Ništa još nije gotovo..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нисам до сада ни обраћао пажњу на Радуловића. Нико није очекивао да ће прећи цензуз, па ни Вучић, због чега је негативну кампању усмерио на Двери, а не на њега.
Видећемо.
Одговори

Керић је кренуо да лаје...

(26-04-2016, 01:12 AM)Јеремија Пише:  

Чек мало, зар тај Радуловић није био стечајни управник фирми које су опљачкане? По логици, бар мојој, тај је овејана лопина. Уствари, све што је дефиловало политичком сценом на јучерашњим изборима код мене има исти епитет - лопине.

Без неке нарочите кампање,ући у парламент....Био је министар привреде код Вучића у влади,стечајни управник,па отишао за Америку на усавршавање...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

vukajlija.com/zabava/posteri/753658

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним