Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
(25-04-2016, 10:45 AM)Павле Пише: (25-04-2016, 06:32 AM)Mekenzi Пише: Realno naprednjaci imaju podršku od 25-30 u Srbiji.
Не у Србији већ од овога што је изашло на изборе.
Cak i manje od 20%
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 14,528
Теме: 307
Углед:
3,065
Просто је невероватно колико се Овај плаши уласка једне жене у скупштину.
Поруке: 964
Теме: 18
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
http://www.kurir.rs/vesti/politika/never...ak-2238667
Да није било партијских полтрона из СНС-а да гласају,били би и први . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 14,528
Теме: 307
Углед:
3,065
" Народ у ствари можда није желео тако, али је преко ноћи испало да је желео тако." Значи, опозиција лажирала изборе. Какав је ово безобразни болесник. Исто као његов Курц, који му је први честитао,у истом дану у ком је катастрофално изгубио председничке изборе у Аустрији.
Поруке: 172
Теме: 32
Углед:
13
Па ми смо лоботомиран народ људи ово је комендија како ми гласамо . Резултатом своје странке нисам задовољан али сам задовољан што ће Воја поново у клупу и што ће џигерицу да им гњечи. Радуловић превара, добро је да су и Двери у Скупштини да се чује глас националиста.
Поруке: 17,009
Теме: 632
Углед:
1,872
Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?
Поруке: 172
Теме: 32
Углед:
13
Зато што су ми сумњиви његови извори финансирања од неких америчких невладиних организација колико имам информацију. Одакле бре за партију која малтене не постоји. Плус што је гомила либерала некада фасцинирана Чедомиром гласала сад за њега што код мене изазива гнушање. Видећемо време ће показати ко је вјера.
Поруке: 9,130
Теме: 234
Углед:
373
Interesantno Republička Izborna Krađa je sinoć u 16h objavila da je prebrojano 98.56% glasova, Skoro 24h ne objavljuju 100% rezultate i neobrađuju preostalih 1.44%.Nezapamćeno.
Drugo, na preko 130 biračkih mesta biće ponovljeni izbori, i postoji mogućnost da DJB, dveri, čeda-tadic budu gurbuti ispod cenzusa.
Treće, Picousti hoće da prebroji glasove opet, i time dovodi izborni proces u pitanje i time splektarenjem gurne dveri, DJB I Čedu i tadića ispod cenzusa.
Ništa još nije gotovo..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 17,009
Теме: 632
Углед:
1,872
Нисам до сада ни обраћао пажњу на Радуловића. Нико није очекивао да ће прећи цензуз, па ни Вучић, због чега је негативну кампању усмерио на Двери, а не на њега.
Видећемо.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Керић је кренуо да лаје...
(26-04-2016, 01:12 AM)Јеремија Пише: (26-04-2016, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише: Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?
Чек мало, зар тај Радуловић није био стечајни управник фирми које су опљачкане? По логици, бар мојој, тај је овејана лопина. Уствари, све што је дефиловало политичком сценом на јучерашњим изборима код мене има исти епитет - лопине.
Без неке нарочите кампање,ући у парламент....Био је министар привреде код Вучића у влади,стечајни управник,па отишао за Америку на усавршавање...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 26-04-2016, 05:31 PM од
смедерево.)
Поруке: 356
Теме: 2
Углед:
53
vukajlija.com/zabava/posteri/753658
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?