Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(26-04-2016, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?

Какав је његов став по питању НАТО алијансе?
Какав му је став по питању ЛГБТ идиотизма?
Колико људи из Г17+ је код њега?

Невезано за ово, колико су Чеда и Чанак имали (наводно) на КиМ гласова?
Ко нормалан на КиМ заокружи имена Чедомира Јовановића и Ненада Чанка који се отворено залажу за независност КиМ? Rolleyes
Одговори

(26-04-2016, 07:11 PM)Павле Пише:  
(26-04-2016, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто мислиш да је Радуловић превара, мени делује ОК с том причом против корупције?

Невезано за ово, колико су Чеда и Чанак имали (наводно) на КиМ гласова?
Ко нормалан на КиМ заокружи имена Чедомира Јовановића и Ненада Чанка који се отворено залажу за независност КиМ? Rolleyes

....pa SipciБаја
Slusam ih samo kako se tale kao sve regularno?!
Eto vam sad djiha djiha jos 4 godine.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Не знам, јел у кампањи говорио о томе?
Одговори

Ljudi šta se ovo dešava???

[Слика: 25i7q88.png]

Ovako nešto od Miloševića se nepamti...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јесу ли Двери прешле цензус у Крагујевцу?
Одговори

(26-04-2016, 08:35 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Цитат:Među učesnicima Parade su i predstavnici partija, lidr Liberalno demorkatske partije Čedomir Jovanović sa suprugom, funkcioner Socijaldemokratske partije (SDS) ; Nenad Konstatinović i predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović.

Kolonu obezbeđuje veliki broj policajaca i pripadnika specijalnih jedinica pod punom opremom, ulice su zatvorene za saobraćaj i prolaznike od ranih jutarnjih sati. Na ulicama su i oklopna vozila, dok grad nadleće helikopter.
Одговори

(26-04-2016, 02:21 AM)Романија Пише:  

Није све у економији.

Али је далеко више од многих ствари које нам сервирају као битне, а на које ни мало не можемо да утичемо.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(26-04-2016, 09:37 PM)Бенито Пише:  Јесу ли Двери прешле цензус у Крагујевцу?

Нису.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(26-04-2016, 10:13 PM)Громовник Пише:  
(26-04-2016, 02:21 AM)Романија Пише:  

Није све у економији.

Али је далеко више од многих ствари које нам сервирају као битне, а на које ни мало не можемо да утичемо.

Не знам на које ствари мислиш, али сматрам да је темељ економског опоравка, опоравак културе, образовања, села, наталитета, морала, и општег опоравка друштва које је у расулу.
Одговори

(26-04-2016, 09:40 PM)Павле Пише:  
(26-04-2016, 08:35 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Цитат:Među učesnicima Parade su i predstavnici partija, lidr Liberalno demorkatske partije Čedomir Jovanović sa suprugom, funkcioner Socijaldemokratske partije (SDS) ; Nenad Konstatinović i predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović.

Kolonu obezbeđuje veliki broj policajaca i pripadnika specijalnih jedinica pod punom opremom, ulice su zatvorene za saobraćaj i prolaznike od ranih jutarnjih sati. Na ulicama su i oklopna vozila, dok grad nadleće helikopter.
Хвала!
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Двери у сред Шумадије нису прешле цензус? И не чуди, с обзиром ко је владика шумадијски.
Одговори

Избори 2014:
СДС-ЛСВ Тадић-Чанак 204.767 гласова. ЛДП Чеда 120.879 гласова.

Избори 2016:
СДС-ЛСВ-ЛДП заједно 185.418 гласова.

Избори 2014:
ДСС 152.436 гласова. Двери 128.458 гласова.

Избори 2016:
ДСС-Двери заједно 184.375 гласова.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Смедерево, то је сасвим нормално, и ја сам био на граници да не гласам само због коалиције са дсс.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним