Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Судар Титана

ДВЕРИ не трпе идеологију "чича Мите" коју ође фино и скривено подмеће гос'н Просметлар.

Међутим...

Раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго- само у својој отаџбини и међ' својима, а не преко Атлантског Океана у земљи хибридној!

Паметном доста!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-08-2016, 08:41 PM)Шумадрипац Пише:  ДВЕРИ не трпе идеологију "чича Мите"...бла, бла...

Ја....биће дакле да би требало да прихвате ову, па каже:

Цитат:Двери морају потражити савезнике и на Западу, и то у западним десничарским странкама, попут француског Националног фронта, британских конзервативаца и нарочито америчких републиканаца.

Надам се да ће нове Двери за почетак упоредити свој сајт са сајтом америчке Републиканске странке.

То је лекција коју је најлакше научити. Сајт америчких републиканаца је једноставан: неколико насмејаних лица и свега неколико јасних и једноставних порука, типа “ми чувамо нашу традицију“ или “ми ћемо вас запослити“.

Постојећи сајт Двери има безброј нејасних порука (“за економски патриотизам“, “не присилној вакцинацији“…), а у горњој поливини не само што нема насмејаних лица...бла, бла, трућ....

Не могадосмо даље да цитирамо, прићерало па морамо хитно у нужник...

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Чека'јел'то беше овај веб-сајт Републиканске странке са неопеваним дебилом Џорџ Даблју Бушом у главној улози, па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-08-2016, 08:41 PM)Шумадинац Пише:  Раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго- само у својој отаџбини и међ' својима, а не преко Атлантског Океана у земљи хибридној!

"И свуда гдје је Србска Душа која,
Тамо је мени Отаџбина моја,
мој Дом и моје рођено огњиште..."

Алекса Ристов Шантић

[Слика: santic_vila2.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-08-2016, 12:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-08-2016, 08:41 PM)Шумадинац Пише:  Раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго- само у својој отаџбини и међ' својима, а не преко Атлантског Океана у земљи хибридној!

"И свуда гдје је Србска Душа која,
Тамо је мени Отаџбина моја,
мој Дом и моје рођено огњиште..."

Алекса Ристов Шантић

[Слика: santic_vila2.jpg]

Kak'e ti veze imaš sa čuvenim Alekosm Šantićem?

Da nijesi izdao neku zbirku pesama??

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А какве везе има идеологија Чича Мите са Србском Душом и Алексом Шантићем?

"Крџалије Чича Мите
по Канади традицију удобно ките.

Србског Краља и Цркву нашу
у свом лудилу опонаш'у.

Преко мере диче се ћирилицом
ал' душа им кади латиницом.

То вам је крџалије лична карта
на странпутици сте од самог старта!"

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

А да пробаш са прозом?

Или са акварелом, сигурно има и тај програм у институцији ђе те лече!

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Đe nam je Prosvetar...

Mora da je zbrisao na Karibe...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-09-2016, 08:01 PM)Mekenzi Пише:  Đe nam je Prosvetar...

Mora da je zbrisao na Karibe...

Радимо на томе, радимо, ама не постизавамо....

Ође већ прохладно, јуче мало и грејање пустисмо, па се зато убрзано пакујемо док јошт има ово мало цркавице да се умакне мразу и поледици која ође траје по године брат брату.

Наравно, ми к'о човек сирома' мора да бринемо да се понесе све што треба да се преживи у дивљини ђе нико за Титу чуво није, пецаљке, мамци, прва помоћ и тако то. Све што заборавиш сам си крив!

А имамо и истомишљеника у Новосрбијици, овог човека Киза оптужује да богато живи и добро зарађује, па ка'е:

Иначе што се тиче бегства у дивљину, ми морадосмо ономанде да признамо да је наш живот ође једна тужна прича, па каже:

[Слика: Dignity-1.png]

...ми смо дакле, већ обавестили породицу да нијесмо у могућности да себи обезбедимо веоме скупе услуге неког старачког дома, па чак ни оног што нам Киза нуђаше у Вршцу, ђе би нам било могуће да достојно дочекамо Судњи дан, то јест, што'но кажу на Бејзик Инглишу ође, "to die with dignity".

.

.

Зато...шта'ш...није нам остало друго но да се селимо јужно, у топлије крајеве ђе наша с'муком уштеђена сића у доларесима јошт увек нешта вреди а што ће нам омогућити, што'но кажу на Бејзик Инглишу ође, "to die with Dignity".

.

.

.

.

.

.

[Слика: Dignity-2.png]

.

Бај д веј...
Dignity said to say "Hello", ка'е поздравља цело друштво са форума!

Шта'ш...

Зато се даклем ми нијесмо јављали док се не спакујемо и побегнемо до назови пролећа у Канади.

Тамо ђе смо намерачили јес'јефтино, за нас сиротињу много јефтиније чак и од Србије и Вршца, тамо нема ни интеренета ни телефона, ал могу зато да нам разни Бушмани и душмани ласно дођу главе, па ћемо зато и запросити пре одласка све чланове форума да праштате ако смо кога уцвелили!

Ну ипак, у надежди смо да неће гром у коприве и да ћемо се вратити у једном комату у цивилизацију!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ako naletiš na zemunca vojvođanina sa oni baŠ pozdravi ga..

E mi ođe ove godine nevidesmo more...

aj uzivaj u toplim morima, u koktelima i tako tim stvarima...

Samo obavezno vakcinu primi da te neka malarija ili neka tropska bolest ne sastavi....

Elem što đeca ti ne plate neki dom.....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-09-2016, 04:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .

.

.

.

[Слика: Dignity-2.png]

.

Бај д веј...
Dignity said to say "Hello", ка'е поздравља цело друштво са форума!

Шта'ш...

Ну ипак, у надежди смо да неће гром у коприве и да ћемо се вратити у једном комату у цивилизацију!

http://www.spo.org.rs/vesti/711-preminuo...anadu.html

Деда јеси Жив!? Сирома'
Одговори

Mozda je vaskrso.

Mi vidimo da je dolazio na forum danas..
Одговори

(28-10-2016, 11:16 AM)Брада Пише:  Деда јеси Жив!? Сирома'

Чика Бранко је умро од туге јер није могао да схвати и прихвати ушта се олињали Вук изметнуо!

[Слика: 675424_Content.jpg]

Нека му је вјечнаја памјат!

Међутим!

Одма'смо знали после оног твог коментара о Русији, да си ти последњи (или предпоследњи) од следбеника олињалог Вука који се сад увлачи и балавом Вучићу!

Ц,ц,ц...тагата је наша поголема!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ајме мени!
Креза
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)