(18-09-2016, 08:01 PM)Mekenzi Пише: Đe nam je Prosvetar...
Mora da je zbrisao na Karibe...
Радимо на томе, радимо, ама не постизавамо....
Ође већ прохладно, јуче мало и грејање пустисмо, па се зато убрзано пакујемо док јошт има ово мало цркавице да се умакне мразу и поледици која ође траје по године брат брату.
Наравно, ми к'о човек сирома' мора да бринемо да се понесе све што треба да се преживи у дивљини ђе нико за Титу чуво није, пецаљке, мамци, прва помоћ и тако то. Све што заборавиш сам си крив!
А имамо и истомишљеника у Новосрбијици, овог човека Киза оптужује да богато живи и добро зарађује, па ка'е:
Иначе што се тиче бегства у дивљину, ми морадосмо ономанде да признамо да је наш живот ође једна тужна прича, па каже:
...ми смо дакле, већ обавестили породицу да нијесмо у могућности да себи обезбедимо веоме скупе услуге неког старачког дома, па чак ни оног што нам Киза нуђаше у Вршцу, ђе би нам било могуће да достојно дочекамо Судњи дан, то јест, што'но кажу на Бејзик Инглишу ође, "to die with dignity".
.
.
Зато...шта'ш...није нам остало друго но да се селимо јужно, у топлије крајеве ђе наша с'муком уштеђена сића у доларесима јошт увек нешта вреди а што ће нам омогућити, што'но кажу на Бејзик Инглишу ође, "to die with
Dignity".
.
.
.
.
.
.
.
Бај д веј...
Dignity said to say "Hello", ка'е поздравља цело друштво са форума!
Шта'ш...
Зато се даклем ми нијесмо јављали док се не спакујемо и побегнемо до назови пролећа у Канади.
Тамо ђе смо намерачили јес'јефтино, за нас сиротињу много јефтиније чак и од Србије и Вршца, тамо нема ни интеренета ни телефона, ал могу зато да нам разни Бушмани и душмани ласно дођу главе, па ћемо зато и запросити пре одласка све чланове форума да праштате ако смо кога уцвелили!
Ну ипак, у надежди смо да неће гром у коприве и да ћемо се вратити у једном комату у цивилизацију!