Оцена Теме:
  • 14 Гласов(а) - 4.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова ТВ серија - Равна Гора

(10-12-2013, 01:28 AM)Chicot Пише:  
(10-12-2013, 12:56 AM)Милослав Самарџић Пише:  Али то неће бити тако приказано, ако се снимање настави дотле, тј. до 356. епизоде...

Милослав је овде очигледно погрешио у куцању, фали једна цифра.. Blush

Мислиш двије!?

Имаш +1.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Самарџићу,

то те Просветар тури у режисере?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(10-12-2013, 11:47 AM)херцеговац Пише:  Самарџићу,

то те Просветар тури у режисере?

Ма јок, ми би само да мало анимирамо дискусију ну не сме нико на ПРОСВЕТАРА!

табаџијатабаџијатабаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Што се грбо роди, вријеме не исправи!

Валтазар Богишић
Одговори

''Кама'' Радоша Бајића.

Као што рече један гледалац – нема исправке. Једна сцена ТВ серије “Равна Гора“ поништила је вишегодишње, а ево већ и вишедеценијске, напоре многих да исправе последице комунистичке пропаганде. Од свих Бајићевих изјава, као најтачнија се показала она да ће му се комунисти, који су га критиковали пре емитовања серије, на крају извињавати

Пише: Милослав Самарџић

Наставак:

http://www.pogledi.rs/kama-radosa-bajica/
Одговори

Треба му упутити јавни позив да покаже документ из којег је извукао материјал за ту сцену и тако га натерати да призна да му ослонац није фактографија, него у овом случају-сцени политика ( да се допадне муслиманима и комунистима ), а ондак је готов.Брат Милослав би могао да приупита Косту, Бојана и још неке, хоће ли да буду потписници поменутог позива.
Одговори

"Равна гора", или превелики залогај за Радоша Бајића / Пише: пенз. пуковник мр Драган Крсмановић, бивши начелник Војног архива / December 9, 2013

http://www.generalmihailovich.com/2013/1...-2013.html
Одговори

(09-12-2013, 01:29 PM)Петар Пише:  Браћо и ја сам се охладио.Мислио сам биће нешто од овога.Радашин Булајић.Занима ме јел фора са ципелама нова ил,је већ коришћена у неком филму до сад.Јел измислио, или копирао.
Мора да се шалиш. Било јето. Коље четник неког енглеза. Пере каму, а на њему ципеле од тог енглеза...како ли се зваше, филм?
Иначе у прсаву сте сви! Ово ми се не свиђа...
Самарџић је лепо реко да су злочини муслимана виртуални, а наши...
Ово је наручена серија.Само незнам ко је наручио.
Филм "Нож" је боље урађен, о Зафрановићу и "Окупацији у 26 слика", да и не говоримо.
Кад ћемо се опаметити?
Ова сцена клања, насупрот, оправдава оптужбу Драгољуба!
Следеће епизоде ће приказати Дражино окружење у добром светлу. Па онда у лошем, и тако изазвати пометњу у народу.
Одговори

http://www.youtube.com/watch?v=kEf6TNnLE58
Одговори

(11-12-2013, 09:59 AM)дибидусрус Пише:  
(09-12-2013, 01:29 PM)Петар Пише:  Браћо и ја сам се охладио.Мислио сам биће нешто од овога.Радашин Булајић.Занима ме јел фора са ципелама нова ил,је већ коришћена у неком филму до сад.Јел измислио, или копирао.
Мора да се шалиш. Било јето. Коље четник неког енглеза. Пере каму, а на њему ципеле од тог енглеза...како ли се зваше, филм?
Иначе у прсаву сте сви! Ово ми се не свиђа...
Самарџић је лепо реко да су злочини муслимана виртуални, а наши...
Ово је наручена серија.Само незнам ко је наручио.
Филм "Нож" је боље урађен, о Зафрановићу и "Окупацији у 26 слика", да и не говоримо.
Кад ћемо се опаметити?
Ова сцена клања, насупрот, оправдава оптужбу Драгољуба!
Следеће епизоде ће приказати Дражино окружење у добром светлу. Па онда у лошем, и тако изазвати пометњу у народу.

Гријешиш за Нож.

Тамо када турци упадају на Божић да кољу то је наведено да их кољу због међа, а стварност је била да су клали без икаквог разлога.

Ову нијансу је могао да запази само неко чија је породица страдала од усташа 1941., тако да и не замјерам људима.

Одговори

У сваком случају је боље показано. Код Вука се ради о фикцији. Разлог за клање је био.
Ми Срби те бивше Србе треба да питамо који је разлог. Мој деда је носио каму у штабу, и знам, зашто ју је носио.
Не за оно што је показао Бајић.
Одговори

Ма клали су што су отпали од вјере и имена, а када човјек отпане не може да трпи крај себе онога који је остао на Путу предачком.

Када се човјек прода не може да се не деси лом у психи која оставља трага и у генетском запису тог отпада.

још томе придодај утицај ватикана и јереси римокатолицизма ето ти разлога.

Упадали су у села и клали све редом, без обзира на било шта. Зато кажем да неко из Србије не би разумио ону нијансу која је провучена кроз Нож, да су оне људе поклали због међа, а која је мени била више него одвратна и која је жестоко засметала.

Одговори

Видех сад најаву за шесту епизоду, изгледа да ће каплар Чутурић опет неког да смакне, овога пута пушком.
Одговори

Jel kupio ko knjigu?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним