Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Самарџићу,
то те Просветар тури у режисере?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(10-12-2013, 11:47 AM)херцеговац Пише: Самарџићу,
то те Просветар тури у режисере?
Ма јок, ми би само да мало анимирамо дискусију ну не сме нико на
ПРОСВЕТАРА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Што се грбо роди, вријеме не исправи!
Валтазар Богишић
Треба му упутити јавни позив да покаже документ из којег је извукао материјал за ту сцену и тако га натерати да призна да му ослонац није фактографија, него у овом случају-сцени политика ( да се допадне муслиманима и комунистима ), а ондак је готов.Брат Милослав би могао да приупита Косту, Бојана и још неке, хоће ли да буду потписници поменутог позива.
Поруке: 21
Теме: 2
Придружен: Dec 2013
Углед:
1
У сваком случају је боље показано. Код Вука се ради о фикцији. Разлог за клање је био.
Ми Срби те бивше Србе треба да питамо који је разлог. Мој деда је носио каму у штабу, и знам, зашто ју је носио.
Не за оно што је показао Бајић.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Ма клали су што су отпали од вјере и имена, а када човјек отпане не може да трпи крај себе онога који је остао на Путу предачком.
Када се човјек прода не може да се не деси лом у психи која оставља трага и у генетском запису тог отпада.
још томе придодај утицај ватикана и јереси римокатолицизма ето ти разлога.
Упадали су у села и клали све редом, без обзира на било шта. Зато кажем да неко из Србије не би разумио ону нијансу која је провучена кроз Нож, да су оне људе поклали због међа, а која је мени била више него одвратна и која је жестоко засметала.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Видех сад најаву за шесту епизоду, изгледа да ће каплар Чутурић опет неког да смакне, овога пута пушком.