(27-02-2017, 03:52 PM)Павле Пише: Нема везе, не вреди, шта год да се каже на ову тему увек ће бити неке ствари које вам не одговарају. Ја мислим да је то једина реалност, овако како тапкамо, не слути на добро у наредном периоду.
ПОТПИСУЈЕМО!
Не вреди слепом намигивати и глувом шапутати!
НАТО Четници-почетници се данас стиде олињалог Вука ама његове русофобне сумануте идеје угузљубља према Трулом Западу рабе и даље свом жестином, бива то су наши "саааавезници".....
Нами је жао што не могу да кажем да Бошко, Фајгељ, Паровић и остале вашке обашке виде шта нам ваља чињети!
Нажалост, и поред свог дебилног окружења као што су шаровић (мали шаров), неки Елвиси и остали четвртасти ликови (изузев Красића),
ЈЕДИНИ Велики Војвод са висине своје супериорне интелигенције види да је
ИНТЕГРАЦИЈА са Русијом једини спас за ово мало Новосрбијице!
Ну....шта'ш....идем сутра тамо ђе нема ни нета ни телевизије, а почесто ни струје, да се више не нервирамо поваздан!
(26-02-2017, 11:51 AM)гегул Пише: (26-02-2017, 03:36 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише: Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.
Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!
Себи убраду:
Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Ја мислим да си ти довољан по том питању те им нећу дозволити да кваре позицију коју си стекао у чмару поменуте.
Ахааа....ти преферираш дакле гузове фрау Меркл....доообро, де....ама како је балави кренуо биће гори од Амброза ускоро, а да ти Амброз дође и ма'не ручицом не би ти млого бир'о које ћеш гузове да љубиш!
Амброзије је слао у Падињак за певање "Ој Војводо Синђелићу" а за твоју тетоважу орлови, вукови, Три прста....мрак би те пој'о!
Скидао би ти то са пеглом брале, шурило би те к'о брава!