Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Отишли су

Докле год куцкарамо по тастатури не живи се лоше! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-02-2017, 11:32 PM)Шумадинац Пише:  Докле год куцкарамо по тастатури не живи се лоше! Јок

Naravno jos uzeli ovaj brzi net Сирома'Баја
Одговори

(26-02-2017, 11:29 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-02-2017, 11:18 PM)Бенито Пише:  Србија је опкољена земља, а Срби су ухапшен народ.
Ко, беше, рече?Smile

' бем ли га Јок Цвијић или они од којих је то прочитао. Кез

(26-02-2017, 11:23 PM)Павле Пише:  А кад је то било горе?
Било је и окупација и угњетавања али никада овако. Никада национална свест није била на тако ниском нивоу, никада народ није био овако незаинтересован, никада није била угашена ватра слободне и независне отаџбине. Никада се нисмо предали пороку и залудности као сада. Никад већи поремећај свести, правих вредности. Никад мање вере у Бога, цркву, интелектуалце, појединце, масу.

Нађите ми други начин за ослобођење и слободу?
Србија је у превеликом блату да би се сама извлачила.

Отвори било коју књигу о српској историји наћи ћеш на стотине примера кад је било горе. У блиској прошлости могу бар 5 примера да наведем.
Наравно да је Цвијић. Апропо онога што си написао да смо окружени. Били смо 1908 још горе окружени.
У исто време, министар спољних послова Миловановић је рекао да мали српски чамац треба да привежемо за велику лађу. Али, највећи посао у свом животу и у историји српске политике, обавио је без помоћи великих сила. Чак је успео да то од њих сакрије.
Једном речју, у праву је Павле. Никад нисмо били у горој позицији. Погледај само на теми Квиз колико смо имена великих Срба из тог времена поменули.
Људи, људи нам фале, брате Србине. И зато је Павле у праву.
Одговори

Mozda cemo i mi biti veliki ljudi za 100 godina?

Ne mozes da gledas tako, a sa jedne strane i mozes, tada je cela civilizacija bila u razvitku a sada stagniramo.
Sinoc u kafani mi bas pricamo kakvi su pronalasci bili pocetkom 20 veka, a kako sada nista, a onda se ubaci nas drugar haker i kaze kako nista i navede nekih milion stvari
Одговори

(26-02-2017, 11:48 PM)Бенито Пише:  Наравно да је Цвијић. Апропо онога што си написао да смо окружени. Били смо 1908 још горе окружени.
У исто време, министар спољних послова Миловановић је рекао да мали српски чамац треба да привежемо за велику лађу. Али, највећи посао у свом животу и у историји српске политике, обавио је без помоћи великих сила. Чак је успео да то од њих сакрије.
Једном речју, у праву је Павле. Никад нисмо били у горој позицији. Погледај само на теми Квиз колико смо имена великих Срба из тог времена поменули.
Људи, људи нам фале, брате Србине. И зато је Павле у праву.

Било је горе 90-тих. Тад су и отишли ти људи који нам сад фале. Потпуно морално посрнуће које се само наставило до данашњих дана. Константно смо били у повлачењу , од Алпа на овамо па све док нам нису откинули део територије у самој Србији.

Не кажем да сад не одлазе млади али није драстично као онда, само је онда било мало зајебаније отићи иначе би отишло све што је могло.

Данас бар знаш да је евро 120, онда ниси знао колико ће марка да буде за 15 минута. Из тог и овог времена најсличнији су гласачи ондашњег и садашњег вође, ако се и не ради о истима. Ко зна.

Сећаш се ваљда и оних отимачина за хлеб на улици.
Одговори

Од 90-их до данас, је исти историјски период. Чак се може рећи од Брозове смрти.
Исто као од Берлинског конгреса до Балканских ратова. Или, неки кажу, 1903.
Трик је, да поновим, у томе што ми такве људе сада немамо. Немамо их ни у назнакама. Да направим апологију крста, немамо их ни горе, немамо их ни доле, немамо их ни лево, немамо их ни десно.
Одговори

Доле их има колико хоћеш, али не могу да се пробију горе...
Онда су могли, то је главна разлика. Сад је што се каже ''на високо подигли се сутерени''.
Тј. не само сад, него од 1945.
Одговори

Mogu da se probiju ali ako neki Soros tutne neke pare, poserem se ja njima u demokratiju svima redom.
Одговори

(26-02-2017, 01:06 AM)Павле Пише:  Ко гаси пожаре?
Ко долази на терен кад су поплаве?
Ко шаље конвоје камиона на КиМ?
Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?
Ко даје акомулаторе за МИГове?
Ко завршава Храм Св. Саве?
Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?
Ко нам трпи дугове, даје кредите?
Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?
Ко нас подржава по питању КиМ?

Зашто Руске фирме у Србији могу да се изброје на прсте једне руке?

Не треба они да "дају шаком и капом", поготово неисправне хеликоптере, довољно је да улагањима покрену нашу привреду, и за 50-100 година неће више морати ни да брину о нама.

Али њима је лакше и лепше кад зависимо од њих и морамо да их мољакамо и клечимо, него да нас оспособе за живот.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(27-02-2017, 03:16 PM)Громовник Пише:  
(26-02-2017, 01:06 AM)Павле Пише:  Ко гаси пожаре?
Ко долази на терен кад су поплаве?
Ко шаље конвоје камиона на КиМ?
Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?
Ко даје акомулаторе за МИГове?
Ко завршава Храм Св. Саве?
Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?
Ко нам трпи дугове, даје кредите?
Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?
Ко нас подржава по питању КиМ?

Зашто Руске фирме у Србији могу да се изброје на прсте једне руке?

Не треба они да "дају шаком и капом", поготово неисправне хеликоптере, довољно је да улагањима покрену нашу привреду, и за 50-100 година неће више морати ни да брину о нама.

Али њима је лакше и лепше кад зависимо од њих и морамо да их мољакамо и клечимо, него да нас оспособе за живот.

Ја не видим шта су то неисправно Руси дали? Сви то нешто помињете, неисправно ово неисправно оно.

Њима је лепше? Па дал би ти улагао у нешто што знаш да постоји реална шанса да изгубиш уложено? Улагати у земљу која је на путу ЕУ и која је потписала уговоре са НАТО алијансом који су једнаки капитулацији? Земљу у којој су на власти прозападни политичари који морају Бриселу да подносе извештаје? Улагати у земљу која се сама бори против себе да изгуби 15% територије и добро јој иде? Земљу у којој се не зна ко пије ко плаћа и земља која није начисто да ли уопште жели да јој буде боље?

Отварати фирме да плаћају порез земљи која те паре даје ЕУ да може ЕУ да штанцује тенкове које ће да шаље на границу са Русијом?

И кажи ми, ако је Русија тако злочеста према нама...где то ставља западне партнере, какви су онда они према нама? Какав вам је став према њима? (свим форумашима)

Нема везе, не вреди, шта год да се каже на ову тему увек ће бити неке ствари које вам не одговарају. Ја мислим да је то једина реалност, овако како тапкамо, не слути на добро у наредном периоду.
Одговори

(27-02-2017, 03:52 PM)Павле Пише:  Нема везе, не вреди, шта год да се каже на ову тему увек ће бити неке ствари које вам не одговарају. Ја мислим да је то једина реалност, овако како тапкамо, не слути на добро у наредном периоду.

ПОТПИСУЈЕМО!

Не вреди слепом намигивати и глувом шапутати!

НАТО Четници-почетници се данас стиде олињалог Вука ама његове русофобне сумануте идеје угузљубља према Трулом Западу рабе и даље свом жестином, бива то су наши "саааавезници".....

Нами је жао што не могу да кажем да Бошко, Фајгељ, Паровић и остале вашке обашке виде шта нам ваља чињети!

Нажалост, и поред свог дебилног окружења као што су шаровић (мали шаров), неки Елвиси и остали четвртасти ликови (изузев Красића), ЈЕДИНИ Велики Војвод са висине своје супериорне интелигенције види да је ИНТЕГРАЦИЈА са Русијом једини спас за ово мало Новосрбијице!

Ну....шта'ш....идем сутра тамо ђе нема ни нета ни телевизије, а почесто ни струје, да се више не нервирамо поваздан!

(26-02-2017, 11:51 AM)гегул Пише:  
(26-02-2017, 03:36 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише:  Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!

Себи убраду:

Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Пилот

Ја мислим да си ти довољан по том питању те им нећу дозволити да кваре позицију коју си стекао у чмару поменуте.

Ахааа....ти преферираш дакле гузове фрау Меркл....доообро, де....ама како је балави кренуо биће гори од Амброза ускоро, а да ти Амброз дође и ма'не ручицом не би ти млого бир'о које ћеш гузове да љубиш!

Амброзије је слао у Падињак за певање "Ој Војводо Синђелићу" а за твоју тетоважу орлови, вукови, Три прста....мрак би те пој'о!

Скидао би ти то са пеглом брале, шурило би те к'о брава!

Пилот Пилот Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(27-02-2017, 03:52 PM)Павле Пише:  Ја не видим шта су то неисправно Руси дали? Сви то нешто помињете, неисправно ово неисправно оно.

Причам о Руском хеликоптеру који се срушио када су ишли по ону бебу у Пазар. Или и ти мислиш да је посада била пијана?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Па имао си гомила Авиона што нису имали делове.....
Ко је био одговоран за планског снабдевање делове.....то ти процес ће купујеш делове у случајности да ће нестанити, или ће вам бити потрени у будучност....и случајно нешто се деси.

Сад можда неко има интерест да не купујете нове Руске Хеликоптери јели то било цивилне или војне.

Испада да сте купили хеликоптери из ЕУ? А цена је била?
Одговори

(27-02-2017, 04:57 PM)Громовник Пише:  
(27-02-2017, 03:52 PM)Павле Пише:  Ја не видим шта су то неисправно Руси дали? Сви то нешто помињете, неисправно ово неисправно оно.

Причам о Руском хеликоптеру који се срушио када су ишли по ону бебу у Пазар. Или и ти мислиш да је посада била пијана?

Јеси озбиљан?

Хеликоптер МИ-17 који је пао је купљен од Руса 1996. године човече! Радио је скоро 20 година, вероватно је и ремонтован код нас... кривити Русију за то што је летелица њихове производње пала после 20 година службе у нашој војсци? Реци ми да ниси озбиљан?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним