Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Анализа стања у Србији ..

[Слика: IMG_2446.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Urušava se kuća pilota Mihajla Petrovića

Milorad Bošnjak | 14. maj 2017. 08:00 | Komentara: 2

Nemaran odnos prema uspomenama na prvog vojnog avijatičara u istoriji čovečanstva koji je poginuo u ratu. Krov propao, tavanica otpal, ostala samo tabla sa natpisom

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.ht...-Petrovica

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(14-05-2017, 10:59 AM)Николај Пише:  Urušava se kuća pilota Mihajla Petrovića

Milorad Bošnjak | 14. maj 2017. 08:00 | Komentara: 2

Nemaran odnos prema uspomenama na prvog vojnog avijatičara u istoriji čovečanstva koji je poginuo u ratu. Krov propao, tavanica otpal, ostala samo tabla sa natpisom

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.ht...-Petrovica

Прошао сам пре неки дан тамо. Кад сам скретао на Светињи видим да је и онај "билборд" избледео. Онај на коме пише У овом селу је рођен пилот Михајло Петровић.
Одговори

(01-05-2017, 11:56 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:  Обрати пажњу на коментаре испод линка, просто се запиташ колики је степен дебилизације овог народа.

Што каже једна песма Делија "Јадна ли је ова Србија,колико је пуна комплекса...".

(13-05-2017, 11:54 PM)Mekenzi Пише:  Benito ovaj pljuje po Srbiji i Srbima o sve što je srpsko i što se nalazi u Srbiji.

Опа бато....даклем пљување по Србији и Србима и по свему што је србско од стране познатог нам двојца!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(14-05-2017, 03:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Опа бато....даклем пљување по Србији и Србима и по свему што је србско од стране познатог нам двојца!

Тагата је србска поголема!

Ми живимо овде и можемо да пишемо о томе. Не вређамо никог за разлику од извесног Канађанина који чешће посети Хондурас него Србију.

Све што сам написао стоји . Ја за разлику од тебе нисам цепидлака нити тражим помно шта је ко писао па онда смишљам како то да извучем из контекста.
Одговори

(14-05-2017, 03:22 PM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:  Ми живимо овде и можемо да пишемо о томе...бла, бла, трућ, трућ...Све што сам написао стоји...бла...

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-05-2017, 03:49 PM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:  Балкан инфо лагано постаје канал за полумозгаше. Очекујеш неки интервју а они окаче предавање параноидног шизофреничара Мирољуба Петровића на тему "Како обновити Душаново царство". Rolleyes

Штаааа....напао си и Мирољуба Петровића?!

Готово...ИДЕШ ПОД МАЧ БАТО!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-05-2017, 07:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(14-05-2017, 03:22 PM)ЈВуО-КГ и Шумадинац Пише:  [Слика: IMG_0152.jpg]

У реду је, нећу више! Ну... како ми стоје наочари?
[Слика: IMG_2513.jpg]

Феноменално! НаздравЉОТ! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-05-2017, 01:44 AM)Шумашипац Пише:  У реду је, нећу више да продајем дрогу ни на Равној Гори ни на Дорћолу! Нећу мајкеми... како ми стоје ове букагије и синџири?

Феноменално! НаздравЉОТ!

Негооо....ИДЕШ ПОД МАЧ БАТО!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-04-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:  
(30-04-2017, 10:17 AM)Mekenzi Пише:  A koga mi Srbi imamo. Nikog.

Често поменем једног београдског докторчића наука кога су представници империје са истока провозали мало бродићем по Волги и дали му да одржи пар предавања на једном руском универзитету који није ни близу московског и тај ти је сад много велики Рус.

Ситна душа је ситна душа мој Мекензи. Smile А таквих међу данашњим Србима има колико хоћеш.

(13-05-2017, 11:54 PM)Mekenzi Пише:  Benito ovaj pljuje po Srbiji i Srbima o sve što je srpsko i što se nalazi u Srbiji.

То да двојац ЈВуО-Шумашипац бљује по Србима то знамо одавно!

Међутим!

Чињеница да је без разлога попљувао и назвао "докторчићем" Др. Драгана Петровића, човека са дипломама на четири ПРАВА факултета, са два магистрата и два доктората, на кога би Сваки Србин, па и Новосрбин или латиничар, могао само да буде поносан, више говори о двојцу ЈВуО-Шумашипац него о самом Др. Петровићу!

(30-04-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:  
(30-04-2017, 10:17 AM)Mekenzi Пише:  A koga mi Srbi imamo. Nikog.

Ми једноставно не можемо да се решимо багре у институцијама које су окупирали....бла, бла, трућ, трућ...овде егзистира једна антисрпска групација која 27 година по јутарњим програмима и разним политичким емисијама прича о томе како САД и Европа само што нису пропали, сваког тренутка, и како ће нам сванути чим дође империја са истока.

Док такви малоумници окупирају медијски простор биће овако како јесте и неће се променити ништа.А таквих међу данашњим Србима има колико хоћеш.

Хмммм....двојац се успалио и попљувао "Русофиле-непријатеље" у Србији по пелцеру најславнијих дана во времја антируске хистерије Информбироа и Голог Отока Јосипа Амброзија!

Међутим!

Ај'мало да видимо шта кажу ДАНАШЊИ Амери ( а не Руси или Срби-Русофили) по питању пропасти Чемерике и Трулог Запада уопште!

Ево из пера угледног америчког конзервативца, човека који је својевремено водио главну реч у кабинетима бивших Председника Никсона и Регана, па каже:

Цитат:У својим „Белешкама Федералисте“, Џон Џеј – један од отаца оснивача САД и први њихов председник Врховног суда – назвао је све нас „браћом“ и „јединственим народом“, са једним те истим прецима, језиком религијом, принципима, манирима и обичајима.

А само 70 година касније су „браћа“ између себе ратовала, упркос томе што су 1861-е била ближе и имала више заједничког него што имају данас.

Данас 40 одсто Американаца потиче из Латинске Америке, Азије и Африке.

Хришћански сегмент нације се смањује јер број муслимана, Индуса, атеиста и агностика стално расте.

Данас у САД фактички постоје два основна језика.

Сједињене Државе немају официјелни језик, али због све веће улоге шпанског (например, на телевизији) и ниског степена асимилације миграната, многе државе САД су принуђене да прогласе енглески официјелним на својој територији.

Међутим, и неки други језици (шпански, француски и хавајски) такође су проглашени официјелним у низу држава.

Ми не само да не можемо да се међу собом сложимо поводом Бога, гејева и оружја, него ни поводом политике и идеологије, морала и вере, односно – да се усагласимо шта је правилно, а шта неправилно.

Половина Америке сматра другу половину „корпом за отпатке“ (како је рекла Хилари Клинтон уочи избора 2016. године]… расистима, сексистима, хомофобима, ксенофобима, исламофобима и фанатицима.

Без претње спољног напада, која нас је објединила, на пример, 9/11, како ћемо наћи начин да објединимо људе који оволико мрзе једни друге и сматрају идеје и идеале оних око себе нечим мрским и одбојним?

Демократија тражи заједничко тло на којем сви могу да стоје, али се земља Америке отвара под нашим ногама, па се и демократија може свалити у ту провалију.

Тамо где либерали виде прекрасно шаренило боја, вероисповести, етничких група, идеологија, веровања и стилова живота, десничари виде распад земље, нације, народа и замену јединства Вавилонском кулом.

И такав конфликт у перспективи од којег нас никаква демократија неће спасити.

Паметном доста!

Међутим!

У чему је проблем ових Новосрба и НАТО-Четника?

Па у томе што себи дозвољавају "љуцкоправо" да искажу мишљење а да нису промолили слинаву носину из Новосрбијице, нису провели пола века на Трулом Западу као неки мудри Срби који исти познају изнутра!

Ови мудри Срби који живе ван Новосрбијице, а има нас 6 мелеона, не виде Трули Запад у колору дугиних боја већ у правим бојама, бојама трулежи и смрти!

Такви Срби, који покушавају да "совјетима здраваго розума" поуче прозападне Новосрбе, јесу нажалост мета напада у хору од стране истих, нарочито због "греха" да не "живе" у Новосрбијици те тако не схватају насушну потребу Новосрба за изливањем мржње према Русији и Путину!

Туна је рецимо и разлика у погледу на Трули Запад из Новосрбијице и погледу на исти ИЗНУТРА, од стране Др. Срђе Трифковића који је век провео на Трулом и тек недавно се силом прилика преселио у Србску!

Обојица могу дакле, пишу за "Слободу", орган СНО из Чикага, а имају опречне ставове кад се ради о Трулом!

Шта'ш....

Требало би неко да се осевапи и позове успаљени двојац ЈВуО-Шумашипац у госте на Трули, макар на 6 месеци па да виде како ствари стоје у Трбуху Сотоне!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Чича Митовац, па ти још увек живиш у "Трбуху Сотоне" а нама ође солиш памет!

Боље бити и НАТО ЧЕТНИК него КРЏАЛИЈА

УздравЉОТ! Јок

Д М
Одговори

Ако би неко из администрације био љубазан да скрене пажњу изнемоглом Канађанину да не започиње кавгу. Smile Почео је да вади старе постове не би ли нашао начина да свађом нахрани своју напаћену душу. Хвала.

Одговори

(16-05-2017, 04:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ови мудри Срби који живе ван Новосрбијице, а има нас 6 мелеона, не виде Трули Запад у колору дугиних боја већ у правим бојама, бојама трулежи и смрти!

Мукице Rolleyes

И од тих 6 милиона, ретко се који досети да побегне од те толке трулежи и смрти, но сваким даном из Новосрбијице долазе нови и нови Blush

Али шта ћеш, тако ти је то кад човек не уме да цени оно што има, а не зна ни шта је права правцата трулеж и смрт:

http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/rajic...va/290xkve

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(16-05-2017, 07:48 PM)Шумашипац илити ЈВуО-КГ Пише:  Чича Митовац, па ти још увек живиш у "Трбуху Сотоне" а нама ође солиш памет...бла....Боље бити и НАТО ЧЕТНИК....трт...УздравЉОТ!

Ако би неко из администрације био љубазан да скрене пажњу изнемоглом Канађанину да не започиње кавгу. Smile Почео је да вади старе постове....бла, бла, трућ....

Ако би неко из администрације био љубазан да скрене пажњу овом НАТО-Четничком двојцу да се ође не ради о "старим постовима" него о размени мишљења у вези са текућом темом!

Међутим!

С'отим у вези ми постављамо ође видео-прилог са коментарима Др. Драгана Петровића, човека са дипломама на четири ПРАВА факултета, са два магистрата и два доктората, на кога би Сваки Србин, па и Новосрбин или латиничар, могао само да буде поносан, а кога је речени двојац без разлога попљувао и назвао "докторчићем" и "Русофилом-непријатељем" Србије, а по пелцеру најславнијих дана во времја антируске кампање Информбироа и Голог Отока Јосипа Амброзија!

Међутим!

Ми ође видимо да Др. Петровић износи и многе критичке ставове што се тиче Русије и Евроазијске Уније уопште, без обзира на чињеницу да кукњава за неким недоручаним ручком није неко меродавно мерило прилика у Русији итд.

Међутим!

Др. Петровић, који је раније назвао "Брегзит" епохалним догађајем у корист мултиполарних снага у свету, овај пут назива епохалним победу аутсајдера Макро(н)а у Француској А У КОРИСТ АТЛАНТИСТИЧКИХ СНАГА РОТШИЛДОВСКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ ЛИХВАРСКЕ ХИДРЕ!

Иста неочекивана победа јесте само доказ да је у рингу најопаснији грогирани боксер!

Међутим!

Он завршава своју анализу са коментаром да ће победа у Француској као и улазак Црњегоре и евентуално тутуноберачко-шифтарске такозване "Македоније" у НАТО, донети ветар у једра већ посусуталим НАТО-Четницима који су се угњездили у национални корпус Новосрбијице од олињалог Вука па до данас!

Очекујмо дакле праву победничку хистерију међу истима на овом форуму!

Поука једног другог Петровића млађаним Четницима-почетницима ође, па каже:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним