11-05-2017, 01:14 AM
![[Слика: IMG_2446.jpg]](https://s14.postimg.org/l8xklx6n5/IMG_2446.jpg)
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(14-05-2017, 10:59 AM)Николај Пише: Urušava se kuća pilota Mihajla Petrovića
Milorad Bošnjak | 14. maj 2017. 08:00 | Komentara: 2
Nemaran odnos prema uspomenama na prvog vojnog avijatičara u istoriji čovečanstva koji je poginuo u ratu. Krov propao, tavanica otpal, ostala samo tabla sa natpisom
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.ht...-Petrovica
(01-05-2017, 11:56 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише: Обрати пажњу на коментаре испод линка, просто се запиташ колики је степен дебилизације овог народа.
Што каже једна песма Делија "Јадна ли је ова Србија,колико је пуна комплекса...".
(13-05-2017, 11:54 PM)Mekenzi Пише: Benito ovaj pljuje po Srbiji i Srbima o sve što je srpsko i što se nalazi u Srbiji.
(14-05-2017, 03:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Опа бато....даклем пљување по Србији и Србима и по свему што је србско од стране познатог нам двојца!
Тагата је србска поголема!
(14-05-2017, 03:22 PM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише: Ми живимо овде и можемо да пишемо о томе...бла, бла, трућ, трућ...Све што сам написао стоји...бла...
(07-05-2017, 03:49 PM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише: Балкан инфо лагано постаје канал за полумозгаше. Очекујеш неки интервју а они окаче предавање параноидног шизофреничара Мирољуба Петровића на тему "Како обновити Душаново царство".
(14-05-2017, 07:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(14-05-2017, 03:22 PM)ЈВуО-КГ и Шумадинац Пише:
У реду је, нећу више! Ну... како ми стоје наочари?
(15-05-2017, 01:44 AM)Шумашипац Пише: У реду је, нећу више да продајем дрогу ни на Равној Гори ни на Дорћолу! Нећу мајкеми... како ми стоје ове букагије и синџири?
(30-04-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:(30-04-2017, 10:17 AM)Mekenzi Пише: A koga mi Srbi imamo. Nikog.
Често поменем једног београдског докторчића наука кога су представници империје са истока провозали мало бродићем по Волги и дали му да одржи пар предавања на једном руском универзитету који није ни близу московског и тај ти је сад много велики Рус.
Ситна душа је ситна душа мој Мекензи.А таквих међу данашњим Србима има колико хоћеш.
(13-05-2017, 11:54 PM)Mekenzi Пише: Benito ovaj pljuje po Srbiji i Srbima o sve što je srpsko i što se nalazi u Srbiji.
(30-04-2017, 11:50 AM)ЈВуО-КГ илити Шумашипац Пише:(30-04-2017, 10:17 AM)Mekenzi Пише: A koga mi Srbi imamo. Nikog.
Ми једноставно не можемо да се решимо багре у институцијама које су окупирали....бла, бла, трућ, трућ...овде егзистира једна антисрпска групација која 27 година по јутарњим програмима и разним политичким емисијама прича о томе како САД и Европа само што нису пропали, сваког тренутка, и како ће нам сванути чим дође империја са истока.
Док такви малоумници окупирају медијски простор биће овако како јесте и неће се променити ништа.А таквих међу данашњим Србима има колико хоћеш.
Цитат:У својим „Белешкама Федералисте“, Џон Џеј – један од отаца оснивача САД и први њихов председник Врховног суда – назвао је све нас „браћом“ и „јединственим народом“, са једним те истим прецима, језиком религијом, принципима, манирима и обичајима.
А само 70 година касније су „браћа“ између себе ратовала, упркос томе што су 1861-е била ближе и имала више заједничког него што имају данас.
Данас 40 одсто Американаца потиче из Латинске Америке, Азије и Африке.
Хришћански сегмент нације се смањује јер број муслимана, Индуса, атеиста и агностика стално расте.
Данас у САД фактички постоје два основна језика.
Сједињене Државе немају официјелни језик, али због све веће улоге шпанског (например, на телевизији) и ниског степена асимилације миграната, многе државе САД су принуђене да прогласе енглески официјелним на својој територији.
Међутим, и неки други језици (шпански, француски и хавајски) такође су проглашени официјелним у низу држава.
Ми не само да не можемо да се међу собом сложимо поводом Бога, гејева и оружја, него ни поводом политике и идеологије, морала и вере, односно – да се усагласимо шта је правилно, а шта неправилно.
Половина Америке сматра другу половину „корпом за отпатке“ (како је рекла Хилари Клинтон уочи избора 2016. године]… расистима, сексистима, хомофобима, ксенофобима, исламофобима и фанатицима.
Без претње спољног напада, која нас је објединила, на пример, 9/11, како ћемо наћи начин да објединимо људе који оволико мрзе једни друге и сматрају идеје и идеале оних око себе нечим мрским и одбојним?
Демократија тражи заједничко тло на којем сви могу да стоје, али се земља Америке отвара под нашим ногама, па се и демократија може свалити у ту провалију.
Тамо где либерали виде прекрасно шаренило боја, вероисповести, етничких група, идеологија, веровања и стилова живота, десничари виде распад земље, нације, народа и замену јединства Вавилонском кулом.
И такав конфликт у перспективи од којег нас никаква демократија неће спасити.
(16-05-2017, 04:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ови мудри Срби који живе ван Новосрбијице, а има нас 6 мелеона, не виде Трули Запад у колору дугиних боја већ у правим бојама, бојама трулежи и смрти!
(16-05-2017, 07:48 PM)Шумашипац илити ЈВуО-КГ Пише: Чича Митовац, па ти још увек живиш у "Трбуху Сотоне" а нама ође солиш памет...бла....Боље бити и НАТО ЧЕТНИК....трт...УздравЉОТ!
Ако би неко из администрације био љубазан да скрене пажњу изнемоглом Канађанину да не започиње кавгу.Почео је да вади старе постове....бла, бла, трућ....