Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Ето по ко зна који пут читам ваше чланке везане за борбе четника против Окупатора и његових слугу.Скромни су то чланци у смислу да увек о броју погинулих Немаца нема података,зна се само за Љотићевце и Бугаре који су страдали.Наведите једном већ број Немаца који су страдали у борбама са четницима!Имате ли за територију данашње Србије такав податак?То је битно а ови Љотићевци су не битни тотално.За Бугаре би исто волео да наведете број погинулих у борбама са четницима ако имате.То је значајно,а не ова операција Хајка на пример,па то је смешно.Звучи као неки мањи обрачун уличних банди или неки ситан окршај Делија и Гробара.
Одговори

Звучи теби, али четницима који су били у обручу, а са којима сам разговарао, уопште није тако звучало. Немачке губитке наводим увек кад имам податке, а овде их немам.
Одговори

Нисам ни рекао да им је било лако,то је већ ваша констатација типа-напад је најбоља одбрана.Стварно ја се не сећам да сте писали о броју Немаца погинулих у борбама са четницима,мислим на укупан број-за Србију.Да сте комунистички Историчар знали би,бројева има безброј.На пример 500. хиљада Немаца .Ја бих то тврдио да сам Историчар ,како комунисти лажу о њиховим борбама против Немаца и то је званична историја.А ми једноставно не знамо да лажемо -фалсификујемо историју.
Одговори

(26-05-2017, 08:36 PM)Pravda Пише:  А ми једноставно не знамо да лажемо -фалсификујемо историју.
Како не зна? Тужан

Па имаш онај чланак где је тврдио да су четници на Рогозни у заседи убили 800 Немаца, а у колони је било 12 Немаца и 12 Италијана, и за њих није извесно да су их све побили.

Или тврдња да су четници евакуисали преко 700 авијатичара, а партизани 300 - иако документ (који је само до октобра 44-те) наводи потпуно другачије цифре.
Одговори

Занимљива дискусија, наставите. Smile
Одговори

(26-05-2017, 10:04 PM)ватхра Пише:  
(26-05-2017, 08:36 PM)Pravda Пише:  А ми једноставно не знамо да лажемо -фалсификујемо историју.
Како не зна? Тужан

Па имаш онај чланак где је тврдио да су четници на Рогозни у заседи убили 800 Немаца, а у колони је било 12 Немаца и 12 Италијана, и за њих није извесно да су их све побили.

Или тврдња да су четници евакуисали преко 700 авијатичара, а партизани 300 - иако документ (који је само до октобра 44-те) наводи потпуно другачије цифре.
И треба тако,ја то подржавам,четници су убили више Немаца и ту нема шта да се полемише.Колико сте ви партизани убили Немаца,па то нема смисла да коментаришем.Ваша реч је закон а наша не вреди ни пет пара.Ето то је проблем.

(26-05-2017, 10:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Занимљива дискусија, наставите. Smile
Господине Самарџићу,гледајте да увек буде више мртвих Немаца у вашим текстовима и немате проблема бар са моје стране.Како друг Ватхра барата са бројкама,не би рекао да зна боље од вас математику собзиром да сте завршили Економски факултет,колико сам обавештен.А он је увек у праву,мислим на Ватхру.Како то?5+5
Одговори

Kad ce neka slika?
Одговори

(26-05-2017, 10:45 PM)Chicot Пише:  Kad ce neka slika?
Имаш Бика
Одговори

(26-05-2017, 10:38 PM)Pravda Пише:  А он је увек у праву,мислим на Ватхру.Како то?5+5
Zato sto je komunista. Smile

Mislim, sam si rekao da je svaka rec komunista zakon
Одговори

(26-05-2017, 10:04 PM)ватхра Пише:  Како не зна? Тужан

Ватхра, уз дужно поштовање, твој рад о авијатичарима ће вероватно бити један од најкомплетнијих на ту тему. Свака част за то. Колико си времена изгубио бавећи се њиме и када очекујеш да ће бити завршен?

Е сад, замисли да пишеш књигу Дража и општа историја... Твој део о авијатичарима заузима 1% те књиге (ако не и мање). 300 године, што каже онај, било би потребно да се тако детаљно одради и да се у што већој мери избегну ,, фалсификати ".

Тачно је да је Самарџић у својим књигама унео пар ,, фалсификата ", али њихов број је занемарљив у односу на новине које нисмо имали прилике да видимо у претходних 70 година.

Поред тога његови албуми, фотографије, разговори и остала дела предсављају велику драгоценост наше историје.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Испада да су комунисти бољи математичари од нас а у ствари су лажови и њихова истина је једина права.Ето о томе причам,мислим како другачије да објасним,шта сам писао?
Одговори

(26-05-2017, 10:38 PM)Pravda Пише:  Колико сте ви партизани убили Немаца,па то нема смисла да коментаришем.Ваша реч је закон а наша не вреди ни пет пара.

Није ватхра био у партизанима.КидањеКидањеКидање

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(26-05-2017, 10:54 PM)Pravda Пише:  Испада да су комунисти бољи математичари од нас а у ствари су лажови и њихова истина је једина права.Ето о томе причам,мислим како другачије да објасним,шта сам писао?
Pa savetujes da lazemo i mi?
Одговори

Не да лажемо него да говоримо истину,када могу коминисти можемо и ми.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним