Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

(20-07-2017, 12:30 AM)Ултрадесничар Пише:  Господине Самарџићу, зашто су се Двери и економиста Бранко Драгаш разишли ? Драгаш говори лоше ствари о о Обрадовићу и Дверима уопште.
Чему то ? Хвала унапред.
Није ми познато.
Одговори

(01-08-2017, 01:15 AM)petar Пише:  Da li Dveri jos uvek patriotska stranka. Da li su nezavisni od Amerike, Velike Britanije, Nemacke.....
Свакако јесу патриотска странка и независни од страних држава.
Одговори

Гос'н Самарџићу за нас ође јесте Блага Вест да су НАШИ пришли уз ДВЕРИ!
Како ви гледате на то и очекује ли се да приђе и ОБРАЗ и Младен Обрадовић?

Ми се нешта мислимо да ако приђе ОБРАЗ ту је и Бокан па би уз Владимира Димитријевића то била велика победа што се Србске Елите тиче!

ИСТОРИЈА НАС УЧИ ДА ТЕК УЗ

С О Ј

ДОЛАЗИ И

Б Р О Ј,

А БЕЗ СОЈА НЕМА ВАЈДЕ ОД БРОЈА!

[Слика: ivan-ivanovic-snp-nasi-fb1.jpg]

Ево делова интервјуа са Иваном Ивановићем, па каже:

Цитат:ИВАН ИВАНОВИЋ:
Вучић је највећа звезда сопственог ријалити програма…

03.01.2018.

Председник СНП Наши Иван Ивановић говори у интервјуу за Правду о коалицији са Дверима која је многе изненадила, односу према власти Александра Вучића и СНС и предстојећим локалним изборима у Аранђеловцу.

ПИТАЊЕ:
У појединим реакцијама на коалицију са Дверима, неки су цитирали раније ваше негативне изјаве о тој странци. Шта се од тада променило да направите коалицију са њима?

ИВАН:
Током протеклих 12 година постојања СНП „Наши“ ми смо са Дверима имали одличну сарадњу, чак смо имали и пријатељске везе, да би у пар наврата улазили у сукобе. Када смо се пре пар месеци састали и попричали о појединим моментима када смо улазили у сукоб, схватили смо да су за то мање више одговорни појединци који више нису у Дверима ни у СНП „Наши“, наравно ту не искључујем ни личну сујету. Почевши од мене самог.

Двери су сада једина политичка странка у српском парламенту која се одлучно бори против независности Косова и Метохије
, отворено говоре о политичкој мафији, везама наших политичара и страних служби безбедности, породичним вредностима, што су ставови које заступају и СНП „Наши“. Мада, по мени су Косово и Метохија кључни моменат и свако ко се противи издаји која се најављује биће наш сарадник и партнер.

ПИТАЊЕ:
Да ли се може очекивати сарадња СНП Наши са Дверима и на изборима у Београду или парламентарним изборима које поједини предвиђају?

ИВАН:
Ако дође до тога, ви ћете бити први обавештени.

ПИТАЊЕ:
Двери у Парламенту блиско сарађују са Покретом доста је било, какав је ваш став о тој странци и њеном лидеру Саши Радуловићу?

ИВАН:
Искрен да будем, нисам се никада бавио политиком коју воде „Доста је било“ и Саша Радуловић, практично да не знам ни коју политику заступају, чак не знам ни да ли су за улазак Србије у ЕУ или не.

ПИТАЊЕ:
Неколико дана пре него што сте ви објавили сарадњу са Дверима, у Аранђеловцу је промовисана коалиција Народне слободарске странке, Боље Србије, Народне мреже и СРС на чијем челу је бивши функционер Двери Владан Глишић. Шта мислите о тој коалицији и странкама које је чине?

ИВАН:
Пробрана екипа, и драго ми је што су се пронашли и што излазе заједно на изборе. Сада нико не може да погреши ко је лажна опозиција.

ПИТАЊЕ:
Шта мислите о Александру Вучићу и Српској напредној странци?

ИВАН:
То више није странка него монструм коју у себе усисава све политичке опције. Није битан ни програм, ни идеологија, нити било шта друго. Битно је да се створи лажна слика да Александар Вучић око себе може да окупи све политичке странке, без обзира да ли су леви или десни, муслимани, мађари, ЕУ фанатици или проруски оријентисани. Највећи проблем њихове владавине су велика бахатост, неспособност и нестручност кадрова како у Београду тако и у унутрашњости Србије, и наравно питање које је кључно то су Косово и Метохија.

Политика Александра Вучића је на нашу несрећу базирана на медијској манипулацији. До сада није успео да реши ни једно једино озбиљно питање које тишти наш народ, почевши од хапшења тајкуна, незапослености, обнове пољопривреде, индустрије, па све до потписивања Бриселског споразума који је народу представио као велику победу. Све је лаж, све је фингирано, и све се користи за дневно политичке сврхе. СНС и Александар Вучић не воде озбиљну политику, и њихов једини циљ је како да опстану на власти наредног дана. Вучић је у суштини највећа звезда сопственог ријалити програма. Најпознатија старлета српске политике.

ПИТАЊЕ:
Да ли је Вучић руски човек како га представљају поједини медији?

ИВАН:
Вучић није „србски човек“, а то што у појединим моментима његова политика одговара Русима, ЕУ или САД , нашем народу и држави не значи ништа.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(04-01-2018, 04:20 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Гос'н Самарџићу за нас ође јесте Блага Вест да су НАШИ пришли уз ДВЕРИ!

Ми се нешта мислимо да ако приђе ОБРАЗ ту је и Бокан па би уз Владимира Димитријевића то била велика победа што се Србске Елите тиче!

КидањеКидањеКидање

Чачанска сељачка странка има изгледа шири опус политичког схватања и од СНС. Јел примате Мишу Вацића ?
Одговори

(04-01-2018, 11:58 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(04-01-2018, 04:20 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Гос'н Самарџићу за нас ође јесте Блага Вест да су НАШИ пришли уз ДВЕРИ!

КидањеКидањеКидање

Чачанска сељачка странка има изгледа шири опус политичког схватања и од СНС. Јел примате Мишу Вацића ?

Јок, определили смо се за олињалог Вука, ГОСПОДИНА Дарка Трифуновића и остале НАТО Четнике-почетнике!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Просветару, нисам чуо за то.
Одговори

Мислим да њима, тим неољотићевцима, ултранационалистима и германофилима није место у Дверима. Rolleyes

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(04-01-2018, 09:55 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јок, определили смо се за олињалог Вука, ГОСПОДИНА Дарка Трифуновића и остале НАТО Четнике-почетнике!

Госин Просветар,која год индивидуа кукурикне нешто о Србији и Србима ти крећеш за њом претходно не размишљајући што није карактеристично за људе у тим годинама.Ја сам био једном опредељен и бићу поново кад се укаже нешто достојно да поведе народ у одређеном тренутку.Не прелећем сваки час те овде те онде.

(04-01-2018, 10:27 PM)Шумадинац Пише:  Мислим да њима, тим неољотићевцима, ултранационалистима и германофилима није место у Дверима. Rolleyes

Мислиш ти комшија а да ли мисли Бошко,то је право питање. Smile
Одговори

(04-01-2018, 10:46 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(04-01-2018, 10:27 PM)Шумадинац Пише:  Мислим да њима, тим неољотићевцима, ултранационалистима и германофилима није место у Дверима. Rolleyes

Мислиш ти комшија а да ли мисли Бошко,то је право питање. Smile

Себи убраду:

Опет овај дивани сам са собом, један лепи дебилне сличице а други као дума ли дума!

Ми горе набројасмо:

Младена Обрадовића, изразитог Русофила који чак изванредно гаварит по руски!

Код таквих "германофила" Русофили нам ни не требају!

Ми тоже набројасмо Владимира димитријевића, велики "германофил" нема шта, па каже:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(04-01-2018, 11:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Младена Обрадовића, изразитог Русофила који чак изванредно гаварит по руски!

То је много битно. Smile Значи доста Србији и народу српском.

Просветару, ваша маленкост је неозбиљан саговорник у потпуности. Имате неколико постова у рачунару које облепљујете овде уз минималне измене зависи од ситуације.
Одговори

Ми тоже набројасмо и Драгослава Бокана, ЈЕДНОГ ОД ДВОЈИЦЕ АМБАСАДОРА РУСКОГ НАРОДА У СРБИЈИ, па каже:

Ваистину, код такијех "германофила" шта ће нами Русофили?

Међутим!

Кол'ко ми можемо одавде да закључимо ЈЕДИНИ ГЕРМАНОФИЛ У СРБИЈИ ЈЕСТЕ БАШ МИЉЕНИК БАБЕ МЕРКЛ, АЛЕКСАНДА ВУЧИЋ, чије сличице баш ови Шумадинац неуморно качи!

Међутим!

Овим дебилним сличицама исти дискут у дупликату (ако је један то је тужно ама ако их има двојица-то је и тужнои и отужно!), само наводи воду Вучићу-германофилу на његову воденицу јербо кад Србин види те "досетке" углавном срочене крвавом хрватском гајевицом или USTAŠICOM, Србину чак и балави Вучић дође некако симпатичан!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(04-01-2018, 11:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Овим дебилним сличицама исти дискут у дупликату (ако је један то је тужно ама ако их има двојица-то је и тужнои и отужно!), само наводи воду Вучићу-германофилу на његову воденицу јербо кад Србин види те "досетке" углавном срочене крвавом хрватском гајевицом или USTAŠICOM, Србину чак и балави Вучић дође некако симпатичан!

Не знам о каквим сличицама причаш,једино дебилно што могу да приметим су твоји уписи.Као да неко седи поред тебе и тера те да напишеш што глупљи и бесмисленији пост. Никад нисам написао латични пост а спочитаваш ми то као да си малоумни докони пензионер из Канаде.
Одговори

(04-01-2018, 11:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просветару, ваша маленкост је неозбиљан саговорник у потпуности. Имате неколико постова у рачунару које облепљујете овде уз минималне измене зависи од ситуације.

Ја....ти си зато веома озбиљан саговорник па поправљаш просек форума са твојим "слуго Вермахта, Чича-Митовац, Љотач, Љотан...."!

Ми наше мисли и идеје имамо пре свега у глави и не мењамо наше ставове но стојимо постојано са истима кано клисурина!

Међутим!

Ви тамо се одлучите дал'ми "претрчавамо" и мењамо идеје и мисли или не! Не може то к'о у вашем случају, и ово и оно а у исто време!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-01-2018, 09:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  не мењамо наше ставове но стојимо постојано са истима кано клисурина!

Видимо... Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним