Поруке: 533
Теме: 26
Придружен: Aug 2013
Углед:
94
Имали смо ову тему на прошлом форуму, па предлажем да наставимо и овде.
Ако Бог да парк у Билећи отварамо 2 октобра, додуше један дио нам остаје за следећу годину да га у потпуности завршимо. Добро дошла Србадијо!
Поруке: 17,028
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,886
Херцег, можеш ли да поставиш неке слике парка у Билећи?
Тражио сам на нету, али нема.
Наравно. Нећеш ни наћи на интернету још увјек ништа, док ово све не приведемо колико толико до краја. Баш сам јуче био са Војводом Славком, имамо сада у суботу "акцију" уређивања парка, овог дијела до сада што смо урадили, па када преузмем фотке одмах их избацујем.
Био сам одсутан скоро два мјесеца, био мало и по дијаспори, мало по матици итд..., тако да се нијесам јављао а имам и нешто слика избацит на форум. Радимо ми Херцеговци око Равногорске идеје, као што се може и видјети из приложеног. С помоћи Христа Бога и са добрим Србским домаћинима, све ће ово бити и боље него што смо мислили.
Поруке: 17,028
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,886
Свака част! Херцеговци су увек били јаки.
Јел имаш неке непознате слике четника?
Нијесу непознате, ријеч је о четницима Билећке бригаде, наравно. Морам само једног четника да идентификујем, за који дан ћу и то да ријешим. Чекам његовог братића, да ми само потврди па да "избацим" то на форум.
Поруке: 533
Теме: 26
Придружен: Aug 2013
Углед:
94
На прошлом форуму, додуше под темом Хрвати у четницима, било је речи који је још официр сахрањен код манастира или цркве, мислећи се на дотадашње пор. Мојсиловића и Стојанчића. Динчић је тада подсетио на пор. Летицу и открио да је он Хрват. Нешто касније од њега, код цркве у Мионици сахрањени су и прво-равногорци авиј. наредник Душан Которанин, 1 јан 1942 г + и пор.Тома Мишић, јул 1942 г +. Одмах после рата њихови гробови су порушени, а Летичин није, а били су сахрањени један поред другог.