Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
"Кад љубав према отаџбини замре, онда и држава мора умрети"
М. Пупин
Поруке: 14,648
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
.
О КОСОВУ
Ми смо кажњени, јер смо мирно допустили да нас Тито успава и корумпира од 1944. године уз помоћ савезника. Мирно смо допустили да одвоји Косово америчким новцем. Тито је купио од нас Косово и поклонио га Албанцима наркодилерима. Косово је продато, а то је колективни грех заједнице који мора да се исповеди и да их постанемо свесни у литургијском дијалогу.
Тито је спроводио Черчилов план да обнови подунавски простор Аустроугарске монархије и да Србију сведе на Београдски пашалук. То је изјавио Папа Јован Павле Други. Ми смо то мирно гледали.
За нас је важнија била држава од Цркве и десио нам се пораз. Црква ће исправити пораз Срба. Ја мислим да је пут обнове Православља једини спас и за нас и за Косовске Србе, па чак и за Шиптаре на Косову који су у шакама наркодилера и разбојника. Криминално је шта данас ради свет под идејом глобализма.
Жарко Видовић
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(21-06-2018, 10:13 PM)Шумадинац Пише: ![[Слика: IMG_8188.jpg]](https://s8.postimg.cc/bz67pfdad/IMG_8188.jpg)
Е, празна ти батерија.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(21-06-2018, 10:13 PM)Шумадинац Пише: ![[Слика: IMG_8188.jpg]](https://s8.postimg.cc/bz67pfdad/IMG_8188.jpg)
Пуниша Рачић је рекао истину о Хрватима али никако не може да буде цититран на овој теми јер она припада српским великанима.
Рачићево убиство у Народној Скупштини вође легалног и легитимног вође Хрвата С. Радића и осталих хрватских народних посланика је изазвало бруку Срба него замало грађански рат између Срба и Хрвата а да не помињем да неоусташе оправдавају Јасеновац Рачићевим убиством њиховог "Стипице".
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Не зна несретник шта би од себе.
Углед:
897
Д М
" Ми живимо у веку моралне лењости и баш зато се не треба чудити свему ономе што се дешава у јавном животу света или нашој свакодневици; а још мање у контролисаним медијима."
Предраг Драгић Кијук ( 2006.)
Углед:
897
.
Без одбацивања старих заблуда, нема ни прихватања нових истина.
Борислав Пекић
Д М
Više nam škode u životu rđavi jezici, nego rđava srca. Nikad jedan rđav čovek nije u stanju da učini ljudima onoliko zla koliko jedan zao jezik; jer ružne reči ostanu i kad se ogovarač zaboravi. – pesnik i srpski nacionalista Jovan Dučić
Поруке: 2,375
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
"Пучина је једна стока грдна."
Његош
" Југославија је значила пркос Христу, пркос Св. Сави, пркос Српству, пркос српској народној прошлости, пркос народној мудрости и народном поштењу, пркос свакој народној светињи, пркос и само пркос. Због тога смо имали државу без Христовог благослова, слободу без радости, рат без борбе, пропаст без славе, страдање без примера" ( стр.13/14).
извор: владика Николај Велимировић " Кроз тамнички прозор" ( Београд, 2000).