06-02-2019, 11:23 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(13-02-2019, 05:35 PM)Шумадинац Пише: .Никад Вучић није рекао да су односи са свим суседима на највишем нивоу!
Фирер се огласио:
https://www.danas.rs/politika/vucic-nema...aBRw--aW4Q
Цитат:
„Mene to ne zanima. Ja sa njima neću da se sastanem. Za narod i za građane sam uvek otvoren. A za ove lopove ne. A zašto nisu u zatvoru, to je teško pitanje. Zato što su celokupan pravosudni sistem oni postavili. Što da ja pričam sa nekim ko priča da ja urušavam teritorijalni integritet a u njihovo vreme Kosovo proglasilo nezavisnost i Crna Gora otišla iz Jugoslavije“, rekao je on.
Значи они су поставили правосудни систем, и више им нико никад не може ништа
Цитат:
Govoreći o protestima opozicije, Vučić je rekao da najveća podrška tim skupovima u Beogradu stiže iz medija Zagreba, Sarajeva i Prištine i da je potrebno da se ljudi zamisle zbog čega je to tako.
„Šta mislite zašto se Zagreb raduje propasti Aleksandra Vučića? Zašto sam im ja problem? Smeta im to što je Srbija snažnija. Ja sam iz Sarajeva čuo primedbe na to što se Srbija naoružava. Hoćete vi da nam zabranite?“, rekao je Vučić.
Чекај, зар односи у региону нису на највишем нивоу, за разлику од времена жутих? Сад нас сви поштују, са свима смо пријатељи, лидер смо на Балкану коме се сви диве и тако то
(16-02-2019, 09:40 PM)Шумадинац Пише:Добар ФОТОШОП!