Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАПРЕДНА ЗОНА СУМРАКА

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нем' шта додати!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Фирер се огласио:

https://www.danas.rs/politika/vucic-nema...aBRw--aW4Q

Цитат:
„Mene to ne zanima. Ja sa njima neću da se sastanem. Za narod i za građane sam uvek otvoren. A za ove lopove ne. A zašto nisu u zatvoru, to je teško pitanje. Zato što su celokupan pravosudni sistem oni postavili. Što da ja pričam sa nekim ko priča da ja urušavam teritorijalni integritet a u njihovo vreme Kosovo proglasilo nezavisnost i Crna Gora otišla iz Jugoslavije“, rekao je on.

Значи они су поставили правосудни систем, и више им нико никад не може ништа Јок

Цитат:
Govoreći o protestima opozicije, Vučić je rekao da najveća podrška tim skupovima u Beogradu stiže iz medija Zagreba, Sarajeva i Prištine i da je potrebno da se ljudi zamisle zbog čega je to tako.

„Šta mislite zašto se Zagreb raduje propasti Aleksandra Vučića? Zašto sam im ja problem? Smeta im to što je Srbija snažnija. Ja sam iz Sarajeva čuo primedbe na to što se Srbija naoružava. Hoćete vi da nam zabranite?“, rekao je Vučić.

Чекај, зар односи у региону нису на највишем нивоу, за разлику од времена жутих? Сад нас сви поштују, са свима смо пријатељи, лидер смо на Балкану коме се сви диве и тако то Јок

Д М
Одговори

[Слика: IMG-0898.jpg]

Д М
Одговори

(13-02-2019, 05:35 PM)Шумадинац Пише:  .
Фирер се огласио:

https://www.danas.rs/politika/vucic-nema...aBRw--aW4Q

Цитат:
„Mene to ne zanima. Ja sa njima neću da se sastanem. Za narod i za građane sam uvek otvoren. A za ove lopove ne. A zašto nisu u zatvoru, to je teško pitanje. Zato što su celokupan pravosudni sistem oni postavili. Što da ja pričam sa nekim ko priča da ja urušavam teritorijalni integritet a u njihovo vreme Kosovo proglasilo nezavisnost i Crna Gora otišla iz Jugoslavije“, rekao je on.

Значи они су поставили правосудни систем, и више им нико никад не може ништа Јок

Цитат:
Govoreći o protestima opozicije, Vučić je rekao da najveća podrška tim skupovima u Beogradu stiže iz medija Zagreba, Sarajeva i Prištine i da je potrebno da se ljudi zamisle zbog čega je to tako.

„Šta mislite zašto se Zagreb raduje propasti Aleksandra Vučića? Zašto sam im ja problem? Smeta im to što je Srbija snažnija. Ja sam iz Sarajeva čuo primedbe na to što se Srbija naoružava. Hoćete vi da nam zabranite?“, rekao je Vučić.

Чекај, зар односи у региону нису на највишем нивоу, за разлику од времена жутих? Сад нас сви поштују, са свима смо пријатељи, лидер смо на Балкану коме се сви диве и тако то Јок
Никад Вучић није рекао да су односи са свим суседима на највишем нивоу!

(16-02-2019, 09:40 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-0898.jpg]
Добар ФОТОШОП!
Одговори

.

БАЛАВИ ЈЕ УЧИО ОД НАЈБОЉИХ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: IMG-0961.jpg]

Д М
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

[Слика: IMG-1019.jpg]

Д М
Одговори

.
Наставите низ:

- Убица из АМС - функционер СНС
- Сексуални напасник из Бруса - функционер СНС
- Паликућа и наручилац убиства новинара - функционер СНС
- Педофил из Бора - функционер СНС
- Педофил из аутобуса - члан СНС

Д М
Одговори

.
ИЗЈАВА НАПАДНУТОГ РАДНИКА „ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ” – могли да нађу неког бољег глумца!

https://srbin.info/2019/02/26/izjava-nap...eg-glumca/

Д М
Одговори

Д М
Одговори

(01-03-2019, 07:24 PM)Шумадинац Пише:  
Завршни рачун буџета се не доставља скупштини већ 16 година...
Одговори

Баја

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним