Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Нема вам од овог ништа. Ово је уобичајен циркус које прави Овај, када треба да донесе неку одлуку. Сад ће Овај да "чупа косе" како би Струка Кон остао на челу Стручног тима, а критиковаће СПЦ што је толико против Струке која је толико учинила да се "спаси народ". Онда следи "тешка одлука": верзија 1. Не можемо да дозволимо окупљање народа у црквама на Васкрс, па оптужите мене као главног кривца 2. Верзија 2 биће дозвољено оно што тражи црква, од 5 до 10 х у недељу, а ако се прошири пандемија, нека Ја будем крив и разапни те мене на крст.
У обе верзије поента је да се у недељу не слави Васкрс Богомладенца који је победио Смрт, него Овај који је победник над Србима, како год окренеш.
Једном речју, Срби идите на Васкрс у цркву и не обраћајте више пажњу на ову будалу.
Одговори

(14-04-2020, 08:54 AM)херцеговац Пише:  Ниси јасан колико с.... ш....

Ти си у Банатској, ту се служи.

Зато...

Она курва се изуче.

Зна Јеврејин када треба г. спасавати...

Ође се води интензивна кампања против владике Никанора....

https://evrsac.rs/vladika-nikanor-podstr...de-srbije/

Иначе служи се, захваљујући пар ентузијаста али саопштено им је да не сме народ бити у цркви.
Одговори

Извршни одбор САНУ подржава одлуку Владе Србије о карантину у Србији и за време Васкршњих празника.
Одговори

Сад ће Извршни одбор СНС да подржи став Извршног одбора САНУ.
Одговори

И на крају, али не мање битно, огласиће се и:
Извршни одбор СУБНОР-А, који ће подржати одлуке Извршног одбора СНС, који су подржали одлуке Извршног одбора САНУ, а све у намери да дају пуну подршку државном руководству, на челу са Врховним командантом, јер се Овај ставио на грудобран слободе, клањајући се сенима и остављајући незаборав иза своје жртве за све наше народе и народности.
Одговори

Ма већ су почели да ботују по порталима.
Одговори

http://rs.n1info.com/Vesti/a589039/Kon-R...-odem.html

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(14-04-2020, 03:10 PM)Бенито Пише:  И на крају, али не мање битно, огласиће се и:
Извршни одбор СУБНОР-А, који ће подржати одлуке Извршног одбора СНС, који су подржали одлуке Извршног одбора САНУ, а све у намери да дају пуну подршку државном руководству, на челу са Врховним командантом, јер се Овај ставио на грудобран слободе, клањајући се сенима и остављајући незаборав иза своје жртве за све наше народе и народности.

И Јавља се Иринеј кojи даје пуну подршку овој влади и саветима лекарима...

[Слика: IMG-20200414-160903.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-04-2020, 03:03 PM)Бенито Пише:  Извршни одбор САНУ подржава одлуку Владе Србије о карантину у Србији и за време Васкршњих празника.

САНУ од Брозовог вакта до данас дан није служила србству но властодршцима.
Одговори

Плагиро сам те Бенито.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(14-04-2020, 01:53 PM)Бенито Пише:  Нема вам од овог ништа. Ово је уобичајен циркус које прави Овај, када треба да донесе неку одлуку. Сад ће Овај да "чупа косе" како би Струка Кон остао на челу Стручног тима, а критиковаће СПЦ што је толико против Струке која је толико учинила да се "спаси народ". Онда следи "тешка одлука": верзија 1. Не можемо да дозволимо окупљање народа у црквама на Васкрс, па оптужите мене као главног кривца 2. Верзија 2 биће дозвољено оно што тражи црква, од 5 до 10 х у недељу, а ако се прошири пандемија, нека Ја будем крив и разапни те мене на крст.
У обе верзије поента је да се у недељу не слави Васкрс Богомладенца који је победио Смрт, него Овај који је победник над Србима, како год окренеш.
Једном речју, Срби идите на Васкрс у цркву и не обраћајте више пажњу на ову будалу.
Шта би? Даде ли га Струка Кон?
Одговори

Каре,
Неће. Изреволтиран био.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Очигледно недовољно изреволтиран.
Одговори

Баш ме чуди.Јок
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним