Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Шта мислите о овоме?
https://kaldrma.rs/neverovatna-zivotna-p...-istorije/
Одговори

(03-06-2021, 09:08 PM)Антитоталитаран Пише:  Шта мислите о овоме?
https://kaldrma.rs/neverovatna-zivotna-p...-istorije/

Добар чланак.
Одговори

(03-06-2021, 12:03 AM)Београдски Србин Пише:  Шта је истина о послератној операцији Гвардијан? Да ли је Удба штитила само део усташке емиграције?

Онај ко је био довољно паметан да се договори,ухватио је тутањ пацовским каналима . . . ситне рибе и они који се нису предали фасовали су Блајбург . . .

А они који су били довољно глупи и поред тога што су побегли,да се врате и да покушавају нешто док су ови још учвршћивали власт,нормално да их нико жив не би ни штитио нити бранио . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Гдине Милославе, да ли су Вас звали са Новог Стандарда да гостујете код њих у емисији?
Одговори

(07-06-2021, 09:07 AM)Mitic Пише:  Гдине Милославе, да ли су Вас звали са Новог Стандарда да гостујете код њих у емисији?

Нису.
Одговори

(03-06-2021, 10:47 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(03-06-2021, 12:03 AM)Београдски Србин Пише:  Шта је истина о послератној операцији Гвардијан? Да ли је Удба штитила само део усташке емиграције?

Не знам, могуће.

Јесу ли тада судили и неким четницима?
Одговори

Милославе или неко други, да ли сте у својим истраживањима негдје наишли на записе или нешто слично свештеника Новака Станојевића? Данас сам чуо да је обиман материјал из веремена прије и за вријеме ДСР пребацити из Босне негдје у Србију.
Одговори

Да, он ми је причао. Тада су још били код њега, кући. Хтео је да преда црви, Патријаршији, тј. архиву, надам се да јесте.
Одговори

Хвала!
Одговори

Ново на Јутјуб каналу Погледи:
БИТКА НА СУТЈЕСЦИ
Одговори

Да ли Вам је познат неки четник са надимком Ебир?
Одговори

(16-06-2021, 10:26 AM)Београдски Србин Пише:  Да ли Вам је познат неки четник са надимком Ебир?
Јесте.
Одговори

(16-06-2021, 10:28 AM)Бенито Пише:  
(16-06-2021, 10:26 AM)Београдски Србин Пише:  Да ли Вам је познат неки четник са надимком Ебир?
Јесте.

Да ли је он био партизан 1941, и да ли је тачно да је убио неке који су га потказали?
Одговори

(16-06-2021, 01:32 PM)Београдски Србин Пише:  
(16-06-2021, 10:28 AM)Бенито Пише:  
Јесте.

Да ли је он био партизан 1941, и да ли је тачно да је убио неке који су га потказали?
Није био партизан.
Убио је ташту и вереницу приликом опкољавања које су извршили удбаши, дуго после рата. Неки су говорили због издаје, а други да не би пали у руке црвенима.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним