Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(21-02-2022, 08:27 PM)luka.luke Пише:  Хоће ли се филм приказивати у биоскопима у Републици Српској? Конкретно на Палама.

Радимо на томе.
Одговори

Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom
Одговори

(24-02-2022, 10:23 PM)Luka Milošev Пише:  Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom

Није тачно. Сељаци из Мајдана су му дигли споменик. Какви црни комунисти...
Одговори

(24-02-2022, 10:28 PM)Бенито Пише:  
(24-02-2022, 10:23 PM)Luka Milošev Пише:  Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom

Није тачно. Сељаци из Мајдана су му дигли споменик. Какви црни комунисти...

Uredu
Одговори

Na goču, na spomeniku 2 trsteničke brigade piše ime Miloša Kolarevića, zna li se kako je poginuo?
Одговори

(18-03-2022, 11:42 AM)Keser Пише:  Na goču, na spomeniku 2 trsteničke brigade piše ime Miloša Kolarevića, zna li se kako je poginuo?

Није ми познато, можда знају Адмирал или Динчић.
Одговори

Поштовани форумаши и г. Самарџићу, занима ме да ли је истина то да је Ото Скорцени покушао да киднапује Тита у операцији "Витешки потез" ?
Одговори

(18-03-2022, 12:17 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-03-2022, 11:42 AM)Keser Пише:  Na goču, na spomeniku 2 trsteničke brigade piše ime Miloša Kolarevića, zna li se kako je poginuo?

Приликом напада на Пећанчевог војводу "Роду", августа 1942, код Велућа.
Одговори

Hvala gospodine Dinčiću
Одговори

(19-03-2022, 10:17 PM)Александар Динчић Пише:  
(18-03-2022, 12:17 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Приликом напада на Пећанчевог војводу "Роду", августа 1942, код Велућа.

Hvala gospodine Dinčiću, ja sam iz tih krajeva i o Rodi sam čuo sve najgore
Одговори

Атлетичару,шта си ово направио од форума, једва пост могу да напишем.Осећам се као ђаче прваче кад види буквар први пут. Реновирао си га као београдске власти фонтану на Славији. Кез 

Поздрав знанима и незнанима и теби Шумадинац исто. Кез
Одговори

(23-03-2022, 10:18 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Атлетичару,шта си ово направио од форума, једва пост могу да напишем.Осећам се као ђаче прваче кад види буквар први пут. Реновирао си га као београдске власти фонтану на Славији. Кез 

О, па где си, нема те годинама... Сем на атлетској стази... Баја Јок Ракија
Одговори

(23-03-2022, 10:18 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Атлетичару,шта си ово направио од форума, једва пост могу да напишем.Осећам се као ђаче прваче кад види буквар први пут. Реновирао си га као београдске власти фонтану на Славији. Кез 

Пробај са неком другим претраживачем мени најбоље ради на авасту.
Одговори

Стари форум или ти "Економски Патриотизам", је на сву срећу прошлост,то постоји још само код Палме у Јагодину!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним