Поруке: 5,875
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,538
Колико сам скапирао из емисије са Девићем која је емитована на Новом стандарду, чини ми се да водитељ планира да позове гдина Милослава у емисију на Новом стандарду.
Раније је рекао да су многи људи од ауторитета признали да гдин Милослав има велико знање.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(27-08-2022, 10:08 PM)Милослав Самарџић Пише: (27-08-2022, 10:00 PM)Шумадинац Пише: (27-08-2022, 09:43 PM)DIDzM Пише: Да ли сте у контакту са екипом "Србија Глобал"?
Примећујем да имају изразито негативно мишљење о Карађорђевићима и стварају Југославије. И као да превише једноставно гледају на тај део историје.
Да ли планирате неки одговор, сугестију или слично таквим људима који се очигледно боре за истину и бољитак Србије?
Или сматрате да није потребно?
То су прикривене комуњаре и аутохтонисти. Имаш посебну тему о њима. https://www.pogledi.rs/forum/thread-4275.html
Нема шансе да су црвени.
Сви до једног су изричито против Карађорђевића.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,134
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Читам у Недљеник Деашковићев интервју,
Па ме занима Самарџићу зашто си икада поверовао Вуку и Даници Драшковић??
Да ли си био млад и наиван или нешто друго је у питању.
Знам да си друговао дуго са Вуком и да си пар пута преспавао у њиховом стану па и чак да си са Вуком ишао у Лондон и на Равну Гору??
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,403
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 219
Теме: 0
Придружен: Oct 2018
Углед:
36
Хоће ли бити Погледа на предстојећем сајму књига у Бг?
У емисији Коментар код Тине, поменули сте да би Мољевићева кћерка могла да тужи због наводног рукописа Равна гора у светлу и магли, зар није његова ћерка Радмила преминула негде 1996.г, а ако има још ђивих потомака знате ли зашто нису поднели и они захтев за рехабилитацију?
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(27-08-2022, 10:08 PM)Милослав Самарџић Пише: (27-08-2022, 10:00 PM)Шумадинац Пише: (27-08-2022, 09:43 PM)DIDzM Пише: Да ли сте у контакту са екипом "Србија Глобал"?
Примећујем да имају изразито негативно мишљење о Карађорђевићима и стварају Југославије. И као да превише једноставно гледају на тај део историје.
Да ли планирате неки одговор, сугестију или слично таквим људима који се очигледно боре за истину и бољитак Србије?
Или сматрате да није потребно?
То су прикривене комуњаре и аутохтонисти. Имаш посебну тему о њима. https://www.pogledi.rs/forum/thread-4275.html
Нема шансе да су црвени.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М