Поруке: 1,382
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
140
Да се не лажемо. Све што је из РС дошло, дошло је да гласа за Вучића . СВЕ. Небитно је, је ли дошло 4000 или 40000 или 400000. Дошло је. Разлози су разни. Највећи је организација СНСД. Други је тотално контра, од оних који се надају да само Вучић може скинути Додика. Итд.
Међутим, није то пресудило нити пресуђује изворе у Србији. Опет, да се не лажемо.
Вучић редовно најубједљивије побеђује у крајевима гдје нема, ни Титових Личана, Крајишника (оних, ових...), Ерцеговаца, Црногораца.
Нико или ријетко ко (занемарљиво) од Личана, Крајишника, Херцеговаца, Црногораца се населио у Шумадију, Јужну пругу, Тимочку Крајину, а ту Овај туче немилосрдно, нулира.
Поруке: 415
Теме: 1
Придружен: Mar 2018
Углед:
13
Јадна опозиција,мош' мислити после 12 година нема контролу!?
Крива је сигурно власт,јер твитер опозиционари ван круга двојке нису макли,и јер немају два честита одбора у Србији.
У двомилионском Београду,500 људи пред Риком.Све речено!
Јадна опозиција са својим телевизијама,недељницима,порталима,кешом.
Сиротиња....шта ћете.
Дајте им од плате,погурајте их.
Поруке: 14,639
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,153
Не делим ја никога, као што се види из горе написаног. Свако ко пређе неколико стотина километара да гласа тамо где му није место, за неку надокнаду, је обичан шљам. Да ли је дошао из Сокоца, или из Неготин или Космета, небитно је.
Овај није имао на првим изборима резултате од 65-70 % на изборима из 2012. Имали су далеко мање. Ове резултате имају данас јер су избори скоро потпуно ван контроле. Опозицију, ову овакву, која игра игру са Хилом и Овај, не интересује унутрашњост Србије. Људи су остављени да се сналазе како знају. Многи то решавају исељавањем у иностранство. Други раде у тим њиховим фабрикама за мотање каблова. Пољопривреда је руинирана. Све су то разлози што се на изборима појаве само две владајуће странке, које организују гласање и броје гласове.
Чуди што нема 100% гласова...
Поруке: 14,639
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,153
Не видим где сам уопште споменуо Личане.
Само сам прокоментарисао у вези "споразумашких Срба", али онако успут, јер је неко већ коментарисао. Одмах је овде присутна удбарија одвела тему у оф-топик, ван приче о "увођењу обавезног војног рока".
Вратимо се теми, ако неко нешто у вези тога има да дода или ново нешто напише.
Поруке: 1,382
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
140
Нигдје, ја сам требао рећи пречани или ти споразумашки Срби.
Но вратимо се теми.
Поруке: 17,075
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,901
За пораз опозиције крива је опозиција.
Јер прави милион грешака, од негативне уместо позитивне кампање, па даље редом.
Тако од 1990.
Поруке: 1,183
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
У неким селима било више за кутијама него што су гласали, само они су били за пере многи нису знали ни коју странку представљају.
Поруке: 161
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
19
Бенито је потпуно у праву за недостатак контроле и да то прави огромну превагу.
У селу Планиница (испод Равне горе) десио се одличан пример тога. За време гласања последњег референдума (пре две године чини ми се) излазност готово да није ни постојала. И онда је пред сам крај гласања стигло наређење да референдум мора проћи. Пошто је претходно вероватно стигло Овом наређење од другара. У последњих пола сата гласања убачено је листића за готово цело село. Многи из села су потврдили да нису гласали и било је најава тужби....
И колико је таквих "Планиница" по Србији, још уз планирање да не буду свуда избори, слободно коришћење гласова по потреби...