Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СВИ У ВОЈСКУ?

(10-01-2024, 12:27 AM)Капетан Пише:  
(08-01-2024, 11:27 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Наравно да могу. Министри међутим не могу да буду. Бар не знамо ни за један такав случај до сада

Velimir Ilić lider Nove Srbihe bio je ministar.
Mlađan Dinkič iz G17
Maja Gojković iz SNS danas ministar ne znam čega iz četničke porodice. Njeni spašavali američke pilote u Pranjanima.

Prvi predsednik Reoublike Srpske dr Karadzic iz četničke porodice.

Једино је Маја Гојковић из четничке породице. Ови остали нису.
Дакле, један изузетак који потврђује правило.
Одговори

Да се не лажемо. Све што је из РС дошло, дошло је да гласа за Вучића . СВЕ. Небитно је, је ли дошло 4000 или 40000 или 400000. Дошло је. Разлози су разни. Највећи је организација СНСД. Други је тотално контра, од оних који се надају да само Вучић може скинути Додика. Итд.

Међутим, није то пресудило нити пресуђује изворе у Србији. Опет, да се не лажемо.
Вучић редовно најубједљивије побеђује у крајевима гдје нема, ни Титових Личана, Крајишника (оних, ових...), Ерцеговаца, Црногораца.

Нико или ријетко ко (занемарљиво) од Личана, Крајишника, Херцеговаца, Црногораца се населио у Шумадију, Јужну пругу, Тимочку Крајину, а ту Овај туче немилосрдно, нулира.
Одговори

(10-01-2024, 01:56 AM)luka.luke Пише:  Да се не лажемо. Све што је из РС дошло, дошло је да гласа за Вучића . СВЕ. Небитно је, је ли дошло 4000 или 40000 или 400000. Дошло је. Разлози су разни. Највећи је организација СНСД. Други је тотално контра, од оних који се надају да само Вучић може скинути Додика. Итд.

Међутим, није то пресудило нити пресуђује изворе у Србији. Опет, да се не лажемо.
Вучић редовно најубједљивије побеђује у крајевима гдје нема, ни Титових Личана, Крајишника (оних, ових...), Ерцеговаца, Црногораца.

Нико или ријетко ко (занемарљиво) од Личана, Крајишника, Херцеговаца, Црногораца се населио у Шумадију, Јужну пругу, Тимочку Крајину, а ту Овај туче немилосрдно, нулира.

Нити ови двосатни становници Србије ту гласају. Они гласају на потезу Лозница- БГ
Одговори

(10-01-2024, 01:59 AM)luka.luke Пише:  
(10-01-2024, 01:56 AM)luka.luke Пише:  Да се не лажемо. Све што је из РС дошло, дошло је да гласа за Вучића . СВЕ. Небитно је, је ли дошло 4000 или 40000 или 400000. Дошло је. Разлози су разни. Највећи је организација СНСД. Други је тотално контра, од оних који се надају да само Вучић може скинути Додика. Итд.

Нити ови двосатни становници Србије ту гласају. Они гласају на потезу Лозница- БГ
Те резултате од 65-70% има тамо где само његови и СПС броје. Нема тамо опозиција никакву организацију. А и да истински жели да је има, питање је колико је то могуће, јер ови његови користе све методе застрашивања или поткупљивања људи који имају опозитни став. Па, чак ни тамо не може баш да им прође фортутна. Погледај резултате у Краљеву, где је исто довукао људе са Космета, или у Љигу.... У Крагујевцу ова Ђиласова листа није ни имала листу на локалним изборима, ако сам добро схватио. 
Пусти то. Друга је то прича. 
Гледај овамо где опозиција, и оваква никаква, има макар какав увид у процес гласања (а не процес избора).
Зато је он правио да у више од половине Србије нема избора, па регистровао из тих општина људе у оне општине где су избори, како би надоместио недостатак љубави становништва које не носи значку и не иде по кафанама за једну ракију да дојаву ко је шта за којим столом причао. Узимао је одакле је могао, па и из РС људе који су спремни тако нешто да раде.
Одговори

Јадна опозиција,мош' мислити после 12 година нема контролу!?
Крива је сигурно власт,јер твитер опозиционари ван круга двојке нису макли,и јер немају два честита одбора у Србији.
У двомилионском Београду,500 људи пред Риком.Све речено!
Јадна опозиција са својим телевизијама,недељницима,порталима,кешом.
Сиротиња....шта ћете.
Дајте им од плате,погурајте их.
Одговори

(10-01-2024, 02:25 AM)Бенито Пише:  
(10-01-2024, 01:59 AM)luka.luke Пише:  

Те резултате од 65-70% има тамо где само његови и СПС броје. Нема тамо опозиција никакву организацију. А и да истински жели да је има, питање је колико је то могуће, јер ови његови користе све методе застрашивања или поткупљивања људи који имају опозитни став. Па, чак ни тамо не може баш да им прође фортутна. Погледај резултате у Краљеву, где је исто довукао људе са Космета, или у Љигу.... У Крагујевцу ова Ђиласова листа није ни имала листу на локалним изборима, ако сам добро схватио. 
Пусти то. Друга је то прича. 
Гледај овамо где опозиција, и оваква никаква, има макар какав увид у процес гласања (а не процес избора).
Зато је он правио да у више од половине Србије нема избора, па регистровао из тих општина људе у оне општине где су избори, како би надоместио недостатак љубави становништва које не носи значку и не иде по кафанама за једну ракију да дојаву ко је шта за којим столом причао. Узимао је одакле је могао, па и из РС људе који су спремни тако нешто да раде.

Пусти ти то, нисам од тебе очекивао такво оправдање. Па Овај је тамо био убедљив и на првим изборима, када није имао инструменте контроле, које има данас. 
"Тамо опозиција нема никакву организацију..."
Па какав је то народ, па шта онда приговарате дошлама??? Шта су они? Бедуини неки.
Одговори

Не делим ја никога, као што се види из горе написаног. Свако ко пређе неколико стотина километара да гласа тамо где му није место, за неку надокнаду, је обичан шљам. Да ли је дошао из Сокоца, или из Неготин или Космета, небитно је.
Овај није имао на првим изборима резултате од 65-70 % на изборима из 2012. Имали су далеко мање. Ове резултате имају данас јер су избори скоро потпуно ван контроле. Опозицију, ову овакву, која игра игру са Хилом и Овај, не интересује унутрашњост Србије. Људи су остављени да се сналазе како знају. Многи то решавају исељавањем у иностранство. Други раде у тим њиховим фабрикама за мотање каблова. Пољопривреда је руинирана. Све су то разлози што се на изборима појаве само две владајуће странке, које организују гласање и броје гласове. 
Чуди што нема 100% гласова...
Одговори

(10-01-2024, 01:16 PM)Бенито Пише:  Не делим ја никога, као што се види из горе написаног. Свако ко пређе неколико стотина километара да гласа тамо где му није место, за неку надокнаду, је обичан шљам. Да ли је дошао из Сокоца, или из Неготин или Космета, небитно је.
Овај није имао на првим изборима резултате од 65-70 % на изборима из 2012. Имали су далеко мање. Ове резултате имају данас јер су избори скоро потпуно ван контроле. Опозицију, ову овакву, која игра игру са Хилом и Овај, не интересује унутрашњост Србије. Људи су остављени да се сналазе како знају. Многи то решавају исељавањем у иностранство. Други раде у тим њиховим фабрикама за мотање каблова. Пољопривреда је руинирана. Све су то разлози што се на изборима појаве само две владајуће странке, које организују гласање и броје гласове. 
Чуди што нема 100% гласова...

"...обичан шљам." Сагласан сам 100%. Немам ја никакво оправдање за њих, осим констатације да јесу шљам. Него, погрешно је њих оптуживати за неуспјехе српске опозиције. Умјесто да кажете нпр. " Шумадинци срам вас било,  као државотворног дјела српског рода , како изборима леgalizujete rasprodaju Kosova od strane Ovaj. Vi opleli po nekakvim nebitnim Ličanima.
Одговори

Не видим где сам уопште споменуо Личане. 
Само сам прокоментарисао у вези "споразумашких Срба", али онако успут, јер је неко већ коментарисао. Одмах је овде присутна удбарија одвела тему у оф-топик, ван приче о "увођењу обавезног војног рока".
Вратимо се теми, ако неко нешто у вези тога има да дода или ново нешто напише.
Одговори

Нигдје, ја сам требао рећи пречани или ти споразумашки Срби.
Но вратимо се теми.
Одговори

За пораз опозиције крива је опозиција.
Јер прави милион грешака, од негативне уместо позитивне кампање, па даље редом.
Тако од 1990.
Одговори

У неким селима било више за кутијама него што су гласали, само они су били за пере многи нису знали ни коју странку представљају.
Одговори

(10-01-2024, 03:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  За пораз опозиције крива је опозиција.
Јер прави милион грешака, од негативне уместо позитивне кампање, па даље редом.
Тако од 1990.

Сагласан.
Одговори

Бенито је потпуно у праву за недостатак контроле и да то прави огромну превагу.
У селу Планиница (испод Равне горе) десио се одличан пример тога. За време гласања последњег референдума (пре две године чини ми се) излазност готово да није ни постојала. И онда је пред сам крај гласања стигло наређење да референдум мора проћи. Пошто је претходно вероватно стигло Овом наређење од другара. У последњих пола сата гласања убачено је листића за готово цело село. Многи из села су потврдили да нису гласали и било је најава тужби....
И колико је таквих "Планиница" по Србији, још уз планирање да не буду свуда избори, слободно коришћење гласова по потреби...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним