Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

Јер је фанатик и јер ислам није религија, него војна доктрина. Писао је о томе Есад Беј, конвертирани Холанђанин.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(07-01-2015, 09:36 PM)регул Пише:  у Шведској Брејвик поби ону децу

У Норвешкој.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Оволико ирационалне мржње и симпатија за терористе нема нигдеЉутко
Одговори

(08-01-2015, 05:25 AM)Владимир Петровић Пише:  Оволико ирационалне мржње и симпатија за терористе нема нигдеЉутко

Уопште ми их није жао. Шта су тражили, то су и добили. Сада их рокају они исти који су се уз њихову подршку борили против ВРС-а и ВЈ.

Да ли се сећаш бригаде Ел Муџахид и злочина које су починили, да ли се сећаш Радета Рогића?
Одговори

Радовати се на Божић нечијој насилној смрти???

Ево, огласили се и осудили тероризам и Руси:
МИП РФ негодује због терористичког акта у центру Париза
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2015_01_07/M...riza-9483/

Цитат:"Je suis Charlie": Pariz, Berlin, London... (FOTO)
http://mondo.rs/a759843/Info/Svet/Je-Sui...-FOTO.html
Одговори

(08-01-2015, 06:54 AM)Владимир Петровић Пише:  Радовати се на Божић нечијој насилној смрти???

Ево, огласили се и осудили тероризам и Руси:
МИП РФ негодује због терористичког акта у центру Париза
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2015_01_07/M...riza-9483/

Цитат:"Je suis Charlie": Pariz, Berlin, London... (FOTO)
http://mondo.rs/a759843/Info/Svet/Je-Sui...-FOTO.html

Зар ти ниси у бојкоту свих тема?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(08-01-2015, 05:25 AM)Владимир Петровић Пише:  Оволико ирационалне мржње и симпатија за терористе нема нигдеЉутко

Из којег разлога треба да ми буде жао левичарских млатимудана који нису само пљували на Мухамеда него на све који не мисле као они?

Лепо брајко мој,ако већ имају орган да пишају по већини онда треба да буду спремни да се неком малкице више неће свидети то што цртају па ће доћи да им то калашњиковом објасни . . .

Узгред,занимљиво је то што се терористички напад десио баш дан после говора француског председника о укидању санкција Русији . . . 5+5

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Користили калашњикове, треба пооштрити санкције!

Ено рокнут још један полицајац.

Изгледа да евро пада више и да нас чека јача рецесија што значи један лијепи европски рат од шест до седам година.

Од када ти симпатишеш комуњаре?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(08-01-2015, 11:55 AM)херцеговац Пише:  Користили калашњикове, треба пооштрити санкције!

Stari provjereni Kalas kad su Belgijanke cisto sranje.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори
Photo 

Како ми брзо заборављамо!

Сећамо ли се пре десетак и више година убијене српске деце на купању из Гораждевца?

Нису били новинари, војници, полицијаци, купали се на реци, била су српска деца, покошени су рафалима шиптарских терориста, истрага обустављена нема доказа?!Шта су коме скривила српска деца, само су желела да се окупају на реци!

Српска деца нису били на насловним странама страних медија, о њима нико реч није прозборио, за њим нико у свету није запалио свећу а камоли сузу пустио, а данас нема истраге, обустављена а починицио не постоје!Нема правде!

Никога деца нису увредили ни писали против Мухамеда, шиптара, само су желела да се окупају, убијена су јер су Срби!

Ми им дајемо територију, државност, баштину, електране, фабрике, пензије, плаћамо им кредите, извињавамо им се и јавно сматрамо да су главни разлог нашег пута у ЕУ рај, а српској деци прекинуто детињство рафалима из аутоматској оружја.

Како се зваше деца наша заборављена?

Пантелија Дакић, Ивана Јовови.....

О њима нема емисија, нема говора, заборављени...

Ако је убиство француских новинара убиство због карикатуре тероризам, шта је онда убиство српске деце на реци за време купања?
Крива јер су ушла у воду?

Француски педери!

То су вам браћа и савезници смрдите!

Сећамо ли се Кушнера и његовог осмеха о питању жуте куће, сећамо ли се тог осмеха циничног на вађење органа смејући се жртвама и фамилијама!

Да подсетимо:

Вас лажне моралисте.

Француска је здушно подржавала терористе на Косову и Метохију ми старији се сећамо одлично!

То су били савезници!
Одговори

Zao mi tih novinarskih ludaka,sta se Francuza i Francuske tice nek se sad najedu govana koja su sami izasrali.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Нека се сад Французи и Европа јебе са њима!

Кад је Алија доносио исламску декларацију запад је ћутао.
Кад је убијен српски сват у Сарајеву запад је ћутао.

Ми њихове заробљенике по женевским конвенцијама а они нашим главе одрубљивали по исламским правилима.

Ми Срби европски а они по Исламу.

Е Нека се сад јебу са нинџама доле.

И рисмко царство је пало изнутра то прети и Европи.
Одговори

VEDRANA RUDAN: Ako godinama širom sveta ubijaš tuđu decu, starce, žene i rušiš im domove, zašto se čudiš kad smrt dođe po tvoje dete?

Цитат:Piše: Vedrana Rudan
Život u svijetu u kome živimo normalnom je čovjeku nepodnošljiv. Ogavna, licemjerna interpretacija istine širi se Kuglom poput ebole. Njemačkom trenutno stupaju članovi pokreta “Domoljubni Evropljani protiv islamizacije Zapada.” Skraćeno PEGIDA. To je skupina ljudi koju podržava jedan od osam Nijemaca.
Krenulo je od Dresdena pa prema Kölnu. Nema nikakve dvojbe da će “Domoljubni Evropljani” odomoljubiti čitavu Evropu iako se na njih u domovini Hitlera puca iz moćnog oružja. Kad su marširali Dresdenom pogasila su se svjetla operne kuće Semperoper. Ni u Kölnu nisu bolje prošli. Slavna Katedrala ostala je u mraku.
Da nije tragikomično bilo bi komično. Njemačka otkriva svoje pravo lice. Ona je ksenofobična zemlja puna mržnje prema drugačijima. Treba li bacati drvlje i kamenje na Njemačku koja se ipak gašenjem svjetla bori protiv mržnje? Što reći o Francuskoj u kojoj se tijelo male Romkinje pokopalo na groblju tek kad je to postalo brejkingnjuz? Da priča o mrtvoj romskoj djevojčici nije postala “hit” njeno bi tjelešce bilo bačeno u smeće gdje već leži tko zna koliko mrtvih francuskih cigana.
Ne tako davno čitali smo kako Talijani sa autobusa skidaju “cigane”, ovi navodnici su zaista sprdačina ali aj da budem pristojna, pa su ih deportirali u nepoznato. O mržnji koju svaki “civilizirani” Evropljanin, o Amerima bolje ne govoriti, osjeća prema “islamizaciji” sve je poznato. “Islamisti” su teroristi. U Iraku zato jer nisu imali atomsku bombu ali su je mogli imati. U Iranu zato jer imaju atomsku bombu. U Pakistanu. U Libiji. U Tunisu. U Siriji. U Afganistanu…
Kako se islamizirala i ciganizirala Evropa nije posve jasno, ali jest kako se demokratiziraju islamske zemlje. Bespilotnim letjelicama, ubijanjem stotina tisuća djece, ubijanjem njihovih vođa, zgražanjem zapadnih medija nad sastavljanjem sa crnom zemljom jedne škole u Pakistanu. Svi bismo trebali znati koliko je tom prilikom poginulo djece, ja sam taj broj zaboravila. Nitko od zapadnih novinara ne spominje koliko desetaka tisuća škola su sa “terorističkom” zemljom sastavili američki i evropski “domoljubi” dok su islamske zemlje oslobađali od “terorista” s naglaskom na oslobađanju od nafte.
Evropski, američki, izraelski i ostali “domoljubi”, tko bi ih sve nabrojio, koji nam već desetljećima prodaju tezu kako će nam islamisti teroristi doći glave probudili su u Njemačkoj i Francuskoj čudovište koje iz glava Nijemaca i Francuza nikad i nije izašlo. Mržnja prema drugima i drugačijima ono je što svaka nacija u sebi čuva kao zjenicu oka svog. Moderni svijet odavno se podijelio na naciće koji se danas zovu “domoljubi” i židove koji se danas zovu “islamisti”.
Mogu li ja koja iz dna duše mrzim svaku mržnju i manipulaciju biti sretna jer su, dok su njemačkim ulicama marširale spodobe pune zla, bila ugašena svjetla na jednoj katedrali i jednoj operi? Zašto nas zajebavaju? Da Ameri, da Evropljani, da Izrael, da su svi oni u rat protiv islama krenuli gašenjem svjetla danas ne bi Njemačka ulazila u mrak.
Pitam se pitam, ako godinama diljem svijeta ubijaš tuđu djecu, starce, žene, rušiš im domove, moriš ih glađu i žeđu, uništavaš im sva ljudska prava, zašto se čudiš kad smrt dođe po tvoje dijete? “Islamizacija Zapada”, floskula i alibi za zločince kojima još nije dovoljno islamske i ciganske krvi, nije zakucala na vrata Zapada. Ili bar ne onako kako to mi “zapadnjaci” zaslužujemo.
Možda još imamo vremena, možda još nije kasno? Evropa bi morala upaliti sva svjetla i pogledati se u ogledalo. U njemu će vidjeti Hitlera kako se zadovoljno smiješi: “Domoljubi moji, a gdje bi meni bio kraj da sam imao televiziju, internet, bespilotne letjelice, ebolu…”
Gdje bi mu bio kraj? Kome to Nijemci, kome to Zapad prodaju foru da je Hitler mrtav?
(Blog Vedrane Rudan)

Та браћа су била у Сирији и тамо су били борци за слободу са оружјем које је француска(по признању Оланда) послала као помоћ!А сада су терористи је су се вратили у француску и уместо француског оружја користили калашњикове!Да ли Русији треба увести додатне санкције због тога?Вреди размислити,јел де?

ЕВРОПА СЕ МОРА ОСЛОБОДИТИ ИСЛАМСКЕ ПОШАСТИ ПОД ХИТНО!

Долазе тихо,траже леба,онда дижу главу па траже посао,потом богомоље,школу на свом језику,право да им се жене покривају,доћи ће и до аутономије исламских области,неминовно ширење јер се коте незадрживо.Да ли је ово што пишем говор мржње?Не то је само моје мишљење које одступа од уврежене мултикултурализације и једнакости вера и нација!Срби,французи,немци,енглези,италијани....нису исти,свака је нација за себе али могу гајити пријатељство ако не дирају моје,ја њихово сигурно нећу!Тренутно се врши циганизација Србије по споразуму о реадмисији и сви цигани које враћају из западне европе,без обзира из које су бивше републике СФРЈ,завршавају у Србију!Доста бре!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Све што је Капетан написао у посту с кушнером потписујем.
Али једна ствар ми није јасна,и растужујуе ме.Када је убијен наш брат у Турској нисам могао да верујем да неки одавде ликују над смрћу младог Србина.
Сада исто тако не могу да верујем да људи овде ликују над смрћу неких других људи.Једна је ствар да нам не буде жао, а сасвим друга да будемо готово срећни што је неко страдао, и то у ово време и ове дане,мени је то невероватно.Несхватљиво ми је је са стране да православни хришћани могу да се радују смрти неких људи, још и невиних.Баш као што је Владимир рекао.
Данас је изледа највећа подела Срба на оне који мрзе све српско, и оне који мрзе све што није српско.Од те мржње нам и јесте овако како нам је.
Бог да прости душу свима, и нек пусти љубави у срца наша, и срца непријатеља наших, јер свет је овај постао одвратно место.
Ако би се радовали смрти њиховој,ако би били у стању да им невине убијамо.У чему би онда била разлика између њих и нас?
Не заборавите браћо, шта је оно без чега Србин не бива.Будимо православци срцем и душом, не на папиру.Увек је лакше бити лош и зао,лакше је увек ленствовати и осуђивати.За добро треба имати и храбрости и воље, добро чинити и мислити је увек теже и увек тражи жртву.

Све најлепше за празнике желим.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним