Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Шта је то било са форумом јуче и данас?
Одговори

(04-08-2015, 05:57 PM)Ђуро Пише:  Шта је то било са форумом јуче и данас?
Тзв. технички проблеми...
Одговори

Тзв. технички проблеми...
[/quote]

ух ма лакнило ми је, ја мислио напали нас Хрвати зато што Самарџић воли да цитира и вјерује у идеју Анте Старчевића да су Срби на простору данашње Хр. "политички Хрвати".
Одговори

(05-08-2015, 08:39 AM)Брада Пише:   ух ма лакнило ми је, ја мислио напали нас Хрвати зато што Самарџић воли да цитира и вјерује у идеју Анте Старчевића да су Срби на простору данашње Хр. "политички Хрвати".

Зашто би га онда напали Хрвати "ако вјерује у идеју Анте Старчевића"?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(05-08-2015, 09:51 AM)Николај Пише:  
(05-08-2015, 08:39 AM)Брада Пише:   ух ма лакнило ми је, ја мислио напали нас Хрвати зато што Самарџић воли да цитира и вјерује у идеју Анте Старчевића да су Срби на простору данашње Хр. "политички Хрвати".

Зашто би га онда напали Хрвати "ако вјерује у идеју Анте Старчевића"?

Ја кад се год обратим М.Самарџићу ти се јавиш
Одговори

А шта је овде било питање:

Цитат:ух ма лакнило ми је, ја мислио напали нас Хрвати зато што Самарџић воли да цитира и вјерује у идеју Анте Старчевића да су Срби на простору данашње Хр. "политички Хрвати".

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

А сад си променио текст поруке из "питам" у "обратим", мада се ниси ни обратио њему. Али, добро, ако ти је лакше тако Баја

Одговори

Да ли би неко могао да ме упути на дискусије са сајта Мајсити.
Самарџић ми рече да су пренете на Погледе али не успевам да их пронађем...
Одговори

(05-08-2015, 09:55 PM)DIDzM Пише:  Да ли би неко могао да ме упути на дискусије са сајта Мајсити.
Самарџић ми рече да су пренете на Погледе али не успевам да их пронађем...

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-disku...-majsitiju
Одговори

Хвала на одговору.
Тешко их је испратити, када избришу пола одговора појма немаш на шта се шта односи....
Одговори

Такав им је софтвер, сам препознаје одговоре у којима је дискутант употребио мозак, па их аутоматски брише. Дакле, не бришу модератори. Не!
Одговори

Сваки пут када у последњим временима долазим на сајт, јави се прозорчић који обавештава да има на сајту један вирус или штетан програм: http://adahb.org/elements/...
Да ли се само мени то догађа?
Одговори

Има и код мене. Данас сам питао мајсторе, кажу да је проблем до антивирус програма. Треба их променити или ажурирати. Дакле није ништа на сајту.
Одговори

Шта је са херцеговцем?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним