Оцена Теме:
  • 16 Гласов(а) - 4.19 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Квиз- Српска историја

Не.
Одговори

Раније. Мирослав и Страцимир (Немањина браћа) су завладали околином данашњег Требиња.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Не.
Размислите мало.
Одговори

Мислим да је Немањин ђед поријеклом из Херцеговине..
Не знам како може раније Живојине, то је исто као да Карађорђевог оца сматрате Карађорђевићем..

Да није цар Душан? Мислим да његов отац и ђед нису држали ту област.
Одговори

Тако је, колега. Не може неко пре Немање да буде Немањић.
Проблем је што ниси приметио други трик у том питању. Зато ти је одговор нетачан.
Одговори

стварно не знам који ти је трик Кез једино ако мислиш никад, јер је то име добила тек за вријеме херцега Шћепана..
Одговори

Чим се појавио први Немањић. Значи Стефан Првовенчани.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

а не би му била фора да на то мисли Кез
Одговори

(31-01-2017, 06:27 PM)Романија Пише:  Мислим да је Немањин ђед поријеклом из Херцеговине..
Не знам како може раније Живојине, то је исто као да Карађорђевог оца сматрате Карађорђевићем..
Било је и мени чудно али данашња Херцегорина је Захумље, Травунија а то су Немањићи држали од почетка.

Одговори

(31-01-2017, 06:41 PM)Романија Пише:  стварно не знам који ти је трик Кез једино ако мислиш никад, јер је то име добила тек за вријеме херцега Шћепана..

Тако је. То је прва лекција из ове науке.
ПС Живојине, ето ти питања у вези херцега Стјепана Косаче.
Ајмо, брате са Романије.
Одговори

Много нас мучиш. Има ли везе са херцегом Светог Саве?

Одговори

Романија, тачан ти је одговор.
Ћерај даље.
Одговори

(31-01-2017, 06:54 PM)Бенито Пише:  Романија, тачан ти је одговор.
Е шта нам уради човек. Не видех да је Романија одговорио.

Одговори

Ко је и када донео кромпир у Србију?
И само за поручника Јанковића: А у Драгачево?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 33 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним