Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Гопсодине Милославе, да ли знате нешто о Медачком четничком одреду?
Комунисти су ширили причу о некој сарадњи Медачког четничког одреда са НДХ. Шта мислите о томе?
Одговори

Милосаве да ли се нешто зна о Рајку Гварићу, данас сам чуо да је био официр у Краљевини, наравно и четнички официр. (Гаврићи из Которца поред Сарајева).

"л"
Одговори

(24-04-2017, 09:33 PM)Српска Динара Пише:  Гопсодине Милославе, да ли знате нешто о Медачком четничком одреду?
Комунисти су ширили причу о некој сарадњи Медачког четничког одреда са НДХ. Шта мислите о томе?
Био је у саставу Динарске четничке дивизије.
Они имају за сваког по неку причу.
Одговори

(27-04-2017, 11:26 AM)luka.luke Пише:  Милосаве да ли се нешто зна о Рајку Гварићу, данас сам чуо да је био официр у Краљевини, наравно и четнички официр. (Гаврићи из Которца поред Сарајева).

"л"
Нисам чуо.
Одговори

Одавно знам, мој дјед је био присутан и "хиљаду" пута причао, како су након рата комунисти - УДБА ликвидирали пет Гаврића у једном часу. Данас сам сазнао имена: Јевтан, Душан, Неђо, Рајко, Гавро и Глиша Гаврић. Један је убијен одвојено. (ово сам требао поставити на теми "Комунистички злочини"

Човјек који ми је данас дао имена, ми рекао да је Рајко био официр, мада и ја сумњам, јер би дјед то сигурно помињао.
Одговори

Да ли неко на Романији ради попис жртва комуниста?
Одговори

Није ми познато, сумњам.
Знате како је овдје, након протеклог рата сви су се окренули рјешавању проблема и питања које је произвео посљедни рат. Једноставно, актуелније је, а и за неке, да кажем животно питање. Нпр. још тражимо погинуле из овог рата, разна удружења и организације (и политика ) се тиме баве. То је на дневном реду и не можемо да рјешимо. .. Дешавања из ДСР и након њега су гурнута под тепих, а мислим да и већини не одговара истина.
Одговори

Ал се знају сви злочини усташа и жртве, колико ми је познато.
Одговори

Па који је тачан број жртава?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ријеч је о комунистичким злочинима. То нигдје није хронолошки евидентирано и пописано.[/align]

(29-04-2017, 09:26 AM)Романија Пише:  Ал се знају сви злочини усташа и жртве, колико ми је познато.

Гдје се може наћи ова евиденција
Одговори

Интервју порталу Уједињење из Црне Горе:
http://ujedinjenje.com/miloslav-samardzi...crne-gore/
Одговори

Да те не питам тамо на квизу, кад већ постоји посебна тема.
Колико команданата корпуса си познавао?
Одговори

Само Коларевића. Ако се рачуна преписка, и Звонка.
Одговори

И Милошевића.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 17 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним