Поруке: 459
Теме: 13
Придружен: Jul 2016
Углед:
83
Imam jednu zanimljivost koja se stvarno desila i koju su mogli da ubace u seriju kao istinit događaj, samo se ovo desilo 1929.
U Politici sam čitao da je na nekoj stanici ako se ne varam nađeno raskomadano telo. Dakle bilo je u pitanju svirepo ubistvo. Ako se ne varam, mislim da je ovo objavljeno u Politici 8. septembra 1929. godine, ali proveriću pa ću Vam javiti.
"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Још један "бисер" у издању аутора серије, овога пута косценаристе Данице Пајовић: "Неки гледаоци "Сенки над Балканом" мисле да смо приказали Краљевину СХС у најружнијем светлу, а не капирају да је то максимално улепшан приказ."
Поруке: 14,694
Теме: 308
Углед:
3,187
Кажем ти да ће изјаве бити све луђе и луђе. Никада се није догодило да писци неког филма или серије после сваког емитовања дају толико интервјуа да би објаснили шта су хтели да кажу. И у свакој су открили макар три историјска догађаја, за које би појединачно , када би могли да их докажу, бранили докторску тезу.
Кажем, потпуно су се погубили.
Углед:
3,187
Које су то глупости. На основу ког закона да омасти конопац? Кад је почео да свира у дипле, они су кренули да га јуре.
А што се тиче краља Милана , са њим Павелић никад не би ушао у сукоб. Исте господаре су слушали. Тако Србе замишљају Хрвати.
Углед:
3,187
Нема коментара? Нисам гледао. Значи није било лагарија???
Углед:
342
Количина глупости из вечерашње епизоде, тешко може да се коментарише. Не зна човек одакле да почне.
Поруке: 6,045
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,590
Има псовки, држе стандард по том питању. А колико сам уочио, наши жандарми не знају да пуцају, побили више цивила него ВМРО-оваца. Македонци побили целу полицију, а наши убоду неког
Углед:
342
Направише:
- Јунака са Колубаре, Милисава, на подмитљиву жандарчину, ради за српски опијум картел, а повремено и за друштво "Туле".
- Начелника београдске полиције, на корумпирану барабу, ради за руски опијум картел.
- ВМРО бандите, на борце за слободу, који се боре не само против злих Срба, него и против Грка и посебно наглашавам Бугара.
- Београд на Дивљи запад
- Српског сељака на барабу која пуца противнику у леђа.