Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Б(ул)ајић и Бијела - други том

(29-11-2017, 09:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Неко ми рече да тај што наређује убиство јесте краљ Александар.

Знате шта господине Самарџићу, ако у овој земљи има такве будале да Краља Александра убаци у Аненербе онда не знам шта бих рекао. Сумњам, али не смем ни да оповргнем. Уосталом , видећемо.

п.с. Бенито и ја у истој секунди послали поруку. Кез Сад видим тек. Smile
Одговори

(29-11-2017, 09:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(29-11-2017, 09:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Неко ми рече да тај што наређује убиство јесте краљ Александар.

Знате шта господине Самарџићу, ако у овој земљи има такве будале да Краља Александра убаци у Аненербе онда не знам шта бих рекао. Сумњам, али не смем ни да оповргнем. Уосталом , видећемо.
Smile
Одговори

Imam jednu zanimljivost koja se stvarno desila i koju su mogli da ubace u seriju kao istinit događaj, samo se ovo desilo 1929.

U Politici sam čitao da je na nekoj stanici ako se ne varam nađeno raskomadano telo. Dakle bilo je u pitanju svirepo ubistvo. Ako se ne varam, mislim da je ovo objavljeno u Politici 8. septembra 1929. godine, ali proveriću pa ću Vam javiti.

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

(30-11-2017, 07:20 AM)Andrejevic Пише:  Imam jednu zanimljivost koja se stvarno desila i koju su mogli da ubace u seriju kao istinit događaj, samo se ovo desilo 1929.

U Politici sam čitao da je na nekoj stanici ako se ne varam nađeno raskomadano telo. Dakle bilo je u pitanju svirepo ubistvo. Ako se ne varam, mislim da je ovo objavljeno u Politici 8. septembra 1929. godine, ali proveriću pa ću Vam javiti.

Госин Андрејевићу, то је само један од. Smile Да су хтели да врше реконструкцију стварних злочина било је много опакијих од тог који наводиш. Један алтернативни лист који излази у Србији пар деценија , с времена на време објављује текстове о злочинима из Краљевина Југославије. Не би веровао шта све има. Smile
Одговори

Још један "бисер" у издању аутора серије, овога пута косценаристе Данице Пајовић: "Неки гледаоци "Сенки над Балканом" мисле да смо приказали Краљевину СХС у најружнијем светлу, а не капирају да је то максимално улепшан приказ."
Одговори

Кажем ти да ће изјаве бити све луђе и луђе. Никада се није догодило да писци неког филма или серије после сваког емитовања дају толико интервјуа да би објаснили шта су хтели да кажу. И у свакој су открили макар три историјска догађаја, за које би појединачно , када би могли да их докажу, бранили докторску тезу.
Кажем, потпуно су се погубили.
Одговори

У праву си, ево Стојиљковић тврди да су краљ Александар и генерал Петар Живковић, били превише благи према Павелићу, каже да би он код краља Милана омастио конопац. А ја додајем можда би се заједно и коцкали, пошто су Павелића приказали као коцкара, а и "Гроф од Такова" је волео ту врсту забаве. Јок
Одговори

Које су то глупости. На основу ког закона да омасти конопац? Кад је почео да свира у дипле, они су кренули да га јуре.
А што се тиче краља Милана , са њим Павелић никад не би ушао у сукоб. Исте господаре су слушали. Тако Србе замишљају Хрвати.
Одговори

Нема коментара? Нисам гледао. Значи није било лагарија???
Одговори

Количина глупости из вечерашње епизоде, тешко може да се коментарише. Не зна човек одакле да почне.
Одговори

Има псовки, држе стандард по том питању. А колико сам уочио, наши жандарми не знају да пуцају, побили више цивила него ВМРО-оваца. Македонци побили целу полицију, а наши убоду неког
Одговори

У сенци 1. децембра: личност краља Александра

http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mo...ksandra-1/
Одговори

Направише:
- Јунака са Колубаре, Милисава, на подмитљиву жандарчину, ради за српски опијум картел, а повремено и за друштво "Туле".
- Начелника београдске полиције, на корумпирану барабу, ради за руски опијум картел.
- ВМРО бандите, на борце за слободу, који се боре не само против злих Срба, него и против Грка и посебно наглашавам Бугара.
- Београд на Дивљи запад
- Српског сељака на барабу која пуца противнику у леђа.
Одговори

Одсекоше ли коју главу?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним