Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(04-02-2018, 07:38 PM)ватхра Пише: (03-02-2018, 03:02 PM)Милослав Самарџић Пише: (03-02-2018, 02:39 PM)komarvase92 Пише: Znate li nesto vise o Bozidaru Cosovicu iz Ivanjice? I nesto o Srbima iz Malog Polja kod Han Pjeska, naravno u drugom svetskom ratu?
О Ћосовићу, да, а за село Мало Поље нисам чуо.
Шта конкретно о Ћосовићу, пошто је дуга прича?
Najjača tema na starom forumu.
Чуо сам да је била добра али нисам тада пратио ПОГЛЕДЕ.
Да се тражи од админа да је врате!
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 04-02-2018, 07:39 PM од
Перун.)
Поруке: 2,089
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
109
Valjda nisi jedan od one dvojice što su vazda guslali nešto o Boži kako je bio najbolji?
Поруке: 2,881
Придружен: Jun 2016
Углед:
609
Не не нисам,ја сам исто коментарисао о тој теми у том смислу,па сам помислио да мене зезаш.
Углед:
459
(04-02-2018, 08:31 PM)ватхра Пише: Valjda nisi jedan od one dvojice što su vazda guslali nešto o Boži kako je bio najbolji?
Божа кад је ушао у Ужице није убио ниједног цивила за разлику од неких...
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 9
Теме: 0
Придружен: Feb 2018
Углед:
2
Ја сам писао на теми о Војводи Божи Јаворском, како комуниста рече ;гуслао".
Чуо сам да је тему озна помно пратила.
Углед:
459
(04-02-2018, 09:59 PM)Станке1 Пише: Ја сам писао на теми о Војводи Божи Јаворском, како комуниста рече ;гуслао".
Чуо сам да је тему озна помно пратила.
Што направи опет нови профил?
Шифру лако можеш добити.
Поруке: 2,881
Придружен: Jun 2016
Углед:
609
Треба га избацити са форума!Требало је одавно,не знам коме треба соли на рану?
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Господине Милосаве имам питање за Вас . Да ли сте почели да правите неки документаран филм о Дражи Михаиловићу , чиними се да сте то негде наговестили да ли на Балкан инфо или немам појма па ме занима да ли је почело прављење документарца и докле сте стигли , хоће ли се ускоро појавити ? И још нешто , како сам начуо на истом месту , хоћете ли почети да снимате игране филмове и серије , мука ми је више од ових " црвених " и њихових серија и филмова .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Кад је умро Владимир Белајчић?