Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Зло и наопако!Тако би требало да се зове та група.Немају појма то одмах да вам кажем.Све неки Медиокритети- квази,хоби Историчари.Наравно не културни и шизофрени.Не би препоручивао ником да иде тамо,да брани нашу ствар!ШИЗОФРЕНИЧАРИЈок
Одговори

Сутра увече цела емисија.Македонска телевизија.Поставићу линк чим буде изашла,а требало би сутра у ово време.

Одговори

Колико има забележених битака СДС и љотићеваца против Црвене Армије, посебно или здружено са Немцима? И колико жртава има из тих борби?
Одговори

(25-02-2018, 12:55 PM)Бенито Пише:  Колико има забележених битака СДС и љотићеваца против Црвене Армије, посебно или здружено са Немцима? И колико жртава има из тих борби?
Мислим да нема ни једна, недићевци су већ били увршћени у Дражине јединице, почетком септембра 1944, а љотићевце су Немци одвезли на запад, да бране западне границе НДХ.
Одговори

Зар није било нешто око Пожаревца?
Одговори

Пожаревац су покушавали четници да ослободе од Немаца, а љотићевци су дошли у помоћ Немцима. То је било првих дана септембра 1944, није било Совјета.
Мада, оно кад шаљу љотићевце да буду граничари НДХ, чини ми се да Немци, похваљујући љотићевце, помињу и да су они учествовали у неким борбама против Совјета. Али то може бити куртоазно, јер цела та похвала делује куртоазно.
Одговори

Одговори

Драган Крсмановић: СССР и грађански рат у Југославији 1941-1945

http://www.anfor.org/sssr-i-gradjanski-r...1941-1945/
Одговори

Одлична расправа, браво за Крсмановића.
Одговори

Господине Самарџићу, мислим да је капетану Благоју Ковачу подигнут споменик код Вишеграда заједно са кап. Мајсторовићем и мај. Васиљевићем. Да ли знате нешто више о кап. Ковачу ?
Одговори

(28-02-2018, 03:26 PM)Ултрадесничар Пише:  Господине Самарџићу, мислим да је капетану Благоју Ковачу подигнут споменик код Вишеграда заједно са кап. Мајсторовићем и мај. Васиљевићем. Да ли знате нешто више о кап. Ковачу ?

Па где си ти до сада?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(28-02-2018, 04:55 PM)Перун Пише:  
(28-02-2018, 03:26 PM)Ултрадесничар Пише:  Господине Самарџићу, мислим да је капетану Благоју Ковачу подигнут споменик код Вишеграда заједно са кап. Мајсторовићем и мај. Васиљевићем. Да ли знате нешто више о кап. Ковачу ?

Па где си ти до сада?

У Београду. Знаш ли ти нешто о капетану Благоју Ковачу ?
Одговори

Имаш у квизу о њему и његовима.
Одговори

(28-02-2018, 05:28 PM)Бенито Пише:  Имаш у квизу о њему и његовима.

Пише само да су Саво и Благоје Ковач браћа.
Ја бих хтео нешто више да сазнам о пратиоцу ђен. Михаиловића.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним