Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Milan Vesovic i Kosta Nikolic u knjizi ujedinjene srpske zemlje pominju taj bilten.Gubin Do je inace Ribasevina,a ne zasebno selo.Pitacu Vukica pcelara za detalje.Nedjo bi trebao da mu je otac.

Samrdjicu,secas li se rasprave na forumu pre vise od 10 godina kada je vtvrdjeno da je "Nebojsa" izlazio i posle septembra 44.Ja sam tvrdio da nije.Oponenti su tvrdili da je Pekic 45-e rasturao Nebojsu.Mislim da je rasturao Demokratiju i nek

I neke letke.Da li je ikada "Nebojsa" izlazio posle 44-?Hoce li ikada izaci ozbiljna analiza ravnogorske stampe i reprintvsacuvanih brojeva?Pozdrav
Одговори

(23-02-2018, 05:09 PM)EXREZISER Пише:  Milan Vesovic i Kosta Nikolic u knjizi ujedinjene srpske zemlje pominju taj bilten.Gubin Do je inace Ribasevina,a ne zasebno selo.Pitacu Vukica pcelara za detalje.Nedjo bi trebao da mu je otac.

Samrdjicu,secas li se rasprave na forumu pre vise od 10 godina kada je vtvrdjeno da je "Nebojsa" izlazio i posle septembra 44.Ja sam tvrdio da nije.Oponenti su tvrdili da je Pekic 45-e rasturao Nebojsu.Mislim da je rasturao Demokratiju i nek

I neke letke.Da li je ikada "Nebojsa" izlazio posle 44-?Hoce li ikada izaci ozbiljna analiza ravnogorske stampe i reprintvsacuvanih brojeva?Pozdrav

Пекић је растурао Демократију.
Посл.бр. Небојше штампан је 17.септ.1944.
Најозб.рад на ову тему још увек је књига Равногорска идеја у штампи и пропаганди, из 1995. од пок.др Милана Б.Матића.
Одговори

Како је завршио Драган Голуб?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(23-02-2018, 06:04 PM)Мића Адмирал Пише:  
(23-02-2018, 05:09 PM)EXREZISER Пише:  Milan Vesovic i Kosta Nikolic u knjizi ujedinjene srpske zemlje pominju taj bilten.Gubin Do je inace Ribasevina,a ne zasebno selo.Pitacu Vukica pcelara za detalje.Nedjo bi trebao da mu je otac.

Пекић је растурао Демократију.
Посл.бр. Небојше штампан је 17.септ.1944.
Најозб.рад на ову тему још увек је књига Равногорска идеја у штампи и пропаганди, из 1995. од пок.др Милана Б.Матића.
Hvala ti.I mislio sam tako.Pekic je to opisao u "godinama koje su pojeli skakavci".Uostalom,on nije bio DM zatvorenik.Malo su ljudi pojacali njegov antikomunizam.Kako god svaka mu cast.Nisam tu knjigu citao.acuo sam za nju.Hvala na potvrdi.

(23-02-2018, 06:13 PM)Перун Пише:  Како је завршио Драган Голуб?

Ne znam zemljace.Zanimljiv detalj to u Ribasevini.Pitacu coveka ,kad ga sretnem,Nedjo mu je otac.Bar ja mislim da mu je otac.poz
Одговори

Одавно сам хтео да обвјавим репринте, али... Не знам, видећемо.
Одговори

Зашто не учествујете у расправама у групи ''2.Светски рат на простору ех Ју'' ? Комунисти Вас нападају табаџија
Одговори

(23-02-2018, 11:29 PM)Mladi Četnik Пише:  Зашто не учествујете у расправама у групи ''2.Светски рат на простору ех Ју'' ? Комунисти Вас нападају табаџија

Бато, 'би ли био љубазан да оставиш линк од те групе/странице овде,не могу да нађем.Чисто да видимо ко су дискутанти и о чему полемишу, или је то нека неформална група за оспоравање Самарџића?
Одговори

(23-02-2018, 11:29 PM)Mladi Četnik Пише:  Зашто не учествујете у расправама у групи ''2.Светски рат на простору ех Ју'' ? Комунисти Вас нападају табаџија
Дај линк...
Одговори

Зло и наопако!Тако би требало да се зове та група.Немају појма то одмах да вам кажем.Све неки Медиокритети- квази,хоби Историчари.Наравно не културни и шизофрени.Не би препоручивао ником да иде тамо,да брани нашу ствар!ШИЗОФРЕНИЧАРИЈок
Одговори

Сутра увече цела емисија.Македонска телевизија.Поставићу линк чим буде изашла,а требало би сутра у ово време.

Одговори

Колико има забележених битака СДС и љотићеваца против Црвене Армије, посебно или здружено са Немцима? И колико жртава има из тих борби?
Одговори

(25-02-2018, 12:55 PM)Бенито Пише:  Колико има забележених битака СДС и љотићеваца против Црвене Армије, посебно или здружено са Немцима? И колико жртава има из тих борби?
Мислим да нема ни једна, недићевци су већ били увршћени у Дражине јединице, почетком септембра 1944, а љотићевце су Немци одвезли на запад, да бране западне границе НДХ.
Одговори

Зар није било нешто око Пожаревца?
Одговори

Пожаревац су покушавали четници да ослободе од Немаца, а љотићевци су дошли у помоћ Немцима. То је било првих дана септембра 1944, није било Совјета.
Мада, оно кад шаљу љотићевце да буду граничари НДХ, чини ми се да Немци, похваљујући љотићевце, помињу и да су они учествовали у неким борбама против Совјета. Али то може бити куртоазно, јер цела та похвала делује куртоазно.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним