21-05-2015, 11:34 PM
(21-05-2015, 11:30 PM)Николај Пише: Нема потребе, видео сам довољно за ових сат времена. Прво ниси ни текст са Скрибда проверио како треба, него си се залетео као теле пред руду да оптужујеш за фалсификовање, онда наводиш некакав виски, за који нисмо ни видели да је било где поменут, и на крају обмањивањем јавности проглашаваш давање идеје за снимање сцене у играном филму. И више него довољно.E, to tvoje selektivno gledanje ostavi za Ravnu goru ili gde se vec okupljate!
Samardzica je dobro izribao Partizan vec na temi za bracu Rukavina, ali on i dalje prica o tome.
Druga stvar, sam ce reci ima li viskija ili nema, napisao je na My City Military.
Treca stvar, da li je ideja za snimanje filma upucivanje na DJilasa i Nikolica da tamo pise da partizani sljemaju radujuci se nemackom napadu na cetnike? Jel to ideja za film?
Aj da vidim koliko bas mozes da se pravis lud!
(21-05-2015, 06:57 PM)Милослав Самарџић Пише: Ко не би збрисао од тебе, комуниста који се моли Богу! Ипак, не прима се тек тако молитва, него за почетак боље гледај: У Пешутовој књизи је на 180. страни, а у Ђиласовој на 260-261, судећи према Кости Николићу одакле сам то преузео и тако и навео, дакле Историја равногорског покрета 2. том, стр. 140.Nit je tacna strranica gde se pise o tome, niti ima tamo toga sto Samardzic navodi da ima!
Za koji film je ideja da se pisu fusnote ovako aljkave i da se kaze da u izvorima i literaturi ima ono cega nema? Jel za "Sasavog profesora"?