Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(21-05-2015, 11:22 PM)Николај Пише:  Ако сам те добро разумео, ти један Самарџићев интервју у коме износи идеју како да се сними неки играни филм, проглашаваш фалсификовањем историје и обмањивањем јавности? Мислим...Rolleyes
Aj ponovo. Sa vama "cetaljima" sve mora po stoti put! Covek uvek zamera kada nesto kritikuje samo faktografske omaske, a ne mesa se u poetiku dela.
Osim toga, pogledaj i danasnje postove, ako te mrzi da kopas po arhivi My City Military, uopste ne odstupa od te svoje tvrdnje! Cak je toliko drzak da me upucuje na 140. stranicu Nikoliceve knjige i kaze da toga ima tamo. Jel i u Nikolicevom citatu ideja kako treba da bude prvi kadar "Sutjeske"? Sto se ne pomiris sa time da je Samardzic jedan obican fuser i falsifikator?
Одговори

Нема потребе, видео сам довољно за ових сат времена. Прво ниси ни текст са Скрибда проверио како треба, него си се залетео као теле пред руду да оптужујеш за фалсификовање, онда наводиш некакав виски, за који нисмо ни видели да је било где поменут, и на крају обмањивањем јавности проглашаваш давање идеје за снимање сцене у играном филму. И више него довољно.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(21-05-2015, 11:30 PM)Николај Пише:  Нема потребе, видео сам довољно за ових сат времена. Прво ниси ни текст са Скрибда проверио како треба, него си се залетео као теле пред руду да оптужујеш за фалсификовање, онда наводиш некакав виски, за који нисмо ни видели да је било где поменут, и на крају обмањивањем јавности проглашаваш давање идеје за снимање сцене у играном филму. И више него довољно.
E, to tvoje selektivno gledanje ostavi za Ravnu goru ili gde se vec okupljate!
Samardzica je dobro izribao Partizan vec na temi za bracu Rukavina, ali on i dalje prica o tome.
Druga stvar, sam ce reci ima li viskija ili nema, napisao je na My City Military.
Treca stvar, da li je ideja za snimanje filma upucivanje na DJilasa i Nikolica da tamo pise da partizani sljemaju radujuci se nemackom napadu na cetnike? Jel to ideja za film?
Aj da vidim koliko bas mozes da se pravis lud!

(21-05-2015, 06:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ко не би збрисао од тебе, комуниста који се моли Богу! Ипак, не прима се тек тако молитва, него за почетак боље гледај: У Пешутовој књизи је на 180. страни, а у Ђиласовој на 260-261, судећи према Кости Николићу одакле сам то преузео и тако и навео, дакле Историја равногорског покрета 2. том, стр. 140.
Nit je tacna strranica gde se pise o tome, niti ima tamo toga sto Samardzic navodi da ima!
Za koji film je ideja da se pisu fusnote ovako aljkave i da se kaze da u izvorima i literaturi ima ono cega nema? Jel za "Sasavog profesora"?
Одговори

Ево шта се дешава када разуларени комунац упадне на цивилизовани форум где цивилизовани људи дискутују. Замислите када би читав форум сачињавали уместо цивилизованих људи разуларени комунци. Имали бисте Мајсти.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(21-05-2015, 11:37 PM)Felix Пише:  Ево шта се дешава када разуларени комунац упадне на цивилизовани форум где цивилизовани људи дискутују. Замислите када би читав форум сачињавали уместо цивилизованих људи разуларени комунци. Имали бисте Мајсти.

Jel civilizacija podrazumeva lazi? Ili mislite na titranje sujete jedni drugima? Red je da cujete malo misljenja koje je drugacije od vasih i uplovite u savremeno doba, a ne da ste skamenjeni tamo kod Zidanog mosta ili gde su vas vec jedinice JA sustigle u vasoj opstoj bezaniji,.
Одговори

Пљунути мајсити.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(21-05-2015, 11:37 PM)Felix Пише:  Ево шта се дешава када разуларени комунац упадне на цивилизовани форум где цивилизовани људи дискутују. Замислите када би читав форум сачињавали уместо цивилизованих људи разуларени комунци. Имали бисте Мајсти.

Комплекси су чудо...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Како су интересантни ови "Црвени Кмери", појаве се овде, лупетају као максим по дивизији, кад провале да им њихове скојевске форе не пролазе, више се не појаве на форуму! Кез
Одговори

Подразумева да се не тролује, спемује, изврће, лаже итд. Дакле, све оно што не раде пристојни људи.
Али, тешко је то објаснити једном комунисти.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Ма имају свој мајсити, ово им дође као попуштање вентила када им жена не да или када нико у кући неће да прича са њима...

Шта 'ш,
живот је чудо. Не смију зајебавати жену и укућане, па мисле да ће овдије излијечити комплексе ниже вриједности.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(21-05-2015, 11:46 PM)Вукашин Петковић Пише:  Како су интересантни ови "Црвени Кмери", појаве се овде, лупетају као максим по дивизији, кад провале да им њихове скојевске форе не пролазе, више се не појаве на форуму! Кез
Ne boj se, ceto, zna se ko je ostao i 1945. godine, a ko je bezao cak preko okeana!

(21-05-2015, 11:44 PM)Николај Пише:  [quote='Felix' pid='40786' dateline='1432244270']

Комплекси су чудо...
Molim, Nikolaj?
Jel falsifikovanje i pozivanje na autore koji ne kazu ono sto ti kazes ideja za film u tvom sistemu vrednosti?
Одговори

Отишли су у земљу слободе, а избегли диктатуру пролетеријата. Ја бих увек тако "бежао".

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Ето,
истина га боли толико да ни одговорити не може на костатацију да је код куће пи'ин дим.

Боли,
али неко је и тако одлучио да живи!

Одговори

(21-05-2015, 11:54 PM)херцеговац Пише:  Ето,
истина га боли толико да ни одговорити не може на костатацију да је код куће пи'ин дим.
Na sta, bre?

Dobro me zabaviste, drugovi!
Nema ga ni Samardzic, ni Akvila ne verujem da ce da prizna da je njegov Poglavnik masno slagao, a sa vama seoskim basibozlucima ne bih dalje!
Laku noc vam zelim.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним