Поруке: 24
Теме: 0
Придружен: May 2015
Углед:
0
Miloslave možete mi reći koliki broj ljudi je sačinjavao Dinarsku diviziju?I da li su Jevdjevićevi lički četnici bili deo Dinarske divizije, pa su se kasnije odvojili ili su oni vodjeni kao posebna formacija?
Поруке: 4,414
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
654
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Николај, ако можеш, стави ово из Новости као посебну тему, јер заслужује посебан осврт. У сваком смислу.
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Поштовање господине Милославе ! Размишљао сам где да Вам поставим питање да ли овде или у Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рату'' - нови трејлер , па сам одлучио ово питање да поставим овде . Наиме о чему се ради , као што вероватно знате да напокон и на кабловским оператерима почиње да се експериментално приказује телевизија Храм , преко нета је телевизија била активна од Божића 2015 и приказивана је серија РАВНОГОРСКА ЧИТАНКА па ме интересује наравно ако наставе са истом концепцијом , а обзиром да је то напокон нека телевизија са духовним садржајем и верским , да ли сте размишљали да тој телевизији понудите ексклузивно да приказују серију Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рату'' ? Хвала у напред за одговор .
П.С телевизија почиње на кабловским емитерима на Бадњи дан 2016 од 17 сати .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Ватра, знамо да тамо где је био Дреновић, Радић, итд, Срби нису страдали после лета 1941, а тамо где су били комунисти, страдали су до краја.
Знамо да су на Козари командовали Хрвати Јосип Мажар Шоша и Ј. Б. Тито. На Корсуну и Банији Хебранг, Бакарић, Рукавина, итд.
Рецимо да је могуће оно као у филму ''Повратак у будућност'', да ли бисте Ви стали под команду Срба Дреновића, Радића, и осталих, или Мажара, Броза и других Хрвата?
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Форкапа је био део Босанских четничких одреда и био је покривен њиховим споразумима, иначе би вероватно страдао. Дреновић је био одређен за везу са НДХ од стране Команде БЧО.