Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(13-01-2018, 12:34 AM)Милослав Самарџић Пише: (12-01-2018, 11:23 PM)EXREZISER Пише: Stampanje nije bilo nikad jevtinije.Hoce li Pogledi izlaziti u stpanom izdanju ponovo?Danas uzeh nedeljnik pisu ono sto smo citali pre 15 godina.Tuga nedeljna stampa.Dodje mi Pecat da kupim.
Тешко. Није само цена штампања у питању. Нпр. сада се плаћа излагање новина на киосцима...
И нико не купује новине да чита јер је све доступно на нету.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 99
Теме: 0
Придружен: Jan 2018
Углед:
5
Slazem se samo donekle.Vec 15-20 godina nijedan nedelnjik nema tiraz iznad 10000 primeraka.Medjutim danas nikom nije do profita od tiraze vec do UTICAJA.Nasa prica je skrajnuta..ona je danas cista egzotika.Nema uticaja-nema pobede.Prosto.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Милославе сретна и сечна духовна, ако си правио ЗВУЧНУ КЊИГУ осим сам себе, која особа бих изабрао за глас својих књига?
Поруке: 16
Теме: 3
Придружен: Apr 2017
Углед:
2
Јел ће наставити Погледи са издавањем књига или сад прелазите само на документарне филмове? Видим да сад годишње издате по једну или две књиге. Бар ми се тако чини.
Ако настављате, јел ће бити књига и на неке друге теме или само Други светски рат?
Требало би да пређеш на ратове из деведесетих, док је већина сведока још жива.
Поруке: 99
Придружен: Jan 2018
Углед:
5
Procitaj vitezovi na oltaru otadzbine od Krtoline izdavac Pogledi.
Поруке: 13
Придружен: Dec 2017
Углед:
1
Поштовани Милославе, хтео бих Вам поставити једно питање.
Да ли негде у архивама постоји списак страдалих четника Југословенске војске у отаџбини у време 1941-1944. на простору Санџака од прилике околина Новог Пазара ( Не могу тачно одредити локацију али се процењује Општина Новог Пазара).
Хвала.
Поруке: 17,015
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,877
Нешто би се могло наћи у Војном архиву, Четничка архива, документа Јаворског корпуса. Да је негде објављено - нисам видео.
Поруке: 14,533
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,068
Наравно да не постоји списак.