Милан Грујић Камењарка
Гост
Црна Гора је последња комунистичка земља у Европи и шта има да вас чуди оваква реакција комунисте Кривокапића.
Милан Грујић Камењарка
Гост
Да ли сматрате да је заправо Никола Миловановић Грба одао Дражу тако што је предао Енглезима Дражину шифру за радио станицу? Ако сам добро ишчитавао разне књиге, ондашња злочиначка ОЗНА и сам Крцун нису били до колена предратној полицији и полицајцима попут Драгог Јовановића, Бошка Бећаревића, Свете Вујковића. Колико су били способни, говори чињеница да нису могли лоцирати где се Дража налази. Негде сам читао да Драгог Јовановића нису одмах стрељали већ су га оставили у животу да обучи кадрове ОЗНЕ јер су били скроз неспособни.
Поруке: 486
Теме: 40
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Г. Самарџићу,
зна ли се гдје, када и којом је настала ова фотографија? Љотићевци и комуњаре је објаве гдје год стигну...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Милан Грујић Камењарка
Гост
Братијо, не верујем много емиграцији јер не зна добро језик па превод често добија друго значење и поред најбоље намере.
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Мислим да није вредан неке посебне пажње.
Милан Грујић Камењарка
Гост
Господине Самарџићу, да ли можете да кажете нешто о Јову Шкави? Чуо сам да је био прави мишомор за црвену банду, муслиманску сеоску милицију и балисте.

Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Хм, откуд све то? Колико знам, био је само у ваљевском крају, па у Немачкој од почетка 1942. до 1944. Склонио се тамо од Дражиних, јер су сазнали да је он био један од оних Пећанчевих који су довели Немце у Струганик, 6. децембра 1941.
Милан Грујић Камењарка
Гост
Опростите, Јова Шкаву сам помешао са Божом Ћосовићем Јаворским. Немојте ми замерити нешто.

Поруке: 2,089
Теме: 6
Углед:
109
Да ли се приближно зна колико је четника било заробљено током рата од Италијана и Немаца, и где су све били у заробљеништву?
Поруке: 319
Теме: 5
Придружен: Aug 2013
Па ова адреса вам је блокирана!Стално ми се враћају поруке. pogledi@sbb.rs