Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Интервју за EQ TV:

Одговори

Информација о поручнику Урошу Тубићу и Слободану Киковићу из Лопижа (Сјеница)
Урош је био у Другом Милешевском корпусу. За Слободана не знам.. Ако неко зна нешто више..
Одговори

Милославе, да ли сте задовољни са дискусијом са Мирољубом, јесте ли му ставили до знања неке ствари, да ли он има заблуде, шта Ви мислите, да ли он има неке лажне информације које шири у јавност, шта би му највише замерили. Раније је био баш привржен Вашем раду, куповао је много комплета књига Погледа, а када сам га једном на мејлу питао у вези вашег комплета књига Дража 1-5, рекао је: "То ти је танка литература", раније је хвалио дело Недића, Љотића и Пећанца, а потценио Дражу.
Одговори

Ја мислим да је најбоље избегавати гостовања са таквим ликовима као саговорницима. Јер превише компромитују самом појавом па таман реч да не изговоре. Све ми се чини како су они и зато избачени на површину, да стално муљају. И онда емисија не може бити доживљена озбиљно јер у њој учествује циркусант.
Одговори

(06-02-2024, 09:04 PM)DIDzM Пише:  Ја мислим да је најбоље избегавати гостовања са таквим ликовима као саговорницима. Јер превише компромитују самом појавом па таман реч да не изговоре. Све ми се чини како су они и зато избачени на површину, да стално муљају. И онда емисија не може бити доживљена озбиљно јер у њој учествује циркусант.
Па тако некако...
Одговори

Нове две емисије: Тријажа 1 и 2

Одговори

Zna li se šta o spravi  ,, popovo bure" u Dalmaciji stariji ljudi o tome pričaju. Jel to komunistička propaganda, i da nije svakako su Komunisti zaslužili takvu vrstu mučenja? Ваистину! Ракија табаџија табаџија Јок  Баја
Одговори

(10-02-2024, 10:53 PM)Pop Djujić Пише:  Zna li se šta o spravi  ,, popovo bure" u Dalmaciji stariji ljudi o tome pričaju. Jel to komunistička propaganda, i da nije svakako su Komunisti zaslužili takvu vrstu mučenja? Ваистину! Ракија табаџија табаџија Јок  Баја

Да си жив и здрав, предухитрио си ме.
Осниваћу посебну тему, па можеш тамо ово питање да пребациш.
Одговори

(11-02-2024, 12:07 AM)Бенито Пише:  
(10-02-2024, 10:53 PM)Pop Djujić Пише:  Zna li se šta o spravi  ,, popovo bure" u Dalmaciji stariji ljudi o tome pričaju. Jel to komunistička propaganda, i da nije svakako su Komunisti zaslužili takvu vrstu mučenja? Ваистину! Ракија табаџија табаџија Јок  Баја

Да си жив и здрав, предухитрио си ме.
Осниваћу посебну тему, па можеш тамо ово питање да пребациш.

Obavezno ne sme se propusti tema o ,, postojanju malog Jasenovca" kod Kosova. Makar su se zabavljali Ваистину! Баја
Одговори

Колико Италијана је прешло на партизанску страну након капитулације Италије?
Одговори

Негде око 15.000, али тешко је израчунати, јер су им много бежали.
Одговори

Nedavno ste govorili svoje misljenje o obaveznom vojnom roku. Problem je sto dosta ljudi ne shvata da ovo vise nije onaj sistem. Sada svako ima ustavno pravo da to odbije. Tako da je najbolje, ko voli da sluzi dobrovoljno. Jedino ako se vlast vodi logikom da na taj nacin psiholoski djeluje, racunajuci da ce vecini momaka biti sramota da odbiju sluzenje. Da li se slazete sa mojim misljenjem?
Одговори

Не знам да ли је било раније...

https://m.youtube.com/watch?v=WFhFHsxaT6...ZXJ2anU%3D

Колико видим, чича је био бистре главе у 80-тим годинама. Свака част.
Има много нетачности, што бих приписао уверењу којем је подлегао, пре него протоку времена.
Одговори

http://91.222.7.145/hronika/aleksabndar-...spice.html

Самарџићу,памтиш ли овакве изјаве иједног градоначелника Београда?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним